Mi az a tekercs újrakeverése?

Pontszám: 5/5 ( 71 szavazat )

Az Instagram nemrég debütált egy Remix funkcióval az Instagram Reels számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más felhasználók tekercseit beépítsék saját bejegyzéseikbe . Amikor a felhasználók létrehoznak egy Remixet, egy másik felhasználó eredeti tekercsje jelenik meg a képernyő bal oldalán, míg a saját felvétele a jobb oldalon.

Mi az Instagram tekercs remix?

Az Instagram nemrégiben elindított egy olyan funkciót, amely hasonló a Tiktokhoz. A Facebook tulajdonában lévő közösségi hálózati platform divatos videó funkciót indított el Reels Remix néven. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy képkockában feltöltsenek egy videót más felhasználók videóival .

Honnan lehet tudni, hogy egy remix tekercs?

Lehetséges, hogy fiókjukon le van tiltva a remixelés. Megkérheted őket, hogy jelöljék be a Beállítások > Adatvédelem > Orsók elemet, és engedélyezzék az újrakeverést . Lehet, hogy letiltották a remixelést azon a tekercsen, mert a Remix elindítása előtt készült. Megmondhatod nekik, hogy koppintsanak a hárompontos menüre és a „Remixelés engedélyezése” lehetőségre azon a tekercsen, amelyet újrakeverni szeretnél.

Tudod remixelni a saját tekercset?

Az Instagram nemrég debütált egy Remix funkcióval az Instagram Reels számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más felhasználók tekercseit beépítsék saját bejegyzéseikbe . Amikor a felhasználók létrehoznak egy Remixet, a képernyő bal oldalán egy másik felhasználó eredeti tekercsje, míg a jobb oldalon a saját felvétele jelenik meg.

Szerkeszthetek egy tekercset közzététel után?

Az Ön által létrehozott tekercs felirata a feltöltés után nem szerkeszthető . Ez hihetetlenül frusztráló, ha elgépelt, vagy szerkesztenie kell. Ebben az esetben a módosítások elvégzése után törölnie kell a videót, és újra fel kell töltenie (feltételezve, hogy mentette a videót).

Hogyan lehet újrakeverni egy Instagram Reels videót (ÚJ Reels Duet bemutatója)

21 kapcsolódó kérdés található

Miért nem tudok remixelni egyetlen tekercset sem?

Az Instagram elmagyarázta, hogy a Remix funkció alapértelmezés szerint engedélyezve van minden új tekercsnél, amelyet nyilvános fiókból tesz közzé. A Remix engedélyezéséhez a régebbi tekercseken érintse meg a hárompontos menüt, és kattintson a „Remixelés engedélyezése” elemre. Most, ha valaki más Reel-jét szeretnéd remixelni, meg kell kérned, hogy engedélyezzék az újrakeverést .

Hogyan adsz zenét csak egy tekercshez?

Amikor a tekercsszerkesztő képernyőn van, érintse meg a Hangkeverés ikont . A felugró ablakban érintse meg a csúszkán a Hozzáadás ikont. Válassza ki azt a zenét az Instagram zenelistájáról, amelyet hozzá szeretne adni a Reelhez.

Hogyan tehetsz közzé egy tekercset az Instagramon?

Hogyan készítsünk orsókat az Instagramon
 1. Nyissa meg a Orsók funkciót. Az Instagram alkalmazás megnyitása után nyomja meg a „+” gombot a képernyő alján, közepén. ...
 2. Válassza ki a videó hosszát. ...
 3. Adjon hozzá zenét a tekercséhez. ...
 4. Válassza ki a sebességét. ...
 5. Válassza ki az effektusokat. ...
 6. Állítsa be az időzítőt. ...
 7. Rögzítse videóját. ...
 8. Helyezzen szöveget a tekercsre.

Hogyan csinálsz tekercset az Instagramon?

Az Instagram Reels segítségével 15 másodperces videókat készíthet vizuális és hangeffektusokkal, hasonlóan a TikTokhoz. Instagram-tekercs készítéséhez koppintson a kamera ikonra, majd válassza a „Tekercs” lehetőséget a kameraoldal alján . A meglévő videót tekercské is konvertálhatja, ha felfelé csúsztat, és megtekintheti a telefon kameratekercset.

Hogyan oszthatsz meg egy tekercset az Instagramon?

Hogyan oszthatsz meg egy Instagram-tekercset a történeteddel
 1. Érintse meg a Orsók ikont a képernyő alján. ...
 2. Koppints a Megosztás ikonra a tekercs alatt. ...
 3. Koppintson a tekercs hozzáadásához a történethez. ...
 4. Válassza ki, hogyan szeretné megosztani a tekercset. ...
 5. Válasszon ki egy barátot, majd nyomja meg a "Küldés" gombot. ...
 6. Koppints a három függőleges pont ikonra a tekercs alatt. ...
 7. Válassza a "Megosztás..." lehetőséget

Miért nem tudok zenét hozzáadni a tekercsemhez?

A legtöbb üzleti fiók az Instagramon nem tartalmaz zenét felvevő előadóktól . ... Ezért az Instagram nem adja meg a zenei funkciót a történetekben (és most a Reelsben), ha van üzleti fiókod – ha az üzleti fiókod kivételt képez ez alól, ne lepődj meg, ha hamarosan eltűnik!

Miért nem találok zenét a tekercseken?

Nem áll rendelkezésre Instagram-tekercs-opció Ha nem találja az Instagram-tekercsek rögzítésének lehetőségét az eszközön, akkor először ellenőrizze, hogy az alkalmazás naprakész-e a legújabb verzióval . Ha az alkalmazásod frissítve van, és a tekercsek továbbra sem jelennek meg, akkor előfordulhat, hogy nem érhető el az Ön tartózkodási helyén.

Milyen dalok vannak felkapva a tekercseken?

3. Fun Instagram felkapott dalok Instagram Reels
 • Fire on Fire – Sam Smith.
 • Sunday Best – Felületek.
 • Az enyém – Kid Travis.
 • Amit a szerelemről tudsz – Pop Smoke.
 • Tedd fel a lemezeidet – Ritt Momney.
 • Gimme Love – Joji.
 • Uptown Funk – Bruno Mars.
 • Feel It Still – Portugália. A férfi.

Miért nem működnek az orsóim?

Ha nem találja a Reels opciót az Instagram alkalmazásban, előfordulhat , hogy elfelejtette frissíteni az Instagram alkalmazást . Az Instagram alkalmazás elavult verziója lehet az oka annak, hogy a Reels opció nem jelenik meg vagy nem működik. Az Instagram alkalmazást frissítheti a Play Áruházból Androidon és az App Store-ból iPhone-on.

Miért nem jelennek meg a tekercsek?

Ha nem látod a Tekercseket a kamerán vagy a Felfedezésben, akkor lehetséges, hogy a funkció még nem került bevezetésre a fiókodban . Ha azonban nincs Orsók ikonja az alsó lapon, akkor az is lehetséges, hogy a telefonja vagy az Instagram alkalmazás egy ideje nem frissült.

Miért nem működnek a tekercsek az Instagramomon?

Elfelejtette frissíteni az Instagramot , ha nem találja a tekercseket az alkalmazásban. ... Még a frissítés és a Béta programhoz való csatlakozás után is, ha nem tudja megtekinteni az Instagram Reels funkciót, kijelentkezik fiókjából, majd ismét bejelentkezik. Sokszor ezzel valóban kijavít egy hibát.

Működnek a hashtagek a tekercseken?

Az alkotók hashtageket helyezhetnek el Instagram-tekercsükön , hogy növeljék annak valószínűségét, hogy a megfelelő nézők találják meg az utat a megfelelő tartalomhoz. Ez az új Instagram-funkció tökéletes azoknak az Instagram-befolyásolóknak, akiknek már van követőjük a platformon, és nem akarják, hogy a TikTokon újra fel kell építeniük követőiket.

Hogyan adhatsz feliratot a tekercshez a közzététel után?

1. lépés: Miután elkészített vagy feltöltött egy vagy több videoklipet a tekercséhez, érintse meg az „Előnézet” gombot a képernyő jobb alsó sarkában. 2. lépés: Koppintson a Matricák ikonra a képernyő tetején. 3. lépés: Koppintson a Feliratok matricára . 4. lépés: Megjelenik a feliratok előnézete, ahogyan azok megjelennek az utolsó bejegyzésben.

Hogyan lehet szöveget törölni a tekercsről?

Törölheti a szöveget, amikor megjelenik a képernyőn, VAGY egyszerűen koppintson a törölni kívánt szövegmezőre alul , átlátszónak tűnik, majd egyszerűen a kukába húzhatja!