Mit csinál most Keith Raniere?

Pontszám: 4,3/5 ( 39 szavazat )

Az NXIVM vezetője, Keith Raniere jelenleg egy szövetségi büntetés-végrehajtási intézetben tölti Tusconban (Ariz. ) az Egyesült Államok Börtönügyi Hivatala szerint. A 60 éves önsegítő guru ügyészek azt mondták, hogy a nőket zsákmányolt személy egyike a szigorúan őrzött börtön 1328 fogolyának.

Mi történt Keith Raniere-rel?

2019. június 19-én Raniere-t elítélték szövetségi bűncselekményekért, köztük szexuális gyermekkereskedelemért, összeesküvésért és kényszermunka elkövetésére irányuló összeesküvésért, amelyek mindegyike az NXIVM-en belüli titkos társasággal, a DOS néven vagy a fogadalommal kapcsolatos. 2020. október 27-én Raniere-t 120 év börtönbüntetésre ítélték.

Az NXIVM továbbra is működik?

2018. június 12-én a Times Union arról számolt be, hogy az NXIVM felfüggesztette működését „a társaság előtt álló rendkívüli körülmények” miatt.

Bonnie és Mark még házasok?

Piesse feleségül vette Mark Vicente dél-afrikai filmrendezőt. Piesse és férje az önmeghatározó amerikai többszintű marketingcég és a kultikus NXIVM tagjai voltak. A házaspár 2017-ben kilépett a szervezetből, és az NXIVM legszókimondóbb ellenzői lettek.

Mit jelent a Dominus obsequious Sororium?

Ha valaki igazán nagylelkű akarna lenni, és azt feltételezi, hogy az „i” a sororiumban csak egy helyesírási hiba, mint a hiányzó „s” az obsequiusban, és „Dominus obsequiosus sororum”-ra változtatná, akkor is azt mondaná: „ A nővérek engedelmes ura ”. "

Az NXIVM alapítója, Keith Raniere az ítélethirdetés előtt beszélt a börtönből | NBC Nightly News

33 kapcsolódó kérdés található

Mi történt Indiával az eskü alatt?

Édesanyja a sajtót is folyamatosan figyelemmel kísérte, és azt mondta a Good Morning America-nak, hogy India „sok gyógyulást végzett”, és most „igazán meghatalmazott helyen van”. India most eljegyezte Patrick D'Ignazio -t, a New York-i Double Zero étterem séfjét. 2019 októberében az Instagramon jelentette be eljegyzését.

Ki India anyja a fogadalomban?

Ám az HBO csoportról és annak bukásával foglalkozó dokumentumfilm-sorozatának, a The Vow nagy részében édesanyján, a dinasztiabeli színésznőn, Catherine Oxenbergen keresztül értesültünk India tapasztalatairól.

India miért nem tette meg a fogadalmat?

Miért nem vett részt India Oxenberg a fogadalomban: " Egyszerűen nem voltam kész arra, hogy megszólaljak" ... Vigyáznom kellett magamra, és a saját gyógyulásomat és felépülésemet előtérbe kellett helyeznem, és a média kissé elzárt, hogy őszinte legyek” – mondta nemrég Oxenberg az Entertainment Tonightnak adott interjújában.

Mi az a Vezetői Sikerprogram?

Az Executive Success Programs Inc. (Keith Raniere ) nagy intenzitású, nagy keresletű műhelyek sorozata , amelyek célja az „emberi potenciál aktualizálása”.

Mi volt a fogyasztói vételi vonal?

Raniere eredetileg 1990-ben alapította a Consumers' Buyline-t. A vállalat egy munkaerő-toborzási rendszerként jött létre, amely kedvezményeket hirdetett olyan dolgokra, mint az élelmiszerek vagy a háztartási gépek . Raniere olyan tagokat toborzott, akiknek ezután többet kellett toborozniuk, mindezt hatalmas jutalékok ígéretével a Forbes szerint.

Mi volt a Nexium?

A Nexium (ezomeprazol) egy vényköteles gyógyszer, amelyet GERD, fekélyek és más gyomorsavval kapcsolatos állapotok kezelésére használnak . A protonpumpa-gátlóknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. A Nexium gyakori mellékhatásai közé tartozik a fejfájás és a hányinger. A Nexium súlyos mellékhatásai közé tartozik a vesekárosodás és a csonttörés.

Mi az őszinte jelentés?

A Frank-jelentés. Az NXIVM elveszett női . A fogadalom. Frank Parlato, Jr. (született 1955-ben) amerikai kiadó.

Hány epizódja van a fogadalomnak?

Kövesse a The Vow NXIVM dokumentumfilm-sorozatot a közösségi médián Mind a kilenc epizód streamelhető az HBO Max-on. A történet folytatódik. Tekintse meg először a The Vow 2. részét, amely jövőre kerül bemutatásra.

Miért ment el Catherine Oxenberg?

Oxenberg 1986-ban hagyta el a Dynasty-t, miután a második évad vége után egy fizetési vita alakult ki, és a szerepet Karen Cellinivel alakították át. Bár Oxenberg publicistája ragaszkodott ahhoz, hogy a színésznő önként távozzon a Dinasztiából, több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy elbocsátották.

Mi a jobb a fogadalom vagy az elcsábítás?

Melyik előadás a jobb? Mindkét dokumentumfilmnek megvannak a maga előnyei, de a Seduced sokkal holisztikusabb képet mutat az NXIVM-ről és Raniere-ről. ... Az NXIVM áldozatainak középpontjába állításával a Seduced mindössze négy epizódban mesél el egy történetet, amely nemcsak sokkal informatívabb, de érzelmileg is sokkal hangosabb, mint a fogadalom teljes első évada.

Elvált a fogadalomból származó pár?

Krickitt agysérülést szenvedett, ami kitörölte Kimmel való románcának és házasságuknak minden emlékét. Kim még mindig mélyen szerelmes volt feleségébe, bár a baleset után idegenként tekintett rá. 2018-ban azonban bevallotta, hogy viszonya van, és elváltak .