Mi az a ge healthcare?

Pontszám: 4,5/5 ( 41 szavazat )

A GE Healthcare a General Electric amerikai multinacionális konglomerátum leányvállalata, amelyet New Yorkban jegyeztek be, és központja Chicago államban található.

A GE egészségügyi vállalat?

A GE Healthcare vezető globális orvosi technológia, gyógyszerdiagnosztika és digitális megoldások megújítójaként az Edison intelligenciaplatform által támogatott intelligens eszközökön, adatelemzéseken, alkalmazásokon és szolgáltatásokon keresztül lehetővé teszi a klinikusok számára, hogy gyorsabban és megalapozottabban hozzanak döntéseket.

A GE Healthcare a General Electric része?

A GE Healthcare a General Electric Co. leányvállalata , amely az egészségügyi információs technológia (HIT) új fejlesztéseire, például a fejlettebb orvosi képalkotó technológiára és a betegfelügyeleti rendszerekre összpontosít.

Ki vásárol GE Healthcare termékeket?

A GE hétfőn bejelentette, hogy BioPharma üzletágát körülbelül 21,4 milliárd dollárért, ebből 21 milliárd dollár készpénzért eladja a Danahernek .

Mik azok a GE Healthcare partnerek?

Bevezetés. A GE Healthcare Systems jól ismert a globális orvosi technológia, diagnosztika és digitális megoldások szolgáltatójaként . A vállalat több mint 100 éve kínálja technológiai és tanácsadói szolgáltatásait az egészségügyi dolgozóknak, a betegeknek és a közösségeknek.

GE Healthcare Services – Áttekintés

18 kapcsolódó kérdés található

Melyek az egészségügyi szolgáltatások főbb jellemzői?

Egészségügyi alapellátás
 • Beteg-/családközpontúság, önellátás és részvétel.
 • Közösségi szerepvállalás és részvétel.
 • Interdiszciplináris csapatokban együttműködő egészségügyi dolgozók.
 • Fókuszban a proaktív megelőzés.
 • A szolgáltatások integrációja és koordinációja.
 • Megközelíthetőség.
 • A krónikus állapotok jobb kezelése.

Ki a GE Healthcare vezérigazgatója?

Kieran Murphy a GE Healthcare elnök-vezérigazgatója, egy 17 milliárd dolláros orvosi technológiai és digitális megoldások innovátora, amely lehetővé teszi a klinikusok számára, hogy gyorsabban és megalapozottabban hozzanak döntéseket intelligens eszközökön, adatelemzéseken, alkalmazásokon és szolgáltatásokon keresztül, az Edison intelligenciaplatform támogatásával.

Kik a GE Healthcare ügyfelei?

A GE Healthcare ügyfelei kis klinikákból, közepes méretű kórházakból és földrajzi régiókon átívelő komplex egészségügyi hálózatokból állnak. A GEHC jövőbeli növekedésének kulcsa az egyes országok eltérő igényeinek megértése volt.

Mekkora a GE Healthcare?

A GE Healthcare elég nagy ahhoz, hogy önálló vállalatként felkerüljön a Fortune 500-as listájára, több mint 52 000 alkalmazottal és 19 milliárd dolláros éves bevétellel tavaly.

A Danaher megvásárolta a GE Healthcare-t?

A Washington DC-ben székhellyel rendelkező globális tudományos és technológiai vállalat, a Danaher 21,4 milliárd dollár értékű biofarma-üzletágának felvásárlását fejezte be a General Electric Life Sciences részlegétől.

Mennyit keres egy évben a GE vezérigazgatója?

A GE-nél Culp 73 millió dolláros fizetési csomagja 2020-ban papíron az egyik legjobban fizetett állami vállalat vezérigazgatójává teszi.

Mit jelent a GE?

A General Electric egy multinacionális amerikai technológiai és szolgáltatási konglomerátum.

Hol található a GE ultrahang?

A globális GE Ultrasound üzletág egyik ékkövét itt, Milwaukee megyében gyártják. A GE Healthcare wauwatosai telephelye fejleszti, gyártja és szállítja a LOGIQ E9-et világszerte a kórházakba. Ez az a típusú rendszer, amelyet egy nagy kórházban vagy nagyobb tudományos intézményben találhat.

Mitől lesz egy nagyszerű egészségügyi rendszer?

A jó rendszer az , amely úgy van megszervezve, hogy minden polgára számára biztosítsa az elérhető legmagasabb szintű ellátáshoz való időben történő hozzáférést ; amelyikben a megfelelő programokat hozzáértő szakemberek irányítják; olyan, ahol a klinikák megelőző és gyógyító ellátást nyújtanak a leggyakoribb állapotokra, azaz az egészségügyi alapellátást ...

Mi az egészségügyi ellátás 3 szintje?

Az egészségügyi ellátórendszer 3 különböző szintje van: elsődleges, másodlagos és felsőfokú . Ebben a bejegyzésben többet megtudhat ezekről az egészségügyi rendszerekről.

Milyen elemei vannak az egészségügynek?

Az egészségügyi alapellátás elemei
 • Oktatás a fennálló egészségügyi problémákról és azok megelőzésének és kezelésének módjairól.
 • Élelmiszerellátás és megfelelő táplálkozás.
 • Megfelelő biztonságos vízellátás és alapvető higiénia.
 • Anya és gyermek egészsége, Családtervezés.
 • Fertőző betegségek elleni immunizálás.
 • Endémiás betegségek megelőzése és ellenőrzése.

Mennyi Larry Culp fizetése?

Culp négyéves szerződése értelmében évi 2,5 millió dolláros fizetést kellett fizetnie, valamint az alapfizetése 150%-ának megfelelő célbónuszt, vagyis további 3,75 millió dollárt. Emellett 15 millió dollár értékű éves részvényjuttatást is kapott.

Ki tette tönkre a General Electricet?

A Home Depot társalapítója, Ken Langone szerint a General Electric korábbi vezérigazgatója, Jeff Immelt, a botrányokkal sújtott vezető, akit évek óta menesztettek a cég éléről, felelős a szerteágazó, multinacionális konszern tönkretételéért.

Nyereséges a GE Healthcare?

Ebben az időszakban (március 31. vége) a GE Healthcare bevétele 4,308 milliárd dollár volt , ami 9%-os csökkenés az előző év azonos időszakának 4,727 milliárd dollárjához képest. ... A társaság a negyedév során 698 millió dolláros nettó nyereséget könyvelt el, ami alacsonyabb a 2020-as 867 millió dollárnál.

Hol keresi a GE a pénzt?

A GE repülési, villamosenergia-, megújuló energia, egészségügyi, valamint pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat kínál . A legtöbb bevétel a repülésből származik, de az egészségügyből származik a legtöbb profit. A GE az alapvető ipari üzletágaira összpontosít, és folyamatosan csökkenti egykori jelentős pénzügyi szolgáltatási üzletágának méretét.

Miért bukott a GE?

2018-ban a GE leesett a Dow Jones ipari átlagáról több mint egy évszázad után az indexben . A GE bukása nem annak az eredménye, hogy az újítók jobb sugárhajtóművet vagy szélturbinát fejlesztettek ki. Nem is nyílt csalásról van szó, mint az Enronnál. Ez egy tankönyves eset egy túlságosan összetett vállalkozás rossz irányításáról.