Mi az a bővíthető tömlő?

Pontszám: 4,4/5 ( 49 szavazat )

A tágítható tömlő, ahogy a neve is sugallja, egy új típusú kerti tömlő, amely az eredeti hosszának háromszorosára tágul, amikor a víznyomás be van kapcsolva , és összehúzódik az eredeti hosszára, amikor ki van kapcsolva. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a tágítható tömlő önelvezető legyen, nem törik meg, nem csavarodik és nem gabalyodik össze.

A bővíthető tömlők jók?

V: Abszolút . A gumitömlők megtörhetnek vagy összecsomósodhatnak, és ha végzett velük, vissza kell tekerni őket formájukba. A tágítható tömlők önleeresztőek, és a víz elzárásakor maguktól feltekerednek. Ugyanolyan hasznosak, mint a hagyományos gumitömlők, és úgy tervezték őket, hogy ne szakadjanak el vagy gabalyodjanak össze.

Használhat bővíthető tömlőt tömlődobon?

Igen , a tömlőt fel lehet tekercselni. Csak ügyeljen arra, hogy a víz ki legyen engedve, hogy a tömlő vissza tudjon zsugorodni az eredeti méretére. ... Igen, a 100 láb-os tágítható tömlőt fel lehet tekerni a valódi köré, de előtte győződjön meg róla, hogy az összes víz kiürül a tömlőből.

Hogyan kell használni a bővíthető tömlőt?

A tömlő túlsó oldalán lévő BE/KI szelepet állítsa KI állásba. Nyissa meg a vizet a csapnál, és hagyja, hogy a tömlőben lévő víznyomás fokozatosan növekedjen, miközben a tömlőszelep zárva van. A tömlő automatikusan kitágul eredeti hosszának háromszorosára, ha megtelik .

Hogyan lehet két bővíthető tömlőt kombinálni?

Sokan kíváncsiak, hogy össze lehet-e kötni két bővíthető tömlőt. Az igazság az, hogy valóban bármilyen két tömlőt csatlakoztathat, ha a megfelelő illeszkedéssel kezdi – vagyis csak csavarja be az egyik tömlő apa csatlakozóját a másik tömlő anyacsatlakozójába . Általában mindenki ezt próbálja ki először.

Bővíthető kerti tömlő áttekintése | Fogyasztói jelentések

25 kapcsolódó kérdés található

Meg tudod javítani a bővíthető tömlőt?

A sérült bővíthető kerti tömlő javítható . Bár a patchwork taktika rövid távon működik, valószínűleg újra elszakad, amint nagy nyomást kényszerítenek át a csövön. Állandó megoldás a tömlő megszakítása és a csatlakozók visszaillesztésére.

Lefagynak a bővíthető tömlők?

A víznyomás kiterjeszti a tömlőt, és kilöki az összes felhalmozódott jeget. Mínusz 14 Fahrenheit-fokig fagyálló .

Használhat nagynyomású mosóval bővíthető kerti tömlőt?

A legtöbb esetben használhat tágítható víztömlőt nagynyomású mosóval, amennyiben az a vízbemenettől a nagynyomású mosóig tart . ... Ha a tágítható tömlő kissé vékony, akkor érdemes hagyományos tömlőt használni.

A rugalmas tömlők korlátozzák az áramlást?

A csővezetékek bármilyen korlátozása csökkenti az áramlást , a korlátozás hossza lényegtelen, EZ KORLÁTOZÁS. A hálózati alkalmazásoknál a rugalmas csövek megfelelőek lehetnek a nagyobb nyomás miatt. Bármit, ami a padláson lévő tartályhoz kapcsolódik, lehetőleg nem szabad korlátozni.

Speciális tömlőre van szüksége a magasnyomású mosáshoz?

Javasoljuk cseretömlő használatát, amely képes kezelni a nyomást . Az ezekben a tömlőkben lévő tartós anyagok nem törnek meg és nem görbülnek meg, mint egy egyszerű kerti tömlő. Négy dolgot kell figyelembe vennie a cseretömlő kiválasztásakor: Hosszúság: Ez segít eldönteni, hogy mennyire hordozható legyen a mosógéppel.

Melyik bővíthető tömlő a legjobb?

A legjobb bővíthető kerti tömlő vélemények – a 10 legjobb választás
 • Homeme 100 ft-os kerti tömlő.
 • Crenova táguló kerti tömlő.
 • ANSIO kerti tömlőcső.
 • Bővíthető kerti víztömlő cső.
 • Avyvi 100 láb kihúzható kerti tömlő.
 • Dripex 100ft-os bővíthető kerti tömlő.
 • A FitLife bővíthető kerti tömlőcső.

Hogyan érhetek el nagyobb víznyomást a kerti tömlőmből?

Hol kezdjem?
 1. Keressen szivárgást. ...
 2. Ellenőrizze, hogy a kerti tömlő megfelelően van-e csatlakoztatva a csaphoz és a fúvókához. ...
 3. Győződjön meg arról, hogy a tömlő nincs megtörve/csavarodott. ...
 4. Győződjön meg arról, hogy nincs szennyeződés és eltömődés a kerti tömlőben. ...
 5. Ellenőrizze a nyomást a fő tápegységnél. ...
 6. Csatlakoztassa a kerti tömlőt egy víznyomásos szivattyúhoz, hogy növelje a nyomást.

Télen működnek a bővíthető tömlők?

Az alábbiakban néhány használati utasítás található, amelyek betartása megnövelheti a bővíthető kerti tömlő élettartamát: A tömlő első használatakor ügyeljen arra, hogy a tömlőt vízzel töltse fel kikapcsolt elzárószelep mellett, és hagyja, hogy a tömlő megnyúljon és kitáguljon. ... Ne hagyja ki a tömlőt szélsőséges téli időben .

Kint lehet hagyni a bővíthető tömlőket?

Bővíthető kerti tömlőjének tárolása a szabadban A hagyományos kerti tömlőkkel ellentétben, amelyek tömlődobon tárolhatók, a tágítható víztömlőket más módon kell tárolni. Ha kint szeretné hagyni a tömlőt, érdemes egy fedeles tartályban tárolni .

Hogyan kell tárolni egy tekercses kerti tömlőt?

A tekercses tömlő tárolásának olcsó és egyszerű módja, ha egy PVC (polivinil-klorid) csövet biztonságosan a földbe helyezünk, majd a tekercseket a tetejére csúsztatjuk . Használhat egy erős, festett vagy natúr fából készült karót, vagy egy rézcsövet, amely gyönyörű patinássá öregszik.

Miért szivárog a zsebtömlőm?

Ha a tágítható / zsebtömlő szivárog a közepén, valószínűleg a belső rugalmas csőben van egy lyuk . De a hagyományos gumitömlőkkel ellentétben a zsebtömlőt nem lehet vízálló szalaggal befoltozni. Kicsit dolgoznia kell a javításon.

Javítható a Zero G tömlő?

Megjavíthatja őket úgy, hogy egyszerűen szétszedi a szerelvényt , levágja az utolsó két hüvelyket, majd újra összerakja, és újra felhasználja a meglévő szerelvényeket. Csak egy fogóra és egy drótvágóra van szüksége.

Össze lehet kötni két rugalmas csapcsatlakozót?

Feltéve, hogy a külső menet végei laposak, a két anyavégű Flexi tömlőhöz csavarozzák, így mindegyik alátétjükön tömítést képeznek, tehát véleményem szerint ez elméletileg működik. ... Tudom , hogy a legjobb gyakorlat az , hogy a lehető legkevesebb hézag legyen a vízforrás és a vízcsap között .

Van olyan kerti tömlő, ami nem törik meg?

A nem megtört kerti tömlő gyorsan megoldja ezt a bosszantó problémát. ... Az ELEY kerti tömlő azonnal felkeltette a figyelmemet. Ez a termék nagyon tartós, rugalmas, könnyű, biztonságos az ivóvíz számára, és ami a legfontosabb, törődésálló. Ez az egyik kéznél lévő kerti szerszám.

Mennyi psi-t bír el egy kerti tömlő?

A kerti tömlők PSI-besorolása azt a nyomást jelenti, amelyet a tömlő biztonságosan képes kezelni. A gyengébb minőségű tömlők besorolása körülbelül 200 PSI, a jó minőségű tömlők pedig akár 600 PSI . Ha ilyen tartós tömlőt keres, nézze meg a zero-G tömlőket! Ezek a tömlők akár 650 PSI besorolást is kibírnak!