Mi az az Earth Apple óra?

Pontszám: 4,2/5 ( 57 szavazat )

Óra- és időjárás-alkalmazás , minden eddigihez képest. A Living Earth lenyűgöző élő 3D-s szimulációt mutat be bolygónkról időjárással, előrejelzésekkel és világórával a világ városaiban. ... Élő időjárási térképek a hőmérsékletről, páratartalomról, szélről és előrejelzésekről. ● Világóra és időjárás több mint 3 millió városban.

Hogyan szerezhetem be az Earth-t az Apple Watchon?

A felhasználók úgy nyerhetik ki ezt a jutalmat, hogy rögzítik edzéseiket az Apple Watch Workout alkalmazásával, az Apple Fitness+ alkalmazással, vagy bármely olyan alkalmazással, amely kapcsolódik az Health alkalmazáshoz. A jutalom ezután megjelenik a Fitnesz alkalmazásban, az Összegzés lap Díjak szakaszában.

Mit csinál a napelemes rendszer az Apple Watchon?

A Solar Dial óralap megérintésével láthatja, hogy nappal van-e vagy éjszaka, vagy az alkonyat különböző fázisai közül valamelyik . Azt is láthatja, hány óra van a nappal.

Miért van hold az Apple Watchon?

A hold ikon azt jelzi, hogy a Ne zavarjanak mód engedélyezve van . Kikapcsolásához: amikor az órát nézi az óráján, csúsztassa felfelé az ujját az óra számlapján, csúsztassa balra/jobbra a Beállítások pillantást, majd érintse meg a Ne zavarjanak gombot (amelyen ugyanaz a hold ikon található).

Hogyan mozgatja a holdat az Apple Watchon?

De ismét finoman koppintson rá, és forgassa el a koronát , és a holdfázisokban is mozoghat előre/hátra: még egyet, mielőtt végeztünk, és ez nagyszerű, különösen, ha látott már olyan filmeket, mint a Tomb Raider, ahol megtudhatja. hogy a bolygók egymáshoz igazításának nagy jelentősége van!

Hogyan változtassuk meg az érintőüveget az alma óra sorozat 6 teljes | iWatch Series 6 javítóüveg

44 kapcsolódó kérdés található

Melyik Apple Watch-arcnál van a legtöbb komplikáció?

Ha arra kíváncsi, hogy melyik Apple Watch-arlap okozza a legtöbb komplikációt, ez az Infograph arclapja , amely akár nyolcat is lehetővé tesz. A legtöbb három és öt között engedélyezi, míg mások egyiket sem.

Megmozdul az Apple Watch napelemes rendszere?

Napelemes számlap Ez az óralap (elérhető az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 4 és újabb verzióinál) 24 órás, kör alakú számlappal rendelkezik, amely követi a napot, valamint egy analóg vagy digitális tárcsát, amely a nap útjával ellentétesen mozog.

Tudsz zuhanyozni az Apple Watch segítségével?

A zuhanyozás Apple Watch Series 2 és újabb készülékekkel rendben van , de azt javasoljuk, hogy ne tegye ki az Apple Watch-ot szappanokkal, samponokkal, balzsamokkal, testápolókkal és parfümökkel, mivel ezek negatívan befolyásolhatják a víztömítéseket és az akusztikus membránokat. ... Az Apple Watch kitétele szappannal vagy szappanos vízzel (például zuhanyozás vagy fürdés közben).

Mit jelent az esőcsepp az Apple Watchon?

A vízcsepp ikon az Apple Watchon azt jelenti, hogy a Water Lock funkció engedélyezve van . A Water Lock lezárja az óra képernyőjét, így úszhat vagy zuhanyozhat anélkül, hogy bekapcsolná, vagy véletlenül bármit megérintene. A Water Lock kikapcsolása gyors és egyszerű, és még a felesleges vizet is eltávolítja az Apple Watchból.

Miért van egy hold az SMS mellett?

Ha a félhold ikon megjelenik egy partner neve mellett az Üzenetek alkalmazás üzenetlistájában, az azt jelenti, hogy úgy döntött, hogy nem szeretne értesítést kapni az adott partnertől érkező új üzenetekről .

Mik az Apple Watch komplikációi?

Az Apple Watch szövődményei az alkalmazásokból származó apró információk, amelyek az óra számlapján jelennek meg . A különböző óralapok, Apple Watch-modellek és a watchOS verziói különféle komplikációkat támogatnak, az alkalmazásfejlesztők pedig egyedi specifikációk alapján építik fel komplikációikat.

Hogyan változtathatom meg az óralapomat?

Az óralap testreszabása az Apple Watchon
  1. Nyomja meg a Digital Crown gombot, hogy az óralaphoz lépjen.
  2. Érintse meg és tartsa lenyomva a kijelzőt.
  3. Csúsztassa balra vagy jobbra az óralap kiválasztásához, majd koppintson a Szerkesztés elemre.
  4. Pöccintsen balra vagy jobbra egy funkció kiválasztásához, majd fordítsa el a Digital Crownt a módosításhoz.

Mi a holdkomplikáció az Apple Watchon?

A Genfi Hold célja egyszerű. Az Apple Watchon látható hold úgy fog kinézni, mint az égen látható hold, attól függően, hogy hol tartózkodik a bolygón. A csillagászatilag pontos hold komplikációként bármilyen óralapon beállítható, és választhat az egyszerűsített vagy a valósághű holddizájn között.

Élőben van a Föld az Apple-n?

Óra- és időjárás-alkalmazás, minden eddigihez képest. A Living Earth lenyűgöző élő 3D-s szimulációt mutat be bolygónkról időjárással, előrejelzésekkel és világórával a világ városaiban. Fedezze fel bolygónk időjárási dinamikáját valós idejű időjárási térképekkel és trópusi ciklonkövetéssel. ...

Hogyan szerezhetek új Apple arcokat?

A legfrissebb letöltése Az iPhone Watch alkalmazásban koppintson az Arcgaléria ikonra a képernyő alján. A felső sorban a watchOS legújabb verziójában elérhető új arcok láthatók, köztük az előadó, a GMT, a Memoji és a Typograph. Koppintson a telepíteni kívánt arcra, majd érintse meg a Hozzáadás gombot.

Hogyan szerezhetek ingyenes Apple óralapokat?

A Facer alkalmazás ingyenesen használható, a közösség tagjai által készített óralapok pedig ingyenesen letölthetők. A kezdéshez töltse le és nyissa meg a Facer alkalmazást iPhone-ján. Most már böngészhet, és megtalálhatja az Önnek tetsző óralapot. Kereshet óralapokra, vagy megtekintheti, mi a felkapott.

Milyen messze lehet az iPhone-om az Apple Watch-tól?

A normál hatótávolság körülbelül 33 láb/10 méter , de ez a vezeték nélküli interferencia miatt változhat. Ha az Apple Watch nem tud Bluetooth-on keresztül csatlakozni iPhone-jához, tartalékként megpróbál csatlakozni egy megbízható, kompatibilis Wi-Fi hálózathoz.

Hordhatom az Apple Watch 6-ot zuhany alatt?

Az Apple Watch nem vízálló. Vízálló. Lehet rajta úszni, utána meg kell tisztítani. És nem szabad zuhanyozni az Apple Watch segítségével, mert a szappan tönkreteheti a tömítéseket .

Mit jelent a két arc az Apple Watchon?

Csúsztassa felfelé az ujját alulról a Vezérlőközpont megjelenítéséhez. Ha ott van, érintse meg a Színház mód ikont (úgy néz ki, mint egy vintage színház ikon, két arccal). Miután engedélyezte, a csukló felemelése többé nem ébreszti fel a kijelzőt (a Színház mód ikonja is megjelenik az óralap tetején).

Az iPhone 12 vízálló?

Az Apple iPhone 12 vízálló , így teljesen jónak kell lennie, ha véletlenül a medencébe ejti, vagy folyadék fröccsen rá. Az iPhone 12 IP68-as besorolása azt jelenti, hogy akár 19,6 láb (hat méter) vízben is képes 30 percig túlélni.

Rendben van az Apple karórát minden este tölteni?

Előfordulhat, hogy a legkényelmesebbnek tartja, ha éjszakánként, éjszaka tölti az óráját . Az órát nem lehet túltölteni, és az akkumulátort sem éri kár a rendszeres töltéstől. A töltés automatikusan leáll, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődik, és újraindul, ha az akkumulátor folyamatos használat miatt szükséges.

Változik a hold az Apple Watchon?

Ez a félhold azt jelzi, hogy az Apple Watch Ne zavarjanak módban van . Ez azt jelenti, hogy nem fog látni értesítéseket vagy figyelmeztetéseket az Apple Watchon, amíg nem kapcsolja ki ezt a beállítást. Az alábbi útmutatónk megmutatja, hogyan módosíthatja az óra Ne zavarjanak mód beállítását mind az óráról, mind az iPhone-járól.

Hogyan kapcsolhatom ki az Apple Watchomat?

Kikapcsolás: Általában az Apple Watchot mindig bekapcsolva kell hagynia, de ha ki kell kapcsolnia, nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot, amíg a csúszkák meg nem jelennek, majd húzza jobbra a Kikapcsolás csúszkát .

Látod a másodperceket az Apple Watchon?

Jelenleg az Apple által szállított Apple Watch összes előlapja csak digitális órákat és perceket mutat . Megkerülöm ezt a segédlappal (amely a másodperceket mutatja az analóg kijelzőn), de a digitális időt is megjeleníthetem a Világóra komplikáció megjelenítésével.