Mi az s/m a ruhákban?

Pontszám: 4,9/5 ( 54 szavazat )

Kicsi (S) Közepes (M) Nagy (L) Extra nagy (XL)

Milyen méretű a St?

Az St a https://www.candyapplecostumes.com/ri4209-01.htmla Standard vagy M-től nagyig terjedő rövidítése. Itt van egy link leírással és mérettáblázattal.

A 14-es méret elhízottnak számít?

A 18,5-25 BMI-vel rendelkezők egészséges testsúlyúnak számítanak. Ha a szám 25 és 30 között van, akkor túlsúlyosnak, ha pedig 30 fölé megy, akkor elhízottnak számít . ... Bárki, akinek BMI-értéke 18,5 alatt van, alulsúlyosnak minősül, és nagyobb az immunrendszeri problémák, a törékeny csontozat és a meddőség kockázata.

Honnan tudhatom meg a méretemet a ruhákban?

Derék : Mérje meg természetes derékvonalának legkeskenyebb részét. Csípő: Mérje meg a csípő legteljesebb része körül, mielőtt a comb szűkülni kezd. Ez a mérés segít meghatározni a szoknyák, nadrágok és testhezálló ruhák méretét.

Mit jelent az M méret?

Közepes (M) Nagy (L) Extra nagy (XL)

Az XS, S, M, L, XL, XXL jelentése egy ruházati ruhában hindi nyelven | कपड़े मे SML XL XXL क्या होता है

44 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a 6-os méret?

Amerikai méretre utalva a nők számára . A nővérem a divatiparban dolgozik, és azt állítja, hogy a 6-os és 8-as méretet általában használják az iparágon belül. ... A bolti ruházatban 0-s vagy 2-es méretet jelent.

Melyik a nagy M vagy L méret?

"M" (közepes), "L" (nagy) , "XL" (extra nagy), "XXL" (extra extra nagy).

Mit jelent a 42-es pólóméret?

Ha egy ing címkéjén/címkéjén/matricáján 40-es méretet lát, az azt jelenti, hogy a gallér hossza 40 cm. Hasonlóképpen a 42-es méret azt jelenti, hogy a gallér hossza 42 cm . ... Egy 40-es méretű, karcsú szabású ing mellhossza 42 hüvelyk lehet, normál szabású ing esetén pedig 46 hüvelyk mellhossza lehet ugyanazon a márkán belül.

A 14-es méret egyenlő az XL-lel?

Lehet, hogy megszokhattuk az állandó darabolást és váltogatást az S vagy M között, de a legtöbben egyetértünk abban, hogy a 14-es méret semmiképpen sem XL , ahogy az Asos e heti méretismertetőjében leírták.

Mit jelent az XL 46 48?

XL. 46" - 48" ( 117-122 cm) 38" - 40" (97-102 cm) 44" - 46" (112-117 cm)

Mekkora méret jön 5T után?

A 6-os méret 5T után van. A legtöbb márkánál ez általában a kisgyermekméretek vagy a „T”-re végződő méretek vége. Ezenkívül gyermeke méretétől és növekedésétől függően előfordulhat, hogy nem kopik ki az 5-ös méretből, ezért a legtöbb szülő egyből a 6-ost választja.