Mi az a hálóing hálóing?

Pontszám: 4,4/5 ( 33 szavazat )

A chemise szó franciául „inget” jelent, és valójában a chemise hálóing a modern ing előfutára . ... A női hálóruha bármilyen típusú ingszerű hálóinget jelent, amely egyenesen lóg a vállról, és lazán illeszkedik a derékba. A hálóruha ujjatlan, és állítható pántokkal is rendelhető.

Mire használható a kémia?

A szekrény vagy műszak klasszikus smoking, vagy modern típusú női alsónemű vagy ruha. Történelmileg a ruhadarab egy egyszerű ruhadarab volt, amelyet a bőr mellett hordtak, hogy megvédjék a ruhát az izzadságtól és a testolajoktól, a nyugati országokban általában használt modern ingek előfutára.

Tudsz aludni cuccban?

Klasszikus szatén póló Ha nem a csipke és a fodros a táskája, egy egyszerű szatén ruha remekül illik egy forró nyári éjszakán.

Mit jelent a chemise?

1 : női egyrészes alsónemű . 2 : bő, egyenesen függő ruha.

Hogy néz ki egy kis ruha?

A „mexikói ruha” megjelölés általában egy bő, testhez nem szabott „kerekruhára” utal (azaz nem nyílik elöl a nyaktól a szegélyig), amely egy vászonruhára , vagy műszakra (1. ábra), az évszázados, szinte univerzális fehérneműre hasonlít. nyugati nők számára.

18. századi/19. század eleji elmozdulás a megmaradt eredetitől!

34 kapcsolódó kérdés található

Viselhetsz nadrágot ruhaként?

Igen! Ruhaként is viselheti a ruháját , dögös megjelenés randevúzásra vagy hűvös és kényelmes egy nyári napra.

Mi az a francia kémia?

[ʃ(ə)miz ] nőnemű főnév . 1. (= vêtement) ing.

Mi a különbség a cucc és a babydoll között?

Mind a cuccok, mind a babydollok a rövid oldalon vannak, térd fölé esve. Azonban a póló általában a comb közepét vagy lejjebb éri, míg a babydoll általában lényegesen rövidebbre esik (néha közvetlenül a derriere alá). Ez az oka annak, hogy a babydollok néha egy készletben kaphatók hozzáillő bugyikkal.

Mit jelent angolul, hogy shamisen?

A shamisen vagy samisen (三味線), szintén sangen (三絃, mindkettő jelentése " három húr "), egy háromhúros hagyományos japán hangszer, amely a kínai sanxian hangszerből származik. Egy bachi nevű plektrummal játsszák.

Viselsz valamit a ruha alatt?

Lehet, hogy elgondolkodik azon, hogy egy ruha az Ön számára, de meg fog lepődni, hogy mennyire praktikusak, kényelmesek és izgalmasak. ... Ha a ruhája alatt viseli őket, akkor megállítja a szövetek és szoknyák statikus felfutását .

Mi a különbség a chemise és a slip között?

A ruha, mint a kamion, egyfajta alsónemű . ... Alsóruhaként is gyakran használják a slipet. Ezt azonban gyakran viselik ruha vagy szoknya alatt. A csúszdáknak számos funkciója van, például megfelelően lógnak a ruhák, megakadályozzák a súrlódást, és melegen tartják a vékonyabb ruhák alatt.

A ruha hálóing?

A női hálóingek rövid, ujjatlan hálóingek . Gyakran viselik fehérneműként hivatalos ruhák alatt, de leginkább hálóruhaként.

Viselsz büfét melltartóval?

Ha már van rendes, vékony pántos melltartód a ruhatáradban, rétegezheted őket a büfé alá. Ahogy korábban is mondtuk, ha nem szeretné, hogy a pántok látszódjanak, viseljen olyan melltartót, amely ugyanolyan színű, mint a kamion .

Mennyi szövetre van szükségem a komódhoz?

Meglepő módon a legegyszerűbb módja annak, hogy kövessük ezt az ábrát és ezeket az utasításokat. Szüksége lesz: körülbelül 3-4 yard szövetre .

A chemise férfias vagy nőies?

Ez a szóvég (általában) határozza meg a szó nemét. A La chemise (nőies) egy (férfi) ing. A Le chemisier (férfias) egy (női) blúz.

Mi az a teddy hálóing?

A mackó, más néven camiknicker, egy olyan ruha, amely egyben fedi a törzset és a lépésközt. ... A ruhadarabot úgy lehet felvenni, hogy a lábszárakba lépve felhúzzuk, hogy eltakarja a törzset.

Mi az a babydoll póló?

A babydoll egy rövid, ujjatlan hálóing vékony vállpánttal , amely a mellvonalnál szorosan a testhez van vágva. ... A chemise is ujjatlan és karcsú vállpántokkal rendelkezik, de egy kicsit jobban követi a test formáját mind a mellnél, mind a csípőnél.

Mi a különbség a teddy és a cucc között?

A korábban "Envelope Chemise" néven ismert mackó 1911 körül kezdődött, és a bőr mellett hordták, helyettesítve a melltartót és a bugyit , vagy a melltartó fölött, mint egy csúszás. Gyakran „mackónak” vagy „mackóruhának” nevezték. ... A ruha a középkorból származó alsónemű.

Mi az a francia Jupe?

főnév. szoknya [főnév] egy ruha, amelyet nők viselnek, és amely a deréktól függ.

Mi az a póló franciául?

Póló. További francia szavak a pólóra. le Póló főnév. Póló. póló.

Mit jelent a rövidnadrág franciául?

Wikiszótár: rövidnadrág → caleçon, culotte , rövid. rövidnadrág → slip, caleçon, culotte.

Mit viselhetek bütyökkel?

Íme néhány lehetőség, hogy mit viselhetsz a bütyök alatt:
  • Pánt nélküli melltartók. Ha beleesik egy AA-C csészébe, próbáljon ki egy könnyű, pánt nélküli melltartót a spagettipánt vagy a racerback felső alá. ...
  • Bralettes. ...
  • Vékony pántos melltartók. ...
  • Rétegezz fel. ...
  • Tube Top vagy Bandeau. ...
  • Bodyok. ...
  • Sport melltartó.