Mi az a canara hsbc obc életbiztosítás?

Pontszám: 4,3/5 ( 50 szavazat )

A Canara HSBC Oriental Bank of Commerce Life Insurance egy életbiztosítási társaság Indiában. A 2008-ban alapított Canara HSBC Oriental Bank of Commerce Life Insurance Company Limited a Canara Bank, az HSBC Insurance Holdings Limited és a Punjab National Bank közös vállalkozása.

Hogyan válthatom be HSBC Canara OBC életbiztosításomat?

A következő opciók használhatók a Canara HSBC OBC Life Insurance-hoz való kapcsolódáshoz:
 1. Hívjon: 1800-103-0003/1800-180-0003 (Indiában) / 0124-4315200 (Indián kívül)
 2. E-mail azonosító: [email protected] (Indiában) / [email protected] (Indián kívül)
 3. SMS: VISSZAHÍVÁS a 09779030003 számra.

Hogyan ellenőrizhetem a Canara HSBC Life Insurance alapértékét?

Szabályzat részletei az SMS-ben
 1. Regisztráció és a szabályzat részleteinek megtekintése. SMS REGISZTRÁCIÓ< hely > ...
 2. Ismerje meg alapértékét. SMS FUNDVALUE< szóköz > ...
 3. Ismerje meg az egyes alapok részleteit. SMS FUNDDETAILS< space > ...
 4. Tekintse meg a legújabb NAV-okat. ...
 5. Frissítések a prémium fizetési módokról. ...
 6. Visszahívás fogadása. ...
 7. Kérdés megoldása / visszajelzés küldése. ...
 8. Tudjon meg többet terveinkről.

Hogyan mondhatom le az HSBC életbiztosításomat?

Bármikor lemondhatja HSBC életbiztosítási kötvényét, ha felhívja a HSBC Life-ot a 0345 745 6125 telefonszámon . A vonalak hétfőtől péntekig 08:00 és 17:00 óra között tartanak nyitva, a munkaszüneti napok kivételével. Ha nem biztos abban, hogy a fedezet továbbra is megfelel az Ön igényeinek, érdemes lehet egy pénzügyi tanácsadóval felvenni a kapcsolatot.

Hogyan ellenőrizhetem a Canara HSBC OBC szabályzatomat?

Az ingyenesen hívható számon: 1800-103-0003 . Az SMS-szolgáltatáson keresztül: Az ügyfelek regisztrált mobilszámuk használatával SMS-t küldhetnek a Canara HSBC Oriental Bank of Commerce Life Insurance Company Limited ügyfélszolgálati központjába, hogy megismerjék kötvényük részleteit.

Times Now funkció | Függ a biztosítástól 2 | Életleckék a csatatérről

19 kapcsolódó kérdés található

Mi az ingyenes megjelenés megszüntetése?

Amikor életbiztosítást vásárol, általában van egy úgynevezett szabad megjelenési időszak. Ez idő alatt lehetősége van kötbér nélkül felmondani a szerződést . A biztosítótól és a lakóhely szerinti államtól függően az ingyenes megjelenés időtartama 10 nap vagy még hosszabb is lehet.

Biztonságos bank az HSBC?

Mint minden nagyobb amerikai bank, az HSBC Bank is tagja az FDIC-nek, ami azt jelenti, hogy számláit betétbiztosítás védi. A HSBC azonban némileg korlátozott az Egyesült Államokban , és nem a legerősebb lehetőség a hazai banki szolgáltatások számára, ha nem él a szolgáltatási lábnyomán.

Melyik a világ leggazdagabb bankja?

Az Industrial and Commercial Bank of China Limited a piaci kapitalizáció alapján a világ leggazdagabb bankja. A mérlegfőösszeg alapján a világ legnagyobb bankja is.

Kapsz visszatérítést, ha felmondod a biztosítást?

Félidős felmondás esetén korábbi biztosítója visszatérítheti díjának fel nem használt részét ; azonban lemondási díjat számíthatnak fel.

Mi az életbiztosítás ingyenes megjelenési ideje?

A szabad megjelenési időszak az a szükséges időtartam, amely alatt az új életbiztosítási kötvénytulajdonos szankciók, például visszavásárlási díjak nélkül felmondhatja a szerződést . Az ingyenes megjelenés időszaka biztosítótól függően gyakran 10 vagy több napig tart.

Mi az a 30 napos ingyenes megjelenési időszak?

A kötvény kézhezvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy megvizsgálja és visszaküldje a biztosítónak . Bármilyen okból visszaküldheti. Egyszerűen küldje vissza a biztosítónak, vagy annak az ügynöknek, gyártónak vagy irodának, akitől vásárolta.

Mi a célja a biztosítási kötvények ingyenes megtekintésének?

A szabad megjelenés időszak a modern életbiztosítások fogyasztóvédelmi jellemzője . Vevőként Önnek jogában áll a szerződést meghatározott számú napon belül bármilyen okból elállni. Ha így tesz, a biztosítónak vissza kell fizetnie az esetleges díjfizetéseket visszavásárlási díjak nélkül.

Hogyan néz ki egy politikát?

5 tipp, hogy a legtöbbet hozd ki a szabad megjelenésből a biztosításban
 1. 1) Adja meg a pontos elérhetőségeket az űrlapon. ...
 2. 2) Mentse el a kiszállítás dátumát. ...
 3. 3) Törölje a kötvényt a biztosítón keresztül. ...
 4. 4) Ne várja el a prémium teljes visszatérítését. ...
 5. 5) Ismerje meg az ULIP-ek visszatérítési folyamatát.

Mi történik, ha egy kötvénytulajdonos él a szabad megjelenéssel?

A kötvénytulajdonos szabad megjelenési jogát a kötvény kézbesítésével vagy postázásával gyakorolja az ingyenes megtekintési időszak alatt , a kötvény kezdettől fogva érvénytelenítésével a felek olyan helyzetbe kerülnek, mintha nem kötöttek volna ki kötvényt.

Felmondhatjuk a szerződést a szabad megjelenési időszak után?

​Kikötött időtartam A törvény a kötvény kézhezvételétől számítva 15 napos szabad megtekintési időt biztosít a szerződőnek. A szerződő ezen időszak alatt felmondhatja a kötvényt, és visszatérítést kaphat.

Mit jelent a kártalanítási időszak?

A kártalanítás időtartama az az időtartam, ameddig a biztosítási kötvény alapján ellátást kell fizetni . Arra is használatos, hogy jelölje azt az időtartamot, ameddig a kártalanítás vagy kártérítés fizetendő az üzletmenet megszakítási szabályzata alapján.

Mi az a zárolt időszakos életbiztosítás?

A zárolási időszak az az időtartam, azaz öt év, amikor a program tulajdonosa nem tudja kivenni vagy likvidálni a felhalmozott alap értékét . 2010 előtt ez az időszak három év volt. Az Indiai Biztosítási Szabályozó és Fejlesztési Hatóság (IRDAI) változtatásokat vezetett be a szabályokban, így a kiterjesztést is.

Bármikor felmondhatom a biztosítást?

Szerencsére az autóbiztosító társaságok általában jogot adnak Önnek arra, hogy bármikor felmondja a kötvényt, amennyiben erről megfelelő értesítést ad . Míg a legtöbb biztosítótársaság valószínűleg visszatéríti a fel nem használt díjat, egyesek díjat számíthatnak fel, ha úgy dönt, hogy a kötvény futamideje közepén lemond.

Visszakapom a pénzt az egészségbiztosításból?

A szabad megjelenési időszak lejártát követő 6 hónapon belüli szerződés felmondás esetén a biztosítási díj 25%-a kerül visszatérítésre a szerződőnek. Abban az esetben, ha valaki a kötvény 6 hónap letelte után mondja fel a kötvényt, a biztosító nem fizet visszatérítést .

Bármikor felmondhatom az életbiztosításomat?

Egyetlen kivétel van: Életbiztosítási kötvény megkötésekor a kezdő dátumtól számítva egy hónap (31 nap) lehűlési időszak áll rendelkezésre, amely idő alatt lemondhatja a kötvényt, és visszakaphatja a befizetett prémiumot.

Mi volt a HSBC beceneve?

Az HSBC oroszlánjai Stephen és Stitt becenevet kaptak az 1920-as évek felsővezetői után. A képregényíró, PG Wodehouse, a Jeeves és a Wooster alkotója két évet töltött a HSBC londoni irodájában.

A HSBC a világ legnagyobb bankja?

Az HSBC a világ egyik legnagyobb banki és pénzügyi szolgáltató szervezete . Több mint 40 millió ügyfelet szolgálunk ki globális üzleteinken keresztül: Wealth and Personal Banking, Commercial Banking és Global Banking & Markets.

A SABB az HSBC része?

A Saudi British Bank (SABB) (arabul: البنك السعودي البريطاني (ساب)‎) egy rijádi székhelyű szaúdi részvénytársaság, amelyben az LCHSke brit bankcég a PHSBC Holding kisebbségi tulajdonában van . A bank eredete a British Bank of the Middle Eastig vezethető vissza, amelyet 1959-ben vásárolt meg a HSBC.