Mi a másik szó a bonier kifejezésre?

Pontszám: 4,4/5 ( 70 szavazat )

Ezen az oldalon 15 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat találhat a bonnier szóra, mint például: sightlier , comelier, Pretier, merrier, egészségesebb, szebb, finomabb, pufók, szebb, jobb és kedvesebb.

Mi a leírás szinonimája?

jelenteni, elbeszélni , elmesélni, elmesélni, elmondani, kijelölni, krónikázni. kifejezni, szavakba önteni, számot adni, leírást adni, részletezni, részletezni, ábrázolni. felidézni, előidézni. katalógus, összefoglaló, szóképet fest, szavakkal fest. magyarázni, kifejteni, megvilágítani, illusztrálni, megvitatni, kommentálni.

Mi az összehasonlítható szinonimája?

melléknév. 1'királyéhoz hasonló jövedelme volt: hasonló, közeli, közeli, hozzávetőleges, rokon , egyenértékű, megfelelő, arányos, arányos, arányos, párhuzamos, analóg, rokon. tetszik, illő. határos, határos, közeledik.

Mi a Bonkers szinonimája?

Ezen az oldalon 58 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhetsz fel a bolondozókra, mint például: őrült, gaga , daft, demented, dotty, insane, mad, nutty, around-the-bend, off-one-s- rocker és őrjöngő-őrült.

Rossz szó a Bonkers?

Valószínűleg a "bonk" szóból ered, ami azt jelenti, hogy "fejre mért ütés". ... A szó azonban nem mentes a vitától . „Bár a „bolkerek” vidám kifejezésnek tekinthetők, sértő lehet, ha valakire irányul, aki mentális zavarban van” – mondja Alison Kerry, a Mind mentális egészségügyi szervezettől.

NE mondd azt, hogy "szívesen"! A "köszönöm"-re HELYESEN válaszolj!

38 kapcsolódó kérdés található

Mi az a cuki ember?

Valaki vagy valami, ami fura, kissé furcsa vagy különc , de gyakran olyan módon, hogy megkedveld. [informális]

Mi a különbség az összehasonlítható és az összehasonlítható között?

Melléknévként a különbség az összehasonlítható és az összehasonlítható között. az, hogy az összehasonlítható megvásárolható, míg az összehasonlítható összehasonlítható (vel) .

Mi az összehasonlító antonimája?

Ellentétes az egyenértékű minőséggel . összehasonlíthatatlan . eltérően . egyenlőtlen . méltatlan .

Hogy hívják, ha leírsz valamit?

ábrázolni , ábrázolni, kifejezést, ábrázolni, meghatározni, felvázolni, krónikát írni, illusztrálni, kifejezni, részletezni, megnevezni, jellemezni, hívni, értelmezni, elmesélni, jelentést, címkét, elmondani, értelmezni, meghatározni.

Mi az a szó, hogy valamit másképpen magyarázz meg?

megmagyarázni
 • tisztázni,
 • tisztázni),
 • értelmezni,
 • demonstrálni,
 • demistifikál,
 • tisztázni,
 • kifejt,
 • kifejteni,

Mely opciók írják le, hogy mire használják a tezauruszt?

A tezaurusz segítségével szinonimákat (különböző azonos jelentésű szavak) és antonimákat (ellentétes jelentésű szavakat) kereshet. Tipp: A Word, a PowerPoint és az Outlook asztali verzióiban a szinonimák gyors listáját kaphatja meg, ha jobb gombbal kattint egy szóra, és kiválasztja a Szinonimák lehetőséget.

Mit jelent a páratlan szó?

: nincs vetélytársa : páratlan, legfelsőbb páratlan nagyság.

Mit jelent az összehasonlíthatatlan?

Az összehasonlíthatatlan definíciói. melléknév. olyan, hogy az összehasonlítás lehetetlen; összehasonlításra alkalmatlan vagy nincsenek összehasonlítható jellemzők . szinonimák: összehasonlíthatatlan legjobb. (a "jó" szuperlatívusza), amelyek a legtöbb pozitív tulajdonsággal rendelkeznek.

Mit értesz összeférhetetlenség alatt?

1 : nem kompatibilis : pl. a : asszociációra vagy harmonikus együttélésre képtelen, összeférhetetlen színek. b : nemkívánatos kémiai vagy élettani hatások miatt együtt történő használatra alkalmatlan, összeférhetetlen gyógyszerek. c : nem mindkét igaz inkompatibilis állítás.

Mit jelent ugyanaz a kompatibilitás?

jól illenek , illenek, jól passzolnak, hasonszőrűek, azonos gondolkodásúak, egyetértésben, összhangban, harmóniában, kibékülve.

Kétféleképpen lehet összehasonlítani?

Az "összehasonlítható" a következőképpen ejthető: COMP-er-uh-bul (ezt szoktam így kiejteni) Com-PAIR-ah-bul (amitől általában pislogok és megdöntöm a fejem)

Az összehasonlítható egyenlőt jelent?

1 tetszik , egyenlő, egyenértékű, hasonló.

Hogyan használod az összehasonlítható szót?

minden tekintetben megfelelő.
 1. A mi házunk nem hasonlítható össze a tiéddel.
 2. Egy hasonló autó sokkal többe kerülne Európában.
 3. Egy hasonló méretű autó külföldön sokkal többe kerülne.
 4. A tűz a naphoz hasonlítható; mindkettő fényt és meleget ad.
 5. Agya nagyon hasonlít a csimpánz agyához.

Kooky sértés?

A kooky nem erős szó . Nincs erőteljes jelentése. Például, ha azt mondaná az anyjának, hogy furcsán viselkedik, valószínűleg nem sértené meg. ... A kooky könnyed és játékos szó, ezért sok helyzetben és kontextusban helyénvaló.

Mi az a cuki lány?

Valaki, aki cuki, kissé furcsa vagy különc , de gyakran olyan módon, hogy megkedveli. [informális]

Mit nevezel beképzelt embernek?

beképzelt . melléknév. valaki, aki beképzelt, úgy viselkedik, hogy azt mutatja, hogy nagyon intelligensnek, ügyesnek vagy vonzónak gondolja magát.

Mit jelent a Páratlan szó?

: nem egyenlő : páratlan, páratlan tehetségű művész.