Miről ismert a laurinburg nc?

Pontszám: 5/5 ( 32 szavazat )

Laurinburg életstílusa nyugodt és laza, de soha nem unalmas – nem az egész éves szabadtéri kikapcsolódás, a nyüzsgő művészeti élet , a progresszív közösségi szolgáltatások és a strandok, a hegyek, a nagyvárosi látnivalók, valamint a főiskolai és professzionális sportok közelsége miatt.

Biztonságos a Laurinburg NC?

Az ezer lakosra jutó 61 bûnözési rátával Laurinburgban van az egyik legmagasabb bûnözési ráta Amerikában, minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 16-hoz az esélye, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Milyen messze van Laurinburg NC a strandtól?

Laurinburgtól Carolina Beachig délkeleti irányban 102,99 mérföld, autóval pedig 118 mérföld (189,90 kilométer) van az US-74 E útvonalon. Laurinburg és a Carolina Beach 2 óra 10 percre van egymástól, ha megállás nélkül vezet .

Honnan kapta a Laurinburg NC a nevét?

A telepesek 1785 körül érkeztek a város mai területére. A település nevét egy prominens családról, a McLaurinokról kapta . 1840-ben Laurinburgnak volt szalonja, üzlete és néhány kunyhója. ... Laurinburgot 1877-ben alapították, és 1901-ben Laurinburgban emelték fel Skócia megye első bírósági épületét.

Mi van Laurinburgban?

Essential Laurinburg
 • John Blue Ház és Örökség Központ. Történelmi helyszínek.
 • Cypress Bend szőlőültetvények. Pincészetek és szőlőültetvények.
 • Lumber River Állami Park – Chalk Banks. Állami Parkok.
 • Malomág ház. ...
 • Nemzeti Vasúti Múzeum. ...
 • Hamlet raktár és múzeum. ...
 • Givens Performing Arts Center. ...
 • Rockingham Dragway.

Laurinburg – Észak-Karolina – Downtown Drive

36 kapcsolódó kérdés található

Mi van nyitva Laurinburgban?

Bővítse ki a keresést.
 • Smithfield's Chicken 'N Bar-BQ. 134 vélemény Nyissa meg most. ...
 • Miyako japán konyha. 70 véleményMegnyitás most. ...
 • Wooly McDuff's. 106 vélemény Bezárva. ...
 • Larry kapitány tenger gyümölcsei háza. 106 vélemény Nyissa meg most. ...
 • Jerry's Deli & Grill. 39 véleményMegnyitás most. ...
 • A főtábla. 50 véleményMegnyitás most. ...
 • Jersey Mike's Subs. 12 vélemény. ...
 • Mi Casita.

Melyik megyében található Skócia nyaka?

A Scotland Neck egy kis közösség Észak-Karolina keleti részén, amely „ Dél-Halifax megye központjának” nevezi magát. A városban egyetlen jelzőlámpa nélkül Scotland Neck az egyetlen város Észak-Karolinában, ahol parkoló van a Main Street közepén.

Még mindig nyitva van a Laurinburg Institute?

LAURINBURG, NC – A Laurinburg Institute, az ország legrégebbi, történelmileg fekete felkészítő iskolája, napjainkban egykori önmagának héja. A teniszpályán nincs háló , és tele van gaz.

Melyik Észak-Karolina leggazdagabb városa?

Az Egyesült Államok Népszámlálási Minisztériuma összeállított egy listát az egész országra vonatkozóan, és olyan statisztikákat használt fel, mint a munkanélküliségi ráta és a háztartások mediánjövedelme… és megtalálta Észak-Karolina leggazdagabb városát. Ez Marvin vagy Marvin Village Union megyében .

Melyik strand van legközelebb Laurinburg NC területéhez?

Laurinburgtól az Ocean Isle Beachig délkeleti irányban 84,79 mérföld, autóval pedig 101 mérföld (162,54 kilométer) van az US-74 E útvonalon. Laurinburg és az Ocean Isle Beach 2 óra 9 percre van egymástól, ha megállás nélkül vezet . Ez a leggyorsabb útvonal Laurinburg, NC és Ocean Isle Beach, NC között.

Laurinburg Észak-Karolina jó hely lakni?

Laurinburg olyan hely, ahol egész nap lógsz, de éjszaka jobb, ha bent van . Nagyszerű étkezési és vásárlási helyei vannak. Laurinburg egy kicsi, csendes város. Ünnepeket tartunk és sok tennivalónk van egész évben.

Mekkora a bűnözés aránya Észak-Karolinában?

Észak-Karolina 10 éves átlaga: 28,94 bűncselekmény jut 1000 főre . Országos 10 éves átlag: 25,61 bűncselekmény jut 1000 főre.

Melyik régióban található a Halifax NC?

Az észak-karolinai Coastal Plain régióban található Halifax megye (a part menti síkság és a piedmont közötti esési vonalon) 1758-ban alakult Edgecombe megyéből.

Hol van Scotland megye SC-ben?

Az állam délkeleti részén található, és Dél-Karolina állam, valamint Richmond, Moore, Hoke és Robeson megyék határolja. A jelenlegi földterület 319,14 négyzetmérföld, a lakosság száma 2010-ben 36 157 volt.

Zamir white melyik középiskolába járt?

White az észak-karolinai Laurinburgban nőtt fel, és a Scotland High School -ba járt, ahol a futball- és pályacsapatok tagja volt.

Lumberton NC egy város?

Lumberton Robeson megye legnagyobb városa és a megyeszékhely. Ideális helyen található az Interstate 95-ös úton Észak-Karolina délkeleti részén, mindössze 20 percre a dél-karolinai határtól északra.

Melyik részleg a St Andrews University NC?

A St. Andrews Egyetem Laurinburgban, Észak-Karolinában. Az egyetem tagja a National Association of Intercollegiate Athletics-nek (NAIA) , elsősorban az Appalache-i Athletic Conference-en. A Knights a Mid-South Conference-ben is versenyez a birkózás és az úszás terén.

A St Andrews NC jó egyetem?

A St. Andrews Egyetem összességében nagyszerű iskola . Diáksportolónak lenni rendkívül nehéz, de a St.... Ha távol van, könnyen megkeresheti professzorát, aki megérti, és csak segíteni akar.

Milyen GPA kell a St Andrews-ba való bejutáshoz?

A St. Andrews Egyetemre való felvételhez a jelentkezőknek átlag feletti középiskolai osztályzatra van szükségük. A St. Andrews Egyetemen felvett elsős osztályok középiskolai érettségi átlaga 3,34 volt a 4,0-s skálán , ami azt jelzi, hogy elsősorban B+-os diákokat vesznek fel, és végső soron részt vesznek.

Melyik megye van Laurinburg?

Skócia megye magában foglalja Laurinburg városát, amely a megye székhelye, East Laurinburgot, Gibsont, Laurel Hill városát és Wagram városát.