Mi a sznob mondat?

Pontszám: 4,4/5 ( 40 szavazat )

1. A bátyám nagyon sznob az autókkal kapcsolatban . 2. Túlságosan sznob ahhoz, hogy abban a sima szállodában szálljon meg.

Hogyan használd a sznob szót egy mondatban?

Sznob egy mondatban?
 1. A sznob nőnek égetően munkára van szüksége, de mégsem hajlandó egy gyorsétteremben dolgozni.
 2. Az elitista sznob hozzáállása szomszédjai felé fordítva az orrát, nagyon kevés barátja maradt.

Mit jelent sznobnak lenni?

Angol nyelvtanulók A sznob definíciója: olyan emberek hozzáállásának megnyilvánulása vagy kimutatása, akik jobbnak gondolják magukat másoknál: sznob emberekhez való viszonyulás vagy kapcsolattartás. Tekintse meg a sznob teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. sznob. melléknév. sznob·​bish | \ˈsnä-bish \

Mit jelent a sznob egy mondatban?

A sznob egy informális szó, amely a sznobokat írja le, ami eredetileg " cipészmestert vagy cipésztanoncot" jelentett. Ebből a jelentésből az „alacsonyabb ember”-en keresztül a „társadalmi felsőbbrendűt utánzó alázatos személy”-vé, végül pedig „az alsóbbrendűnek tartottakat megvető emberré” fejlődött.

Sznob vagy sznob?

Melléknévként az a különbség a sznob és a sznob között, hogy a sznobnak az a tulajdonsága, hogy sznob ; arrogáns és nagyképű; önelégülten felsőbbrendű vagy elutasító a vélt alsóbbrendűekkel szemben, míg a sznob a sznobokra jellemző.

sznob – 9 sznob jelentésű melléknév (mondatpéldák)

27 kapcsolódó kérdés található

A sznob rossz szó?

Ez nem szitokszó , ha ezt kérdezed, hanem egyértelműen pejoratív szó – ami rendben van, ha negatívan akarsz kommentálni valakit.

Mit jelent a kávésznob?

Definíció szerint a kávésznob az , akit nagyon érdekel, hogy milyen kávét iszik . A kávésznobok a minőség és az íz alapján ítélik meg italukat, és nem akarnak megelégedni a gyors, olcsó kávéval bármely élelmiszerboltból vagy gyorsétteremláncból.

Mi a különbség a sznob és a sznob között?

Ezenkívül néhány száz évvel ezelőtt a snub és a snob jelentése nem volt annyira hasonló. A snub azt jelentette, hogy valakit félbeszakítson , éles megrovással vagy gyors leállítással, amit csinál. ... A sznob eredeti jelentése ezzel szemben egy informális szó volt a cipészre!

Mi a másik szó a sznobra?

Ezen az oldalon 34 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a sznob szóra, mint például: hozzáállás , előkelő, elitista, előkelő, patkány, gőgös, kérkedő, snoot, chichi, brahmin és hoity-toity.

Miért vagyok ilyen sznob?

Az inverz sznobizmushoz hasonlóan a sznobizmus a társadalmi bizonytalanság tüneteként is értelmezhető. A szociális bizonytalanság gyökere lehet a gyermekkori élményekben, különösen a másság miatti szégyenben, vagy a kiváltság vagy jogosultság korai érzésében, amelyet később nem lehet megvalósítani.

A sznob és az arrogáns ugyanaz?

Melléknévként az a különbség a sznob és az arrogáns között , hogy a sznobnak az a tulajdonsága, hogy sznob ; arrogáns és nagyképű; önelégülten felsőbbrendű vagy elutasító a vélt alsóbbrendűekkel szemben, míg az arrogáns túlzott büszkeség önmagára, gyakran mások megvetésével.

Mi a sznob ellentéte?

A SZNOB ellentéte egy REGULAR személy, és a nagyon formális plebejus .

Mit jelent gőgösnek lenni?

: kirívóan és megvetően büszke : felsőbbrendű magatartást és megvetést tanúsít az alacsonyabb rendűnek tartott emberek vagy dolgok iránt, gőgös arisztokraták gőgös fiatal szépség…

Mi az a sznob antonim?

Ellentéte az önelégült felsőbbrendűséggel vagy elutasító a vélt alsóbbrendűekkel . alázatos . szerény . igénytelen . elfogadó.

Hogyan jellemeznél egy sznobot?

2: aki nyíltan utánozza, dühösen csodálja vagy vulgárisan keresi a társaságot azokkal, akiket társadalmi felettesnek tekintenek. 3a : aki hajlamos visszautasítani, elkerülni vagy figyelmen kívül hagyni az alsóbbrendűnek tartottakat. b : aki sértő felsőbbrendűséggel rendelkezik tudás vagy ízlés dolgában.

Mit jelent a sznob az sms-ben?

Korábban szleng volt a „cipészmester”, majd a „közönséges ember”, majd azt jelentette, hogy „valaki, akinek nincs diplomája egy divatos egyetemen”, majd azt kezdte jelenteni, hogy „olyan emberek , akik szerettek úgy tenni, mintha diplomával rendelkeznek. és általában divatosak, és lenézik az egyszerű embereket, például a cipészeket." Manapság a sznob nem csak...

Mi az, ami elhanyagolt a tagalog nyelven?

A Snub szó fordítása tagalogul: pango .

Hogyan lehet valakit lenyűgözni?

Beleszólni azt jelenti , hogy figyelmen kívül hagyunk valakit, vagy megtagadjuk annak elismerését . Ha le akarja nyírni egykori legjobb barátnőjét, akkor még csak rá sem nézhet, amikor elhalad a folyosón. Amikor valakit lenyűgözöl, sértegetsz azzal, hogy úgy teszel, mintha észre sem vennél valakit, akit ismersz.

Mit vegyek egy kávésnobért?

Tartozékok kávésznobokhoz
 • Fellow Stagg EKG: elektromos vízforraló kávéhoz/teához. ...
 • OXO Good Grips duplafalú utazóbögre, ezüst. ...
 • Rozsdamentes acél tejhabos kancsó. ...
 • FreshRoast automata kávébab pörkölő. ...
 • A kávé világatlasza: a babtól a sörfőzésig. ...
 • 68 oz rozsdamentes acél termikus kávéskancsó.

Hogyan hagyjam abba, hogy kávésznob legyek?

Hogyan ne legyünk kávésznobok
 1. 1. lépés: Valóságellenőrzés. Tehát megtanulta a főzési módszereket, a kávé alapjait és a termesztését. ...
 2. 2. lépés: Tanulj meg nyilvánosan beszélni. ...
 3. 3. lépés: Figyelje meg ezeket az arcjelzéseket. ...
 4. 4. lépés: Ne hibáztasd a „másokat”...
 5. 0 hozzászólás.

Mi van a kávéban?

A kávé fő összetevői a koffein, a tannin, a fixált olaj, a szénhidrátok és a fehérjék . 2-3% koffeint, 3-5% tannint, 13% fehérjét és 10-15% szilárd olajat tartalmaz. A magokban a koffein a klorogénsav (CGA) sójaként van jelen. Olajt és viaszt is tartalmaz [2].

Mi az a nagyképű sznob?

adj. 1 megkülönböztetés vagy fontosság igénylése , pl. érdemtelenül. 2 nagy értékű megtévesztő külső megjelenést hoznak létre vagy hoznak létre; hivalkodó.

Milyen a gőgös nő?

Valaki, aki gőgös, arrogáns és tele van büszkeséggel . Ha gőgös vagy, akkor nagy a hozzáállásod, és úgy viselkedsz, mintha jobb lennél másoknál. A gőgös ember felsőbbrendűen viselkedik, és lenéz másokat. A gőgös emberek megvetőek, fennhéjázók, büszkék, háborgóak és ellenszenvesek.