Mi történt üveges lányával?

Pontszám: 4,8/5 ( 41 szavazat )

Amíg édesanyja távol volt, Dr. Glassman egy este kidobta Maddie-t a házból, hogy megpróbálja meggyőzni, hagyja abba a drogozást. Feltételezte, hogy Jessicánál vagy a nagynénjénél tölti az éjszakát, de nem tette. Maddie aznap este öngyilkosságot követett el egy feltételezett túladagolás következtében, aminek következtében szülei és Jessica tönkrement.

Mi történt Glassman feleségével?

A Jó Doktor mentora a válóperre készül. Az ABC orvosi dráma hétfői epizódjában Glassman felesége, Debbie (akit Richard Schiff valós hitvese, Sheila Kelley alakít) felmondta – kevesebb mint két évvel azután, hogy összeházasodtak.

Dr. Glassman rokon Jessicával?

Glassman volt Jessica egyetlen kapcsolata a Jó Doktor fő karaktercsoportjával. Az 1. évad közepén véget vetett hosszú távú kapcsolatának Dr. Neil Melendezzel (Nicholas Gonzalez), miután világossá tette családalapítási vágyát, amit ő nem osztott meg.

Glassman meghal?

A The Good Doctor rajongóinak szerencsétlenségére Dr. Glassman sorsa látszólag megpecsételődött az 1. évadban. Az első évad fináléjában megtudjuk, hogy a sebész a rák ritka formájával küzd, és halálos betegségben haldoklik .

Meghaltak a jó orvosok?

Ahogy készülnek a baba érkezésére, a dolgok nagy fordulatot vesznek. Leát II-es típusú Was Previa-t diagnosztizálják, ami miatt elveszíti gyermekét . A pár megesik a meghibásodásokon, és dolgoznak a problémáik megoldásán. Végül úgy döntenek, hogy Guatemalába költöznek, ahol orvosi lehetőség vár Shaunra.

A jó orvos 2x04 Shaun rájött, hogy Glassman hallucinál Maddie lányáról

22 kapcsolódó kérdés található

Shaun Leával alszik?

Glassman és Carly néhány tanácsa után Shaun végül bevallja szerelmét Leának aznap este a lakásában .

Lea és Shaun együtt maradnak?

„A jó orvos” sokkoló: Antonia Thomas távozik a 4. évad után. Thomas Dr. Claire Browne-ként szerepel az ABC orvosi dráma 2017-es premierje óta. Shaun és Lea összeházasodnak!

Dr. Glassman Shawn nagyapja?

Glassman Shaun nagyapja . Az eddigi nyomok... -Glassmant még nem láthattuk egy jelenetben Shaun és Steve szüleivel, mégis tudjuk, hogy Glassman a nyuszi incidens óta Shaun életének része.

Ki hagyja el a jó orvost 2020-ban?

A „Jó doktor” sztárja, Antonia Thomas 4 évad után elhagyja az ABC-drámát: „Mélységesen szomorú a búcsú”

Dr. Shaun Murphy elveszíti a szüzességét?

A huszonéves doki első barátnőjével, a patológus Carly Leverrel (Jasika Nicole) is elveszítette a szüzességét – és valóban élvezte!

Miért szakított Dr. Lim és Dr. Melendez?

3. évad. A "Katasztrófa"-ban Lim új állása miatt a sebészeti vezetőként őt és Melendezt a HR-hez kell mennie, hogy hivatalosan is szakíthassanak. ... Andrews tanácsát követve Lim nem hajlandó új ápolónőket felvenni, ehelyett új felszerelést vásárol, hogy megkönnyítse munkájukat, ami kompromisszumként szolgálja az ápolókat.

Melendez szerette Claire-t?

A kapcsolat rajongói egy utolsó pillanatot kaptak a pár között, mivel Claire volt az, aki végső búcsút vett a karaktertől. Az utolsó közös jelenetükben bevallották, hogy szerették egymást, és Claire mondta először .

Miért ment el Kalu doktor?

A dolgok azonban fordulatot vettek, amikor Kalu megtámadt egy másik orvost a kórházban, miután az szexuálisan zaklatta Claire-t, akivel Kalu akkoriban újra, de újra kapcsolatban volt. Miután a magasabb beosztásúak megtudták, Kalut azonnal elbocsátották sebészeti rezidens pozíciójából .

Miért nem sebész többé Morgan?

A 3. évadban reumás ízületi gyulladást diagnosztizálnak nála, ami kezdi érinteni a kezét. A 4. évadban Morgan a sebészetről belgyógyászra vált, ami azt jelenti, hogy belgyógyászatot tanul.

Elhagyja valaki a jó orvost?

Antonia Thomas alig bírta összetartani, amikor elbúcsúzott Jó Doktor családjától – a TVLine pedig exkluzív videót is közöl érzelmes búcsújáról. Négy szezon után Claire Browne sebészi rezidensként Thomas bejelentette, hogy távozik az ABC orvosi drámájából .

Kivel köt ki Shaun Murphy?

Shaun a tegnap esti fináléban eljegyezte Lea Dilallót (Paige Spara), aki szintén valószínűleg visszatér. Egy ember, aki nem tér vissza, az Antonia Thomas, aki a pilot óta Dr. Claire Browne-t alakította.

Miért hagyja el Claire a jó orvost?

Claire Browne (Antonia Thomas) felmondott a St. Bonaventure-nél, hogy a klinikán maradhasson . Ezt a lépést Lim (Christina Chang) teljes mértékben támogatta, és így Thomas távozását jelezte a show-ból.

Claire végleg elhagyta a jó orvost?

Dr. Claire Brown a 4. évad fináléjával kilép a sorozatból .

Ki Gabi Dr. Melendez számára?

Gabrielle Melendez, Gabby néven Neil Melendez nővére . Melendez az első évadban megemlíti, hogy gondoskodott a nővéréről, például fogat mosott, fésülködött és etetett.

Lea otthagyta a jó orvost?

Antonia Thomas színésznő már elárulta, hogy a 4. évad végén távozik a Jó doktorból . Még várni kell, hogy Paige Spara csatlakozik-e hozzá.

Shaun feleségül veszi Leát?

Claire azon döntése nyomán, hogy elvállal egy sebészi állást egy guatemalai vidéki kórházban (Antonia Thomas sorozatból való távozását még a hétfői adás előtt hozták nyilvánosságra), Lea házasságot javasolt Shaunnak – és ő igent mondott!

Leah a jó orvoson terhes a való életben?

A sorozat készítője, David Shore egy nemrég, 2021 márciusában adott interjúban elárulta, hogy az írók folyamatosan új kihívásokat és lehetőségeket keresnek Shaun számára, és Lea váratlan terhessége mindkettőt kínálja. ... Nem ritka, hogy a valós terhességeket televíziós sorozatok történetébe írják bele .

Dr. Brown és Dr. Melendez összejön?

Browne és Melendez egymásra talált, de nagyon rövid életű volt. Melendez nem jutott tovább a fináléig, mert belsőleg vérzett. Melendez meghalt, miután ő és Browne szerelmüket vallották egymásnak. Itt találhat egy teljes összefoglalót és spoilereket a The Good Doctor 3. évadának fináléjáról.

Dr. Lim és Dr. Melendez szakított?

2019. november 21. – A „The Good Doctor” 3. évadának 8. epizódjának végén Dr. Melendez (Nicholas Gonzalez) és Dr. Lim (Christina Chang) látszólag szakítottak , és a rajongók nem voltak boldogok. ... Sajnos úgy tűnt, a magánélete érte a legnagyobb ütést. ; Az „Influence” című epizód végén Dr.