Mi az a vámpír nő?

Pontszám: 4,2/5 ( 9 szavazat )

A vámpír vonzó, veszélyesen kacér nő . ... A vamp főnév kissé régimódi, olyan nőre utal, aki karizmájával és szépségével ráveszi a férfiakat arra, hogy azt tegyék, amit szeretne. Használhatod igeként is, vagyis kötekedni vagy flörtölni, különösen mutatós és manipulatív módon.

Mit jelent vámpírnak lenni?

(1. bejegyzés a 4-ből): egy nő, aki varázsát vagy ravaszságát használja a férfiak elcsábítására és kizsákmányolására .

A vamp a vámpír rövidítése?

Vamp (nő), csábítónő vagy femme fatale; a "vámpír " szóból származik

Mi a vamp a jazzben?

Egy rövid, ritmusában és harmóniájában egyszerű passzus szólista belépésre készülve; általában ad libitum ismétlik, amíg a szólista el nem készül, ezért a „ vamp till ready ” rubrika.

Mi az a vamp zene?

Egy dallamba vagy kompozícióba bevezető vagy onnan kilépő ismételt akkordmenet vagy ritmikus alakzat .

Define Woman | CritFacts

33 kapcsolódó kérdés található

Mi az a vámpírkíséret?

rögtönzött kíséret , amely nagyrészt akkordokból áll. a cipő felső részének elülső része.

Mit jelent az ostinato kifejezés?

Ostinato, (olaszul: „ makacs ”, ) többes szám Ostinatos vagy Ostinati, a zenében egy kompozíció során ismétlődő rövid dallammondat, néha kissé variálva vagy más hangmagasságra transzponálva. A ritmikus ostinato egy rövid, folyamatosan ismétlődő ritmikus minta.

Mi a Vamos jelentése?

Az egyik spanyol kifejezés, amely megfogott az angolul beszélők körében, a vamos volt, ami azt jelenti, hogy " menjünk ". A tehénpofák és a haverok egyaránt átvették ezt a szót, eleinte többféle írásmódot és kiejtést használtak, amelyek jelentősen eltértek az eredeti spanyol alakhoz való közelségükben.

Mit jelent a kis vámpír?

A vámpírozásnak számos definíciója van, amelyek többségére egy pillanat alatt rátérünk, de a műsor kontextusában a halogatás szinonimájaként használják . Az Urban Dictionary úgy írja le a vámpírozást, mint az idő kreatív elakadását, amiben minden egyetemi vagy főiskolai hallgató jártas lesz.

Mit jelent csábító?

: egy nő, aki csábít vagy csábít.

Mit jelent franciául, hogy vamoose?

A vamoose ige azt jelenti , hogy sietve távozni.

Hogyan használod a vamoose szót?

Vamoose egy mondatban?
  1. A házaspár kényelmetlenül érezte magát az idegenekkel teli szobában, ezért úgy döntött, hogy elmennek, és hazaindulnak.
  2. Bár nem látta, hogy vamoos, a zavarban lévő nő biztos volt benne, hogy a randevúja kibújt a fürdőszobába menet?

Milyen nyelvű a vamonos?

Vámonos | Fordítás spanyolról angolra - SpanishDict.

Mi az ostinato példa?

Az ostinato meghatározása egy rövid dallam vagy ritmus, amelyet ugyanaz a hang vagy hangszer ismétel meg egy zenei kompozíció során. Egy dal során ötször megismételt refrén az ostinato példája. ... Állandóan ismétlődő rövid dallam vagy minta, általában ugyanabban a részben, ugyanazon a hangmagasságon.

Mi a különbség az ostinato és az ismétlés között?

Az Ostinato egy zenei motívum megismétlése, a zenei ötlet legkisebb felismerhető formája. ... Ennek a zeneműnek a teljes csontváza az ostinato a vonósokban. Íme a motívum: A gyors ritmus és a hangjegyek rövidsége (staccato) ezt az ostinato-t a zene alapjául szolgáló hajtóerővé teszi.

Mit jelent a többszólamú?

A többszólamúság a zenében két vagy több hang vagy dallamsor egyidejű kombinációja (a kifejezés a görög „sok hang” szóból származik). Így még egy két egyidejű hangból álló hangköz vagy három egyidejű hang akkordja is kezdetlegesen többszólamú.

Mit jelent zongorázni?

Vamping az, amikor egyetlen akkordot vagy egyszerű akkordsort ismétel meg határozatlan (vagy néha határozott) ideig , általában, de nem mindig, ismétlődő ritmikus alakzattal.

Mi a Coda a zeneelméletben?

Coda, (olaszul: „farok”) zenei kompozícióban, befejező szakasz (jellemzően egy szonátatétel végén), amely főszabály szerint a korábban hallott tematikus anyag kiterjesztésére vagy újrafeldolgozására épül .

Mi az egyakkordos vamp?

Az egyakkordos vamp szekció néhány olyan koncepciót mutat be, amelyek segítségével csak egy akkordon keresztül improvizálhatunk . ... A skálák harmonizálása során azt látjuk, hogy ezek az akkordok ugyanabból a skálából természetesen sok hangot osztanak meg, ami lehetőséget ad arra, hogy improvizáláskor és kísérés közben is egy akkordot helyettesítsünk a másikkal.

Mi az akkordális improvizáció?

Az a nagyszerű az akkordimprovizációban, hogy nagyon összetetten és érdekesen hangzik , de valójában meglehetősen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy megtanulja lejátszani a jobb kezedben lévő akkordokat, majd improvizálni az akkordok körül, vagy a következők segítségével: ... arpeggiálja őket; vagy.

Mi a másik szó a vamoose kifejezésre?

Ezen az oldalon 22 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a vamoose szóra, mint például: decamp , clear out, hightail, hightail-it, begone, scram, make-tracks, depart, scat, scoot és skedaddle.

A skedaddle igazi szó?

Informális. ige (tárgy nélkül használatos), ske·dad·dled, ske·dad·dling. sietve elfutni ; elmenekülni.

Mit jelent, ha egy pasi csábítónak nevez?

csábító főnév. A férfiak által szexuálisan vonzónak tartott nő .