Mi az a zseblámpa település?

Pontszám: 4,9/5 ( 24 szavazat )

Egyezség született egy csoportos perben arról, hogy bizonyos Duracell márkájú, 350L-es Durabeam Ultra LED zseblámpák (a „Zseblámpák”) idő előtt lemerítik-e az elemeket, még akkor is, ha „off” állásba kapcsolják.

Mi az a Duracell zseblámpa egyezség?

A Duracell akkumulátoros erőmű 2,2 millió dollárt fizet azért, hogy rendezze az ellene indított csoportos keresetet, amely szerint a vállalat becsapta az ügyfeleket, akik megvásárolták néhány LED-es zseblámpáját. ... A zseblámpák Duracell elemekkel voltak csomagolva, és vészhelyzet esetén hasznosnak hirdették.

Miért merítik le az elemeket a LED-es zseblámpák kikapcsolt állapotban?

Pontosabban, ezek a zseblámpák olyan hibásak, hogy folyamatosan és gyorsan lemerítik a behelyezett elemeket , amikor LED-lámpáikat kikapcsolják, így a lámpákban tárolt elemek teljesen lemerülnek és lemerülnek, kevesebb mint 30 nap alatt a 10 nap helyett. évi meghirdetett tároló...

Miért kapcsol ki folyamatosan a Duracell zseblámpám?

Mi van, ha a zseblámpa villog és villog, majd kikapcsol? Lehet, hogy az elemek lemerültek vagy lemerültek . Cserélje ki új elemeket, és kapcsolja be újra. Ellenőrizze, hogy az elemek megfelelően vannak-e behelyezve az elemtartóba.

Hogyan lehet elemet cserélni egy Duracell 350 zseblámpában?

1 Az elemtartó rekesz kinyitásához forgassa el a zseblámpa alján található zárókupakot az óramutató járásával ellentétes irányba, majd távolítsa el az elemtartót. 2 Helyezzen be három AAA elemet (mellékelve) az elemtartóba. Ügyeljen arra, hogy az elemeket úgy helyezze be, hogy a + és – a jobb oldali ábrához illeszkedjen.

A zseblámpa története

18 kapcsolódó kérdés található

Hogyan lehet elemlámpát tenni?

Hogyan helyezzünk elemeket egy zseblámpába
  1. Forgassa el a hátsó sapkát az óramutató járásával ellentétes irányba, amíg el nem válik a zseblámpától. ...
  2. Helyezzen be egy új elemet úgy, hogy a teteje vagy hegyes vége a fény felé nézzen. ...
  3. Helyezze vissza a hátsó sapkát az óramutató járásával megegyező irányba forgatva, amíg meg nem mozdul.

A Duracell lecseréli a zseblámpámat?

GARANCIA: Ha nem teljesen elégedett Duracell akkumulátortermékével, hívja az 1-800-551-2355 (9:00-17:00 EST) telefonszámot. A Duracell garanciát vállal az akkumulátoraira az anyag- és gyártási hibákra. Ha valamelyik készülék akkumulátor hibája miatt megsérül, azt saját belátásunk szerint megjavítjuk vagy kicseréljük .

Mennyi ideig bírják a zseblámpa elemei?

Az áramfelvételtől függően a LED-es zseblámpa elemei 1,5-7 órát bírnak magasan , és akár 50 órát alacsonyan.

Ha az elemeket a zseblámpában hagyjuk, lemerülnek?

Idővel a zseblámpában hagyott elemek korrodálódhatnak és tönkretehetik a fém érintkezőket, így a zseblámpa használhatatlanná válik . ... Ha ilyen módon tárolja őket, amíg szükség nem lesz rájuk, akkor frissek maradnak, és gondoskodni fog arról, hogy akkor legyen megfelelő akkumulátora, amikor szüksége van rájuk.

Lemerülnek az akkumulátorok, ha nem használják?

Nos, minden akkumulátornak van önkisülési sebessége, még akkor is, ha nincsenek csatlakoztatva járműhöz vagy bármi máshoz, ami áramot vehetne fel. ... Ha azonban az akkumulátor nincs teljesen feltöltve, amikor tárolásra kerül, vagy szélsőséges hőmérsékletnek van kitéve (akár meleg, akár hideg), ez az időkeret jelentősen lerövidülhet.

2000 lumen elég egy zseblámpához?

Mert ha van egy 2000 lumenes zseblámpája, az hihetetlen mennyiségű fény . ... Az XT11GT különösen jó világítás beltéri használatra, vagy csak éjszakai világításhoz a fürdőszobába, vagy ha megnéz valamit a hátsó udvarban.

Mennyi ideig bírja a telefon zseblámpája?

Kiéghet egy telefon zseblámpa? A LED-ek élettartama körülbelül 100 000 óra . Körülbelül 4166 nap kell ahhoz, hogy elérjük ezt a pontot. Ha ilyen sokáig tartaná a telefonját, és soha nem kapcsolná ki a zseblámpát, valószínűleg kiégne.

Hogyan akadályozhatom meg az akkumulátor korrodálódását a zseblámpámban?

Tisztítsa meg a zseblámpát fehér ecettel és egy kis kefével. A savas ecet segít a kálium-hidroxid bázikus vegyület ellensúlyozásában. Ha a korrózió kiterjedtebb, a zseblámpát néhány percre ecetbe áztathatja. Ha végzett a tisztítással, alaposan öblítse le a testet tiszta vízzel.

Mennyi ideig bírja a tripla A elem egy zseblámpában?

Az AA és AAA LED-es zseblámpaelemek körülbelül 1,5-7 órát bírnak , ha a zseblámpa a legmagasabb fokozaton van bekapcsolva, és napokig is kitarthat, ha a zseblámpa a legalacsonyabb beállításon van.

Milyen gyakran kell elemlámpát cserélni?

Ha hosszabb ideig nem használja, néhány havonta cserélje ki az elemlámpát vagy a lámpát. Ez biztosítja, hogy friss, működő elemekkel rendelkezzen, és megakadályozza az elemek szivárgását.

A Duracell jobb, mint az Energizer?

A nem újratölthető AA- és C-elemek a Duracellről kiderült, hogy jobban teljesítenek, mint az Energizer . A szerzőtől származó anekdotikus bizonyítékok arra utalnak, hogy az Energizer AA elemei tovább bírták (akár háromszor), mint a Duracell AA elemek, amikor órákban használták őket.

Miért szivárognak annyira a Duracell akkumulátorok?

Fémtárgyakkal való érintkezés következtében rövidre zárhatók, és szivároghatnak, túlmelegedhetnek vagy elszakadhatnak . NE keverje össze régi és új elemeket, különböző márkájú elemeket vagy különböző típusú elemeket (például nagy teljesítményű cink-klorid elemeket és alkáli elemeket), mert ez az elemek szivárgását okozhatja.

A Duracell akkumulátorok 10 évig bírják?

A viharszezontól az egészségügyi szükségleteken át az ünnepekig a Duracell az első számú megbízható akkumulátormárka. A Duracell Coppertop univerzális alkáli elemek nemcsak megbízhatóak, hanem hosszú élettartamúak is. A raktárban 10 év garanciával (9V-ra 5 év garancia) vigasztalódhat.

Működik az elemek behelyezése a fagyasztóba?

Míg a hideg környezet segít megőrizni az akkumulátor élettartamát, a hűtőszekrényekbe és a fagyasztókba nem biztonságos az elemek behelyezése . A nedves környezet páralecsapódást okoz az akkumulátorokon. Ez viszont rozsdához vagy egyéb sérülésekhez vezet. Kerülje el, hogy az akkumulátorokat extrém hőmérséklet alá helyezze.

Milyen típusú elemet használnak egy zseblámpában?

1,5 V – Ide tartoznak a leggyakrabban használt akkumulátortípusok, köztük az AAA, AA, C és D. 3V - A leggyakoribb 3V-os elemlámpa a CR123A. Sok gombelem (óraelem) is 3V-os, mint a közönséges CR2032.

Hogyan lehet kinyitni a dorcy zseblámpát?

Forgassa el a zseblámpa elején, közvetlenül a reflektor mögött található recézett gyűrűt az óramutató járásával megegyező irányba, hogy bekapcsolja a LED-fényt egyes modelleknél; más modelleknél nyomjon meg egy gombot a zseblámpa hátulján vagy a zseblámpa oldalán.

Az akkumulátor melyik oldala érinti a rugót?

Csúsztassa a helyére az akkumulátort a negatív végével előre. Amikor behelyezi az akkumulátor negatív végét, lenyomhat egy rugót vagy egy kart. Ha először a negatív végét helyezi be, az akkumulátor könnyebben becsúszik a rekeszbe. Ezután könnyen a helyére kell pattintania a pozitív végét.

Mi a helyes módja az elemek behelyezésének?

Mindig a megfelelő irányban helyezze be az elemeket a pozitív és negatív pólussal . Az elemek nem megfelelő behelyezése veszélyes. Különös elővigyázatossággal járjon el a három vagy több elemmel rendelkező készülékekkel.