Mi a gartner kutatás?

Pontszám: 4,5/5 ( 41 szavazat )

A Gartner, Inc, hivatalos nevén Gartner, egy Stamford, Connecticut állambeli technológiai kutató és tanácsadó cég. A cég termékei és szolgáltatásai közé tartozik a kutatás, a vezetői programok, a tanácsadás és a konferenciák.

Mit csinál a Gartner kutatás?

(NYSE: IT) a világ vezető információs technológiai kutatási és tanácsadó cége . Nap mint nap biztosítjuk ügyfeleink számára a megfelelő döntések meghozatalához szükséges technológiai ismereteket.

Miért fontos a Gartner?

Gartner Relevancia A Gartner nemcsak a technológiai piac számára kínál fontos kutatásokat, hanem eszközöket is kínál, amelyek segítenek az informatikai igazgatóknak és az IT-vezetőknek eligazodni a folyamatosan változó világban. Ezen túlmenően konferenciákat hirdet, hogy segítsen összehozni a vezetőket, hogy a kereskedelmi és műszaki döntések meghozatalához szükséges stratégiai lépésekről beszéljenek.

Mit jelent a Gartner?

A Gartner egy információtechnológiai (IT) kutatási és tanácsadó cég , korábbi nevén Gartner Group. ... A Gartner Magic Quadrants egy kutatási módszertan és vizualizációs eszköz a vállalatok előrehaladásának és pozícióinak nyomon követésére és értékelésére egy adott, technológiai alapú piacon.

Ingyenes a Gartner kutatás?

Mostantól rendszeresen – ingyenesen – megkaphatja tőlünk a legújabb Gartner-jelentéseket. A Gartner elemzői jelentései olyan témákkal foglalkoznak, mint a törzsadatkezelés, a termékinformáció-kezelés és a kapcsolódó informatikai megoldások.

Ezért kell dolgoznia a Gartnerrel

20 kapcsolódó kérdés található

Mennyibe kerül a Gartnerhez való csatlakozás?

A Gartner for Technical Professionals szolgáltatásai minimális ráfordítást igényelnek a Gartner licencekre. A 4000 főnél kevesebb alkalmazottat foglalkoztató ügynökségeknél a minimális ráfordítás a Gartner-licencekre 30 400 USD, a 4 000 fő feletti ügynökségeknél a minimális ráfordítás 60 800 USD .

Kik a Gartner versenytársai?

A Gartner versenytársai közé tartozik az Adobe, az International Data Group, a Forrester, az ASCM és az IDC .

A Gartner jó cég?

A Gartner egy nagy cég, amely komoly sikertörténettel rendelkezik . Nem sok állást mondtak le a koronavírus idején, és általában véve meglehetősen jól vezetnek. Az emberek nagyon kedvesek és okosak.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a Gartner?

Gartner, Inc. A Gartner, Inc. hivatalos nevén Gartner, egy globális kutató- és tanácsadó cég , amely információkat, tanácsokat és eszközöket nyújt vezetőknek az IT, a pénzügy, a HR, az ügyfélszolgálat és a támogatás, a kommunikáció, a jogi és megfelelőségi, a marketing és az értékesítés területén. és az ellátási lánc funkciói .

Milyen kérdéseket tegyek fel a Gartner elemzőmnek?

Jó kérdéseket tehet fel elemzőinek:
 • Mi a legnagyobb versenykihívásunk, és hogyan küzdjük le?
 • Úgy gondoljuk, hogy ismerjük ügyfelünk fájdalmait. ...
 • Mely szállítókkal érdemes együttműködnünk, hogy versenyképesek maradjunk?
 • Mit lát a legnagyobb lehetőségünknek a piacon?

Miért akarsz a Gartnernél dolgozni?

„Minden nap új dolgokat tanul a kollégáktól, a szakértőktől és az ügyfelektől. A szolgáltatásaink minősége és hatása világszínvonalú , ami azt jelenti, hogy valódi változást hozhat ügyfelei világában, csapatai és családjaik világában, valamint a globális gazdaság világában.”

Honnan szerzi a Gartner a kutatásait?

Következtetéseink azon szilárd bizonyítékokon alapulnak, amelyeket – elemzőink és piaci felméréseink révén – ügyfeleink valós tapasztalataiból gyűjtünk. A Gartner kutatási folyamata számos piaci és ügyfélforrásból származó inputot tartalmaz, lehetővé téve számunkra, hogy a technológiai témákat minden oldalról szemügyre vegyük.

A Gartnert tisztelik?

A Gartner, a világ vezető kutatási és tanácsadó cége büszkén jelenti be, hogy immár hatodik éve a világ legelismertebb és legelismertebb szervezetei közé került . A Fortune rangsora a vezetők, igazgatók és elemzők egyéni visszajelzésein alapul.

Mekkora cég a Gartner?

4,1 milliárd dolláros vállalat vagyunk, és az S&P 500 tagja.

Mennyit ér a Gene Hall?

Eugene A Hall becsült nettó értéke 2021. május 10-én legalább 458 millió dollár . Mr. Hall több mint 50 200 darab Gartner részvény tulajdonosa több mint 350 942 225 dollár értékben, és az elmúlt 18 év során több mint 94 619 330 dollár értékben adott el IT-részvényeket.

Mennyit keres a Gene Hall?

Mennyi Eugene Hall fizetése? A Gartner vezérigazgatójaként és igazgatójaként Eugene Hall teljes javadalmazása a Gartnernél 11 960 200 dollár .

Ki a Gartner informatikai igazgatója?

Michael Diliberto 2016-ban csatlakozott a Gartnerhez információs igazgatóként és a vállalat igazgatójaként.

Miért árul a Gartner?

„A Gartner eladásai nagyszerűek, mert az innovatív, folyamatosan változó és gyorsan növekvő technológiai iparágon belül van. Olyan termékeket és szolgáltatásokat adhatunk el, amelyek kritikusak a vállalatok sikeréhez és sokszor a játék megváltoztatásához. ... A Gartner értékesítése nő!

A Gartner tekintélyes?

Négy évtized alatt a vállalat a világ egyik legismertebb kutatási és tanácsadó cégévé nőtte ki magát. A Gartner az S&P 500 tagja, és évente több mint 4 milliárd dollárt termel. 100 országban több mint 15 000 munkatársa van, így a Gartner ügyfelei a Global 500-nak a 73%-át teszik ki.

Melyik a legnagyobb piackutató cég?

A Nielsen továbbra is a világ legnagyobb piackutató cége, tavalyi bevétele meghaladta a 6,3 milliárd dollárt a 2017-es AMA Gold Global Top 25 Report [pdf] szerint.

Hogyan tárgyal a Gartnerrel?

Ennek öt aspektusa van.
 1. Számláló „fizessen a játékért”. A kiadások meredek növekedése azt jelenti, hogy a Gartnerrel tárgyaló menedzsereknek belső tárgyalásokat kell folytatniuk erős érdekelt felekkel. ...
 2. Az értékre koncentrálj, ne a költségre. ...
 3. Mérje meg az összehasonlító értéket. ...
 4. Azonosítsa a lehetőségeket. ...
 5. Se el ne vedd, se ne hagyd el.

Kit vásárolt fel a Gartner?

 • L2 (2017) Az L2 egy tagalapú üzleti intelligencia cég, amely a márkák digitális teljesítményét méri össze. ...
 • CEB (2017) ...
 • SCM World (2016)...
 • Machina Research (2016) ...
 • Capterra (2015)...
 • Nubera (2015) ...
 • Marketvision (2014)...
 • Szoftvertanácsok (2014)

A Gartner tudományos forrás?

A Gartner kutatási egységként pozicionálja magát . A valódi kutatási egységekkel összehasonlítva azonban a Gartner nem teljesít jól. Összehasonlítottuk a Gartnert az akadémiai kutatásokkal, a RAND-dal és a Consumer Reports-szal, hogy megtudjuk, milyen jól teljesítenek. A legtöbb ember, aki elolvassa a Gartner publikációját, meg fog lepődni azon, hogy milyen eredményt ért el.