Mit jelent az elrontás?

Pontszám: 4,4/5 ( 15 szavazat )

1 formális. a : lemondani az esküről Lemondta egykori hazájának hűségét . b : ünnepélyesen elutasítani. Megtagadta régi hitét. 2 formális : tartózkodni : kerülje a túlzott pazarlást.

Mit jelent magyarul, hogy abortive?

1 elavult : koraszülött . 2: eredménytelen, sikertelen. 3: tökéletlenül kialakult vagy fejlett.

Lehet kárhoztatni egy embert?

Az elutasítás azt jelenti, hogy esküdni kell, és olyasmire vonatkozik, amiben valaha hittél. Elítélheti a vallásos hitet, elítélheti egy másik személy iránti szeretetét , és megtagadhatja a túlzott erő alkalmazásának gyakorlatát a kihallgatás során. ... Ha elítélsz valamit, megesküszöd, és elhatárolod magad tőle.

Az elítélt jelentés feladja?

eskü alatt lemondani vagy feladni ; esküdni: megtagadni a hűséget. ... elkerülni vagy kerülni.

Mi az a büntetés az elítélésért?

Letartóztatták, több hónapot börtönben kellett töltenie, és kénytelen volt lemondani professzori megbízatását . Kénytelen volt elítélni, átkozni és gyűlölni ezeket a véleményeket. Letartóztatták azzal a váddal, hogy pap volt, ám bár igyekeztek rávenni, hogy véleményének megcáfolásával foglalkozzon, határozott maradt.

🔵 Megítélés – Elítélve – Elítélendő Jelentés – Megítélésre vonatkozó példák – Megítélés egy mondatban – Formális angol

43 kapcsolódó kérdés található

Mi az a káromkodás?

1 : hazudni (magát) eskü alatt vagy mintha eskü alatt állna. 2a : eskü alatt elutasítani vagy lemondani. b : komolyan lemondani. 3 : eskü alatt tagadni. intransitív ige.

Hogyan használod a csillapítót?

Enyhítő mondat példa
 1. Amit tudtam, megtettem, hogy csillapítsam a bűntudatomat. ...
 2. Megpróbálta csillapítani a jogsértés bűnösségét azzal, hogy helyesen cselekedett. ...
 3. Képes volt csillapítani a rossz érzéseket. ...
 4. Feljegyezte, hogy küld egy ékszert a szállodai szobájába, hogy csillapítsa a bűntudatot a megígért telefonhívás miatt, amely soha nem fog megtörténni.

Mit jelent törekedni valamire?

1 : komoly erőfeszítést vagy energiát fordítani : törekedni kell egy projekt befejezésére. 2 : küzdeni ellenzékben : küzdeni. A strive egyéb szavai Szinonimák Válassza ki a megfelelő szinonimát További példamondatok Tudjon meg többet a strive-ről.

Mit jelent az elítélés a True Blood nyelven?

Esküvel tagad. Elítéltnek lenni azt jelenti , hogy száműztek egy farkasfalkából . A falkamester a farkasfalka vezére, míg a magányos farkas egyaránt utal "a falkába nem tartozó farkasra" és "olyan emberre, aki kerüli mások társaságát; magányos".

Mit jelent az Adjure a Bibliában?

1 : ünnepélyesen parancsolni eskü alatt vagy mintha átok vagy átok büntetés alatt állna . 2: komolyan buzdítani vagy tanácsot adni.

Hogyan emlékszem az elítélésre?

Esküvel tagad
 1. Mnemonikus tipp Abjure számára: Abjure: ABE-JURY! Bírósági ház mein JURY ke saamne jo nyilatkozata doge, woh eskü alatt hi hoga na. ...
 2. Az Abjure jelentése: ünnepélyesen visszautasítani; lemondani vagy megtagadni. Eskü alatt lemondani; esküvel tagad.
 3. Kiejtése: ab-joor, -jur.
 4. További hinglish szavakat szeretne felfedezni? Érzéketlen. Hírlapi kacsa.

Milyen szót jelent elragadni?

Elfogatással, eltérítéssel, elrablással, ellopással, lefoglalással, kiutasítással , megszabadulással, törléssel, szállítással, kivonattal, szállítással, kihúzással, áthelyezéssel, megszüntetéssel, megszüntetéssel, szétválasztással, elvetéssel, evakuálással, eldobással, kiürítéssel kapcsolatos szavak.

Mit jelent a hatástalanul?

1 : nem a megfelelő vagy tervezett hatást hozza létre : hiábavaló. 2 : ineffective sense 2. Egyéb szavak az ineffectualból Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet a hatástalanról.

Mit jelent a haszontalanul?

: nem használ : hiábavaló, haszontalan.

Mi az a sikertelen munka?

A megszakítási munkák (vagy megszakítási költségek vagy megszakítási díjak) olyan munkákra utalnak, amelyeket megkezdtek vagy végrehajtottak, de már nincs szükség rájuk, vagy már nincs rá szükség, és nem képezik a végső fejlesztés részét . A munka kárba vész.

Mit jelent a True Blood?

1 nem hamis , kitalált vagy illuzórikus; tényszerű vagy tényszerűen pontos; igazodva a valósághoz. 2 valódi vagy természetes eredetű prenominális lény; őszinte; nem szintetikus.

Hogy hívják a vámpírokat a True Blood-ban?

Gyakran emlegetik őket "halhatatlannak ", de gyakran felhívják a figyelmet arra, hogy minden vámpír végül ilyen vagy olyan módon találkozik az igazi halállal. Az HBO eredeti sorozatában, a True Bloodban a szintetikus vér (Tru Blood) létrehozása miatt a vámpírok felfedték magukat a globális lakosság előtt.

Mit jelent a --- full vérű kifejezés?

Angol nyelvtanulók A teljes vérűség definíciója: azonos származású vagy származású szülők . : tele lelkesedéssel, energiával stb. : teljesen kifejlett.

Hogyan törekszel a sikerre?

Akár apró eredményekre, akár nagy eredményekre, akár mindkettőre törekszel, íme öt apró dolog, amit minden nap megtehetsz, hogy gazdagítsd életed.
 1. Korán kelni. ...
 2. Vegye fel a kapcsolatot valakivel, akivel egy ideje nem beszélt. ...
 3. Lépjen a hírek napirendjére (lehetőleg korán)...
 4. Írj egy kézzel írott jegyzetet.

Mi a másik szó a törekvésre?

A törekvés néhány gyakori szinonimája a próbálkozás, az igyekezet , az esszé és a próbálkozás.

Létezik a törekvés?

ige (tárgy nélkül használatos), strove [strohv] vagy strived, striv·en [striv-uhn] vagy strived, striv·ing. erélyesen megerőltetni magát ; igyekezzen keményen: Arra törekedett, hogy megértse magát.

Mit jelent a Használat?

1 : intenzitásának csökkentése (valami, ami fájdalmat vagy szorongást okoz): megkönnyíti, hogy nem tudja csillapítani bánatát. 2: megnyugtat, csendes…

Mit jelent angolul, hogy kanyargós?

1a : kígyó vagy hullámos formájú : kanyargós. b : erős hajlékony mozgások jellemzik. 2: bonyolult, összetett.

Mit jelent a brutálisan ?

1: markánsan rövid és hirtelen durva válasz. 2: tompa modor vagy beszéd gyakran egészen a kegyetlen keménységig durva volt a vásárlókkal.

Mi az esküd?

Az eskü ünnepélyes ígéret az Ön viselkedésére vagy tetteire . ... Gyakran, amikor esküt teszel, az ígéret egy isteni lényt idéz. Például megesküdhetsz Istennek, hogy valami igaz, vagy megesküdhetsz a Bibliára, hogy valami igaz.