Mit jelent a bűntelenség?

Pontszám: 4,6/5 ( 19 szavazat )

: nem bűnös : ártatlan.

Van olyan szó, hogy bűnös?

(archaikus) Nem bűnös; ártatlan .

Mit jelent az ártatlan ember?

Az ártatlan egy olyan jelző, amely olyan valakit vagy valamit ír le, amely nem káros, vagy legalábbis nem okoz szándékosan kárt . Akkor is használható, ha olyan személyről beszélünk, aki nem követett el bűncselekményt.

Mi ez az ártatlan szó?

(1. bejegyzés a 3-ból) 1a: mentes a jogi vétkességtől vagy vétkességtől is: jogszerű egy teljesen ártatlan ügylet. b : mentes a bűntől vagy a bűntől, különösen a gonosz ismeretének hiánya miatt: feddhetetlen, ártatlan gyermek. c: ártalmatlan hatás vagy szándék…

Mit jelent az elviselhetetlen fájdalom?

Ha valamit elviselhetetlennek ír le, akkor az annyira kellemetlen, fájdalmas vagy felkavaró, hogy úgy érzi, képtelen elfogadni vagy megbirkózni vele .

Mit jelent a bűntelenség?

33 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, ha valami elviselhetetlen?

Angol nyelvtanulók Az elviselhetetlen definíciója: túl rossz, durva vagy szélsőséges ahhoz, hogy elfogadják vagy elviseljék : nem elviselhető. Tekintse meg az elviselhetetlen kifejezés teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. kibírhatatlan. melléknév. elviselhetetlen | \ ˌən-ˈber-ə-bəl \

Milyen típusú szó az elviselhetetlen?

Az elviselhetetlen egy melléknév - Szótípus.

Mit jelent az én ártatlanságom?

melléknév. mentes az erkölcsi rossztól ; bűn nélkül; tiszta: ártatlan gyerekek. mentes a jogi vagy konkrét hibától; bűntelen: ártatlan a bűncselekményben. nem tartalmaz gonosz szándékot vagy indítékot: ártatlan félrevezetés. nem okoz fizikai vagy erkölcsi sérülést; ártalmatlan: ártatlan mulatság.

Mit jelent az, hogy ártatlan lány?

Amikor egy lányt „ártatlannak” nevezünk, az azt jelenti , hogy kedves, optimista és időnként naiv, de ezt a legjobb szándékkal teszi . Naiv vagy, egyszerűen azért, mert nem rendelkezel a szükséges információkkal, hogy felnőtt szinten láss dolgokat.

Milyen típusú főnév az ártatlanság?

( megszámlálhatatlan, archaikus ) Ártatlanság; a bűntudattól vagy az erkölcsi hibától mentes állapot. (megszámlálhatatlan, archaikus) Ártatlanság, egyszerűség, a megtévesztés vagy az álnokság hiánya. (megszámlálhatatlan, archaikus) Ártatlanság, ártalmatlanság.

Innocent bók?

Azzal sincs semmi baj, ha „ártatlannak” neveznek – ez lehet egy őszintén elismerő, tiszteletteljes bók , ami azt jelenti, hogy valakinek tetszik a friss látásmódja, és nincs benned túl sok cinizmus, és nem vagy túl gyorsan sértegetni vagy elutasítani az újdonságokat. A zenben ezt a csodálatra méltó ártatlanságot „kezdő elmének” nevezik: ...

Miért jó ártatlannak lenni?

Az ártatlanság ugyanakkor azt is jelenti , hogy távol tartjuk a káros dolgokat , ugyanakkor segít jobban kontrollálni magunkat, lehetővé téve számunkra, hogy igazán, teljes mértékben foglalkozzunk a szép és felemelő dolgokkal. Az ártatlanság nem ölés öröm – mentális és érzelmi szűrőnkként szolgál.

Mit jelent az ártatlan ember?

melléknév. Ha valaki ártatlan, az nem követett el olyan bűncselekményt, amellyel vádolták .

Mi a hibás az ellenkezője?

Ellentéte egy meghatározott jogsértésért felelős vagy felelősnek. ártatlan . bűntelen . feddhetetlen . .

Mi a bűntelen szinonimája?

Ezen az oldalon 28 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel a bûntelen szavakra, mint például: a világosban, ártalmatlanban , minden gyanú felett, szabad, ártatlan, feddhetetlen, tiszta, tiszta, makulátlan, feddhetetlen és tiszta.

Honnan tudod, hogy egy lány ártatlan?

Az édes, ártatlan lányok nem káromkodnak, mint a tengerészek. Nem piszkálják az embereket, és nem nevetnek ki valakinek a szerencsétlenségén, vagy ha valaki megsérül. Tegyél fel egy csendes magabiztosságot . A lázadó lányok önbizalmat árasztanak.

Hogy a ponyboy nem ártatlan?

Nem akar meghalni, mielőtt megtapasztalhatná ezeket a dolgokat, de nem elég ártatlan ahhoz, hogy azt gondolja, képes lesz rá. Tudja, hogy még fiatalon meg fog halni, mielőtt igazán tanult vagy látott volna valamit, és ez nagyon igazságtalannak tűnik vele szemben.

Hogyan használd az ártatlan szót egy mondatban?

(dolgokból használt) érzék vagy tudatosság hiánya.
 1. Minden bűncselekményben ártatlannak találták.
 2. Továbbra is azt hangoztatta, hogy ártatlan.
 3. Ebben az országban ártatlan vagy, amíg be nem bizonyítják bűnösségét.
 4. A háború alatt sok ártatlan civil halt meg.
 5. Ártatlannak vallotta magát a vádakban.
 6. Egy gyújtogatás ártatlan áldozata lett.

Az Elviselhetetlen melléknév?

Ha ránézünk az elviselhetetlen jelzőre, és lehúzzuk róla az un- és az -able előtagot, akkor megvan a medve szó, ami azt jelenti, hogy „ elviselni ”. Tedd vissza ezeket a kiegészítőket, és a végén egy szót kapsz, ami azt jelenti, hogy "nem képes elviselni". Más szóval, nem bírod ki.

Az Elviselhetetlen határozószó?

elviselhetetlenül határozószó egy elviselhetetlenül forró napPéldák a Corpusból elviselhetetlen• Az utcákon szinte elviselhetetlen volt a szag.

Helyes szó az elviselhetetlen?

nem elviselhető ; kibírhatatlan; tűrhetetlen.

Hogyan használod az elviselhetetlen szót egy mondatban?

Elviselhetetlen mondatpélda
 1. Elviselhetetlen gondolat volt újra szembenézni vele. ...
 2. A levegő forró és nehéz volt, és azt ígérte, hogy gyorsan elviselhetetlenné válik. ...
 3. Az érem másik oldalán az élet elviselhetetlennek találta nélküle.

Mit jelent az elviselhetetlen?

: túl kellemetlen, fájdalmas vagy nehezen elfogadható vagy elviselhető : nem elviselhető : elviselhetetlen, elviselhetetlen szenvedés … elviselhetetlen stressz és kétségbeesés időszakai.

Hogyan használd a kínzót?

Elképesztő mondatpélda
 1. Gyenge volt, és a fájdalom elviselhetetlen volt, de elhatározta, hogy hazamegy. ...
 2. Az álmosság ellenállhatatlanul úrrá lett rajta, de karjában elviselhetetlen fájdalom ébren tartotta, amelyre nem talált kielégítő pozíciót.

Mi az ártatlan teljes formája?

INNOCENT jelentése: ártatlanság .