Mennyi a Carson kressley nettó értéke?

Pontszám: 4,1/5 ( 55 szavazat )

Carson Kressley nettó vagyona: Carson Kressley amerikai divatszakértő, akinek nettó vagyona 8 millió dollár . Carlson Lee Kressley a pennsylvaniai Claussville-ben született 1969 novemberében.

Mit csinál most Carson Kressley?

2015-ben a RuPaul's Drag Race rendszeres bírája lett, amelynek most executive producere . Hamarosan Kressley visszatér a Food Networkbe saját sorozatával.

Kik Carson Kressley szülei?

RÖGZÍTÉSRE – (Közzétéve: 2005. február 23., szerda) A televíziós személyiség, Carson Kressley szüleit tévesen azonosították egy hétfői cikkben. A nevük Willard és Barbara Kressley .

Ki az a Carson Kressley család?

Carson Kressley: Willard és Barbara Kressley családja született 1969. november 11-én a pennsylvaniai Allentownban. Carson Kressley nővérével, Dianával és testvérével, Brian W. Kressley-vel nevelkedett Orefield jogi személyiség nélküli közösségében.

Carson Kressley lovas?

Carson, aki a pennsylvaniai farmján lovagol, számos világbajnoki címet szerzett a nyergesvérű és a fríz világban. ... Élete során nyüzsgő pályafutását lovaglással, vezetéssel, kiállításokkal egyensúlyozta, most pedig nyergesvérűeket nevel és fejleszt.

Carson Kressley megmenti a szekrényét

38 kapcsolódó kérdés található

Carson és Thom egy pár?

nem, soha nem voltunk romantikus kapcsolatban . Nagyon jól találunk randevúkat egymásnak." Jelenleg mindkét srác egyedülálló, és segítenek egymásnak megtalálni a megfelelő pasikat. "Valójában szárnysegéd vagyunk egymásnak" - mondta Thom.

Kit választott Carson Kressley?

A randevúzási játékban, ahol három-három megfelelő meccs közül kellett választaniuk, Iggy Azalea Shaughn Adamski mellett döntött, míg Carson Kressley Chuck Stanleyt választotta.

Hol található Pennsylvaniában Carson Kressley farmja?

Ha saját otthonának berendezéséről van szó, Carson lovak iránti szeretete egy olyan stílusban tükröződik, amelyet „lovas vidámparkként” jellemez. Meglátogattuk farmját a pennsylvaniai Lehigh Valley- ben, hogy megnézzük, hogyan váltja ki egyedi esztétikája a vidéki életet.

Ki az a híresség, Carson?

Carson Lee Kressley (született: 1969. november 11.) televíziós személyiség és magát divatértőnek nevezi. A 7. évad óta rendszeres bíróként szolgált a RuPaul's Drag Race-en, mivel Ross Mathews-szal együtt felvették, hogy minden második epizódban szerepeljen.

Melyik étterem tulajdonosa Antoni?

Porowski a közelmúltban társtulajdonosa a The Village Den étteremnek, a New York-i West Village-ben, így betekintést nyerhet az étteremtulajdonosok küzdelmébe a túlélésért a koronavírus-járvány közepette.

Ki az Antonis pasija?

Ki Antoni Porowski pasija? Antoni jelenleg kapcsolatban áll Kevin Harringtonnal , egy New York-i stratégiai tervezővel, aki a Johannes Leonardo reklámügynökségnél dolgozik. 2019 októbere óta randevúznak, miután becsúsztak egymás DM-jébe az Instagramon.

Nyitva van még a Queer Eye étterme?

Az 50 férőhelyes étkezőben, amelyet a városi rendelet most bezárt , Cesar Viveros és Melanie Nava falfestménye látható, amelyen a Queer Eye sztárjai láthatók, és a tetején neon felirat olvasható: „a todo lo que hagas pon le corazon” („tedd a szíved mindenbe, amit csinálsz csinálni”).

Mit ér Blondie?

2021-ben a Supercar Blondie nettó vagyonát 17 millió USD -ra becsülik. Nem rossz egy autószerető lánynak, aki kiéli a fantáziáját.