Mi az a davita orvosi csoport?

Pontszám: 4,5/5 ( 33 szavazat )

A DaVita Inc.-ről
A vállalat a legnagyobb vesegondozási szolgáltató az Egyesült Államokban , és 20 éve vezető szerepet tölt be a klinikai minőség és innováció terén. A DaVita Kidney Care-en keresztül a vállalat krónikus veseelégtelenségben és végstádiumú vesebetegségben szenvedő betegeket kezel.

Mit jelent a DaVita?

A "DaVita" név az olasz "Dare Vita" kifejezésből származik, ami " életet ad ".

Ki vásárolta meg a DaVita Medical Groupot?

A Szövetségi Kereskedelmi Bizottság feltételekkel jóváhagyta a UnitedHealth Group által a DaVita Medical Group 4,3 milliárd dolláros felvásárlását.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a DaVita?

A DaVita Hospital Services, mint az első és leghosszabb országos vegyesbizottság által akkreditált fekvőbeteg veseellátás és aferézis terápia szolgáltatója, segíthet hemodialízis, peritoneális dialízis, folyamatos vesepótló kezelés, lassú, alacsony hatékonyságú napi dialízis, aferézis és elbocsátás tervezésében .

Mikor vásárolta meg az optum a DaVitát?

A 2017. december 5-én megkötött megállapodás értelmében az Optum körülbelül 4,9 milliárd dollár készpénzért vásárolja meg a DaVita Medical Group-ot. A tranzakció várhatóan 2018-ban zárul le, és a hatósági jóváhagyás és egyéb szokásos zárási feltételek függvénye.

Dialízis egészségügyi adminisztrátor (FA) – Pat

35 kapcsolódó kérdés található

Az Optum ugyanaz, mint a HealthCare partner?

HealthCare Partners – A legutóbb DaVita Medical Group néven működő csoport 2019-ben az Optum részévé vált.

Vásárolt-e az Optum HealthCare partnereket?

A UnitedHealth Group Optum részlege beleegyezett a Change Healthcare megvásárlásába 7,84 milliárd dollár készpénzért és körülbelül 5 milliárd dollár adósságért - közölték a társaságok szerdán. Az akvizíció megerősíti a biztosító egészségügyi technológiai szolgáltatások és képességek portfólióját.

A DaVita jó vétel?

A DaVita Inc (NYSE:DVA) nem a legnépszerűbb részvény ebben a csoportban, de a fedezeti alapok kamata még mindig átlag feletti . Az összesített hedge fund hangulatpontszámunk a DVA esetében 77,7. ... Ezek a részvények 19,3%-ot erősödtek 2021-ben június 25-ig, és még mindig 4,8 százalékponttal verik a piacot.

A DaVita jó munkahely?

A DaVita alkalmazottai átlagosan 3,4-et adnak a cégüknek az 5,0 -ból – ami 14%-kal alacsonyabb, mint a CareerBliss összes vállalatának átlaga. A DaVita legboldogabb alkalmazottai a létesítményi adminisztrátorok, akik átlagosan 3,7-es értékelést adtak le, és az adminisztratív asszisztensek, akiknek értékelése 3,0.

Vannak jó előnyei a DaVitának?

A DaVita Rewards nemcsak fizetésen vagy juttatásokon keresztül kapcsolja össze csapattársait a legfontosabbakkal: egészségügyi ellátással, nyugdíjtervezéssel és megtakarítási eszközökkel , karrierfejlesztési lehetőségekkel és jóléti forrásokkal. Mindannyiunknak egyedi céljai és prioritásai vannak az életben.

A DaVita rendelkezik egészségügyi partnerekkel?

A DaVita 2012-ben vásárolta meg a HealthCare Partners LLC orvosi csoportot 4,42 milliárd dollárért egy olyan ügylet keretében, amely diverzifikálta a társaságot a veseápolási alaptevékenységétől. Abban az időben a HealthCare Partners volt az orvoscsoportok és hálózatok legnagyobb amerikai üzemeltetője.

A DaVita készít infúziókat?

Anton Hie, az RBC Capital Markets munkatársa szerint az otthoni infúziós terápia a DaVita nem alaptevékenysége . Az otthoni gondozási szolgáltatások körüli izgalom ellenére „soha nem lesz a közelben a központi gondozás” – mondta.

Ki vásárolta meg a HealthCare Partners szolgáltatást?

Az Intermountain június 19-én, szerdán bejelentette, hogy megállapodásra jutott a Las Vegas-i székhelyű HealthCare Partners Nevada megvásárlásáról.

Mennyit keres a DaVita RNS?

A DaVita Dialízisben regisztrált nővér tipikus fizetése 37 dollár óránként . A DaVitánál a dialízisre bejegyzett nővérek fizetése óránként 23 és 63 dollár között mozoghat. Ez a becslés a 462 DaVita Dialízis által regisztrált nővér fizetési jelentésén alapul, amelyeket az alkalmazottak szolgáltattak, vagy statisztikai módszerek alapján becsülték meg.

Mennyit keres egy dializáló nővér?

Mennyit keres egy dializáló nővér? A Payscale.com szerint a dialízis nővérek éves átlagkeresete 70 310 dollár vagy 32,97 dollár/óra.

Mi a DaVita kultúrája?

Falunak hívjuk magunkat Kultúránkat a DaVita útként határozzuk meg. A DaVita Way azt jelenti, hogy fejünket, szívünket és kezünket a Küldetés követésére, az Értékek szerinti életre és egy egészséges falu felépítésére szánjuk . Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan intenzitással törődünk egymással, mint a pácienseinkkel.

Nehéz felvenni a DaVitánál?

A DaVita egy egyszerű és egyszerű felvételi eljárást kínál azoknak a jelentkezőknek, akik karrierjüket a vállalatnál szeretnék gyakorolni.

Ad a DaVita bónuszokat?

Davita csak a pénzükkel törődik, a személyzet törődik a betegekkel, ezért mi kitartunk. Senkinek nem adnak emelést .

A DaVita részvényei fizetnek osztalékot?

A DaVita szerepel a NYSE-n. ... fizet a DaVita osztalékot? Soha nem fizettünk készpénzes osztalékot, és a jövőben sem tervezünk ilyet.

Hogyan fektessek be a DaVitába?

Hogyan vásároljunk részvényeket a DaVita-ban
  1. Hasonlítsa össze a részvény kereskedési platformokat. Használja összehasonlító táblázatunkat, hogy megtalálja az Önnek megfelelő platformot.
  2. Nyissa meg brókerszámláját. Töltse ki a kérelmet adataival.
  3. Erősítse meg fizetési adatait. Finanszírozza a számláját.
  4. Kutasd az állományt. ...
  5. Vásároljon most vagy később. ...
  6. Tekintse meg befektetését.

Mit csinál a DaVita Inc?

A DaVita Inc. vesedialízis szolgáltatásokat nyújt krónikus veseelégtelenségben vagy végstádiumú vesebetegségben (ESRD) szenvedő betegek számára.

Milyen EMR rendszert használ a HealthCare Partners?

Az HealthCare Partners kiválasztja az összes szkriptet az elektronikus egészségügyi nyilvántartáshoz | Allscripts. több mint félmillió betegen.

Az HealthCare partnerek egy IPA?

A HealthCare Partners (HCP) Független Practice Association (IPA) több mint 2000 alapellátási szolgáltatóból (PCP) és több mint 5000 szakemberből áll, akik több mint 125 000 New York-i lakost szolgálnak ki, Staten Islandtől Montaukig, Brooklyntól Westchesterig.