Miről szól a chambers a Netflixen?

Pontszám: 4,4/5 ( 71 szavazat )

Egy szívátültetés utáni kísérteties látomások és baljós impulzusok kísértve egy tinédzser megpróbálja leleplezni az igazságot donorja titokzatos halála mögött . Az Oscar-jelölt Uma Thurman főszereplője Tony Goldwyn ("Scandal") és Sivan Alyra Rose.

Mi Chambers története?

Chambers egy tinédzser történetét követi nyomon, akit szívátültetés után megmagyarázhatatlan látomások kísértenek . Ahogy a látomások egyre zavaróbbak és gyakrabban fordulnak elő, elkezdi feltárni azokat a szörnyű körülményeket és összeesküvést, amelyek az adományozó titokzatos halálához vezettek.

A Chambers a Netflixen igaz történeten alapul?

Igaz történet alapján: Chambers, Jagada K.: 9781628381269: Amazon.com: Könyvek.

Miért mondta le a Netflix a Chamberst?

A Netflix a legtöbb megújítási döntését a költségek és a nézettség/elfogadottság elemzésére alapozza. A Chambers áprilisban indult langyos kritikákra, és nem sikerült felkelteni a zsúfolt TV-piacon . A Netflix, amely számos sorozatát 2-3 évad után befejezi, 80%-os megújulási arányt mutat az 1. évadtól a 2. évadig.

Érdemes megnézni a Chamberst?

A Chambers a Netflix új és nem túl jó természetfeletti drámája. A „Chambers” egyszerűen nem éri meg az idejét . Noha a lassú égésű hűtő határozottan nem mindenkinek való, és nem adja meg teljes mértékben a rejtélyt, a műfajrajongókat valószínűleg továbbra is felkelti az atmoszférikus kínálat.

KAMÁRA Vége magyarázata!

33 kapcsolódó kérdés található

Lesz Chambers 2?

Sajnos a Netflix úgy döntött, hogy nem újítja meg a Chamberst a második évadra . A Netflix általában a második vagy harmadik évad után zárja le a sorozatot, és a sorozatok 80%-a megújult az első évad után.

A Netflix lemondta a Chamberst?

Az Uma Thurman és Tony Goldwyn főszereplésével készült természetfeletti drámát egy évad után törölték a streaming óriásnál. A 10 epizódos sorozat április 26-án debütált. „A Chambers nem tér vissza a második évadra. ... Chambers értékelése jelenleg 41 százalék a kritikusok és 67 százalékos a RottenTomatoes.com nézői körében.

Van az idegen Netflix 2. évada?

Tehát ha a műsort megújítják, akkor a „The Stranger” 2. évadának megjelenése valamikor 2021 végén vagy 2022 elején várható .

A Netflixnek két szíve van?

A 2 Hearts már elérhető a Netflixen az Egyesült Államokban.

Mi történt Beckyvel a kamrákban?

Kiderült, hogy Becky meghalt, miután egy fürdőkádban áramütés érte . ... Valójában Becky halála öngyilkosság volt. Bedugta a fürdőkádat, hogy ne folyjon le, majd szándékosan magával ejtette a rádiót, hogy áramütést szenvedjen, és ennek következtében meghaljon.

Hol forgatták a Chamberst?

Hat hónapig a Netflix „Chambers” című filmjét Albuquerque környékén forgatták. A stábok szorgalmasan dolgoztak a felvételek elkészítésében a környék középiskoláiban, az előhegységben és a belvárosban, valamint az I-25 Studiosban.

Milyen drogot vett be Sasha Chambersben?

Sasha meg akar szabadulni Beckytől (Lilliya Scarlett Reid), aki hajlandó minden utat felfedezni, ezért részt vesz a bulin, és elvállalja a DMT -t abban a reményben, hogy segít bejárni Becky látomásait. A „Heroic Dose”-ban Sasha a kábítószerre szorul, és olyan érzése van, mintha egy szokatlan jelmezpartin lenne, ahol kiborul.

Mit jelent a Chambers vége?

A sorozat fölött még mindig sok kérdőjel lóg, de az eddig látottakat mindenképpen elemezhetjük. A fináléban Sashának sikerült kiűznie Becky Lefevre (a lány, akinek a szívét transzplantáción keresztül) szellemét (nevezzük így) úgy, hogy megfojtotta.

Melyek a szív kamrái?

A szívnek négy kamrája van: két pitvar és két kamra.
  • A jobb pitvar oxigénszegény vért kap a szervezetből, és a jobb kamrába pumpálja.
  • A jobb kamra az oxigénszegény vért a tüdőbe pumpálja.
  • A bal pitvar oxigénben gazdag vért kap a tüdőből, és a bal kamrába pumpálja.

Miért nincs fehér vonalak 2. évada?

Noha a 10 részes valójában az első évad fináléjában lezárta a dolgokat (valahogy), ígéretet kaptunk, hogy több epizód lesz a láthatáron. ... Szóval alaposan csalódottak voltunk, amikor a Line Of Duty-s Daniel Mays, aki Marcus Wardot alakította, bejelentette, hogy a sorozatot mégsem adják át a második évadra .

Hány évad az idegen Netflixben?

A Digital Spynek adott januári interjú során határozottan kitartott amellett, hogy a show csak egy évadot jelent. "Szerintünk nem igazságos, hogy olyan műsorokat tartsunk, ahol nem adnak meg minden választ, és várnod kell a második évadra, mielőtt megkapod" - mondta Coben. „Ez egy lezárt történet.

Mit jelent az idegen vége?

Az Idegen azzal végződik, hogy Meursault nem hajlandó lemondani tetteiről , nem hajlandó megbánni, amiért megölte az arabot, vagy amiért nem sírt az anyja temetésén. ... Azt mondja, senkinek sem volt joga sírni édesanyja halála miatt, mert kész volt újra élni az életét. Ugyanez van vele.

Lesz-e az 5. sorozat a 13 ok közül, hogy miért?

Miért 13 ok, amiért nem lesz 5. évad a Netflixen .

Hogyan égett meg Penelope a kamrákban?

Végül a 3. epizód néhány választ adott nekünk a megégett csuklóval kapcsolatban – ki az a Penelope? Sasha szembeszáll vele, és Penelope beszámol neki arról, milyen baljós volt Becky; Becky bezárta Penelopét egy gőzfürdőbe , ami égési sérüléseket okozott.

Mit értesz kamra alatt?

1 : szoba különösen : hálószoba. 2: természetes vagy mesterséges zárt tér vagy üreg. 3a : tanácskozó, törvényhozó vagy bírói testület, a szenátus kamara üléseinek terme. b : egy helyiség, ahol a bíró üzleti ügyeket intéz – általában többes számban használják. c : rangos vagy tekintélyes személy fogadószobája.

Megjön az atipikus 4. évad?

Az Atypical 4. évad több mint két év várakozás után most streamelhető a Netflixen . A negyedik évadban Sam (Keir Gilchrist alakítja) egyetemre megy, és életet megváltoztató döntéseket hoz. Sajnos 38 epizód után az Atypical nem tér vissza az ötödik évadra.

Rebecca és Evan együtt végeznek?

Először akkor vet véget a kapcsolatuknak , amikor rájön, hogy a lány lefeküdt Beaverrel. A tavaszi szünetben bocsánatot kér Evantől, aki először nem fogadja el, de újra kezdik a kapcsolatukat, mivel a férfi beismeri, hogy makacs volt. Kapcsolatuk a 4. évadban véget ér.