Mi történt Tom Cassellel?

Pontszám: 4,9/5 ( 31 szavazat )

A YouTuber Syndicate, valódi nevén Tom Cassell, tagadta, hogy szexuálisan zaklatta két volt partnerét . ... Casanova azt mondta a Twitter-fiókjában közzétett videóban, hogy a pár szexének egy része nem volt beleegyezésen alapuló, és Cassell beleegyezett, hogy visszavonul a magömlés előtt, és amikor eljön az ideje, lenyomta őt.

Mit csinált Tom Cassell?

Thomas George Cassell (született 1993. június 23-án), ismertebb online álnevén Syndicate, korábban TheSyndicateProject, angol YouTuber és videojáték- streamelő 2010-ben regisztrálta YouTube-csatornáját, a „TheSyndicateProject”-t, és gyorsan elkészítette a következő játék-kommentárokat. videókat.

A Tom Syndicate birtokolja a 3bd-t?

Tom Cassell - Társalapító - 3BLACKDOT | LinkedIn.

Mennyit keres a Syndicate egy évben?

A Syndicate évente körülbelül 1 millió dollárt keres ezért a teljes idejű „játékos” koncertért. Mivel a rajongók a csatornájára sereglenek, hogy egy szeletet kapjanak kommentárjaiból és játékkészségeiből, Syndicate irigylésre méltó karrierje új magasságokba lépett.

Ki a leggazdagabb YouTuber?

A legjobb 15 milliomos YouTuber 2021-ben
 • Ryan's World (korábban Ryan ToysReview). Nettó vagyona: 80 millió dollár. ...
 • Tökéletes haver. Nettó vagyon: 50 millió dollár. ...
 • PewDiePie: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Nettó vagyona: 40 millió dollár. ...
 • Daniel Middleton – DanTDM. ...
 • Markiplier: Mark Edward Fischbach. ...
 • Evan Fong. ...
 • MrBeast. ...
 • Dobrik Dávid.

A YouTuber, akit nem lehet lemondani: ProSyndicate

21 kapcsolódó kérdés található

Mi a KSI nettó értéke?

A Daily Mirror online rendszeresen találgat a KSI bevételével és nettó vagyonával kapcsolatban, és 2014-ben arról számolt be, hogy évi bevétele 1,12 millió dollár volt, nettó vagyona pedig 11 millió dollár volt 2017 végén, ami 2019-re 20 millió dollárra emelkedik.

Ki az a Szindikátus nővére?

Alice Cassell (@alicecassell1) • Instagram fotók és videók.

Mi történt Syndicate YouTuber?

A YouTuber Syndicate, valódi nevén Tom Cassell, tagadta, hogy szexuálisan zaklatta két volt partnerét. ... Nemi erőszakkal vádolta meg Natalie Casanova YouTuber , a TheZombiUnicorn néven ismert, és Kaitlin Witcher volt barátnője azt állítja, hogy bántalmazta.

Mi történt a 3BLACKDOT-tal?

2020. augusztus 27-én a 3BLACKDOT megszüntette a támogatást és bezárta a hivatalos szervereket a 2020. augusztus 19-én tett bejelentés szerint.

Miért szakított Tom Cassell és Lydia?

2017 augusztusában, ibizai utazása után jelentették be, most Dukinfield tanárával és régi barátjával, Lydia Hewitt-Lee-vel jár. Tom és Lydia most különválnak, de jó barátok, egyszerűen azért, mert Tomnak időre van szüksége az Egyesült Államokban , Lydiának pedig teljes munkaidős hagyományos munkája van, ami azt jelenti, hogy nem tölthettek együtt időt.

Hány éves CaptainSparklez?

Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok Jordan Maron ( született: 1992. február 10. ), online alias CaptainSparklez amerikai YouTuber, Twitch streamer, játékos és elektronikus zenész.

Mióta a PewDiePie az 1. hely?

PewDiePie 2013. augusztus 15-én elfoglalta az áhított első számú pozíciót a YouTube-on, a Smoshtól. Ő lett az első YouTube-csatorna, amely 2013. november 1-jén elérte a 15 millió előfizetőt. A Wall Street Journal 2013-as bevételét 4 millió dollárra becsülte.

A szindikátusok illegálisak?

Lottószindikátusok jönnek létre a jegyek összevonására, így növelve a nyerési esélyeket. A lottó szindikátusok gyakoribbak az Egyesült Királyságban és általában Európában. Legálisak az Egyesült Államokban , de rendszeresen jelentenek jogi problémákat.

Hogyan indíts egy szindikátust?

Az ingatlanszindikátus elindításának 6 lépése
 1. 1. lépés: Keresse meg partnereit. ...
 2. 2. lépés: Állapodjon meg a célokban. ...
 3. 3. lépés: Dolgozzon ki pénzügyi stratégiát. ...
 4. 4. lépés: Határozza meg a használni kívánt befektetési struktúrát. ...
 5. 5. lépés: Állapodjon meg ingatlanstratégiájában. ...
 6. 6. lépés: Kössön jogi megállapodást. ...
 7. Hajtsa végre a stratégiáját.

Mennyire gazdag Deji?

2021-ben Deji nettó vagyonát körülbelül 5 millió dollárra becsülik . Oladeji Daniel Olatunji „Deji” egy brit vlogger és Gaming Youtuber Londonból. Több mint 9,7 millió feliratkozója van, és több mint 3,4 milliárd nézettsége van a csatornáján. Deji is a KSI öccse.

Ki a leggazdagabb oldalember?

A KSI -t a leggazdagabb oldalembernek tartják, tagja. Ennek a csatornának is ő az alapítója, és személyes YouTube-csatornáján jegyezte fel a legtöbb feliratkozót, mintegy 23,3 millió feliratkozóval. A becslések szerint körülbelül 20 millió USD nettó vagyona van.

Ki a legszegényebb ember a világon?

1. Ki a legszegényebb ember a világon? Jerome Kerviel a legszegényebb ember a bolygón.

Ki a leggazdagabb gyerek?

A világ leggazdagabb gyereke ma György cambridge -i herceg, Vilmos herceg, Cambridge hercege és Katalin hercegné fia. Hatalmas vagyont örökölt, ami nem kevesebb, mint 1 milliárd dollárra emelkedett.

Tényleg gazdag MrBeast?

MrBeast egy amerikai YouTube-sztár, filantróp és vállalkozó. Mr. Beast nettó vagyona 25 millió dollár . A Jimmy Donaldson néven is ismert MrBeast YouTube-mutatványairól ismert, amelyek nagy összegeket juttatnak el barátainak vagy jótékonysági célokra. Őt tartják az emberbaráti YouTube kaszkadőrvideók úttörőjének.

Tom és Lydia szakított?

Fiatal románcuk kezdetét a The Only Way is Essex című film rögzítette, ám Lydia Bright és Tom Kilbey kapcsolata most csendben véget ért. Számos jelentés szerint a pár néhány héttel ezelőtt, több mint egy évvel azután, hogy randevúztak, elvált .