Milyen garmint vegyek?

Pontszám: 4,7/5 ( 58 szavazat )

A Garmin Forerunner 945 a Garmin futásra fókuszáló okosórái közül a legjobb. Nem egészen olyan funkciókkal rendelkezik, mint a több sportra orientált Fenix ​​6, de ha csak a futás érdekli, akkor ebben mindennel rendelkeznie kell, amire szüksége van, majd néhányat.

Melyik Garmint válasszam?

A legjobb óra mindennapi használatra és sportoláshoz A Garmin Vivoactive 4 azoknak való, akik mindenre vágynak egy kicsit. A Garmin Vivoactive 4-el egy sokoldalú sportórát és aktivitásmérőt kapsz, amely szinte mindenre képes. Tökéletes GPS-okosóra mindennapi használatra, valamint számos sporttevékenységhez.

Melyik Garmin fitness a legjobb számomra?

A legjobb Garmin órák, amelyeket ma megvásárolhat
 1. Garmin Forerunner 245. A legjobb univerzális Garmin óra. ...
 2. Garmin Venu. A legjobb Garmin okosóra. ...
 3. Garmin Forerunner 55. A Garmin legjobb belépő szintű futóórája. ...
 4. Garmin Lily. ...
 5. Garmin Approach S62. ...
 6. Garmin Forerunner 945 LTE. ...
 7. Garmin Forerunner 745...
 8. Garmin fenix 6 sorozat.

Megéri venni egy Garmint?

Megszállottan követik a követési mutatókat? A Garmin Forerunner 945 megéri az árát . Az akkumulátor élettartama nagyszerű, a tevékenységkövetés olyan gördülékeny és pontos, mint amilyennel találkoztam, és – a kezdeti beállítás és testreszabás után – az egész élmény sima és kellemes.

Melyik Garmin órában van a legpontosabb GPS?

A legjobb Garmin GPS futóórák
 • Legjobb ár-érték. Forerunner 245. amazon.com. 339,00 USD. VÁSÁROLJ MOST.
 • Legnagyobb akkumulátor. Fenix ​​6X Pro. amazon.com. 598,00 USD. VÁSÁROLJ MOST.
 • Költségvetési választás. Forerunner 45. amazon.com. 199,99 USD. 149,99 USD (25% kedvezmény) ...
 • A triatlon jellemzői. Forerunner 945. amazon.com. 589,99 USD. VÁSÁROLJ MOST.
 • A legstílusosabb. Venu Sq. amazon.com. 189,99 USD. VÁSÁROLJ MOST.

A legjobb Garmin karóra 2021-ben – melyik okosórát érdemes venni?

18 kapcsolódó kérdés található

A Garmin pontosabb, mint az Apple Watch?

A Garmin vagy az Apple óra pontosabb? A Garmin órák a GPS-ről és a navigációs képességükről ismertek, így amikor ezeknek az eseteknek a követéséről van szó, a Garmin általában nyer az Apple Watchokkal szemben . ... Az Apple jól teljesít az általános fitneszmérőkkel, a Garmin pedig a fejlett teljesítménymérésekkel.

A Garmin pontosabb, mint a Fitbit?

Az adatok azonban alapvetőbbek, és nincs nyílt vízi lehetőség. A Garmin teljes termékcsaládja vízálló, és még az alap futóórák is rendelkeznek medenceúszás üzemmóddal. Ha szereti a medencehasználatot, a Garmin általában megbízhatóbb a pontosság szempontjából a hosszabb edzések, több mérőszám és az úszásra összpontosító funkciók tekintetében.

A Garmin túlárazott?

Néhány izgalmas és egyedi funkció miatt a Garmin órák túl drágák, mint a többi okos viselet . Ha Garmin órája van, könnyen megértheti a magas árak mögött meghúzódó okot.

Mennyi ideig bírják a Garmin órák?

A GPS futóórák élettartama 5-35 óra , az óra minőségétől és árától függően. Egyes csúcskategóriás órák akár 120 órát is kibírnak.

Tudsz üzenetet küldeni a Garmin órára?

Egyes Garmin eszközökkel válaszokat küldhet szöveges üzenetekre és értesítéseket a bejövő hívásokról, ha Android telefonnal van párosítva. ... A szöveges válasz és a telefonhívás elutasítása üzenetek testreszabhatók egyes modelleken a Garmin Connect alkalmazás segítségével.

Megéri a Garmin 245?

Javasoljuk, hogy igen , meg kell tennie, mivel a Forerunner 245 jelentősen fejlődött elődje megjelenése óta. A Garmin Forerunner 235 továbbra is egy tisztességes futóóra, de a Forerunner 245 hardveres fejlesztései miatt 2020-ban a futóórák kötelező darabjaivá vált.

Pontos a Garmin stresszszint?

Valószínűleg ez a legkevésbé meglepő tanulság az egész listán, de érdekes megjegyezni, hogy a Garmin „stressz” érzékelése legalább elég pontos ahhoz, hogy különbséget tegyen egy munkanap és egy hétvége között.

A Garmin a Google tulajdona?

Pénteken a vállalat beleegyezett, hogy 2,1 milliárd dollárért eladja magát a Google -nek, az Alphabet (GOOGL) egységének. Ez nem csekély összeg, de még mindig kudarcot jelent a Fitbit számára, amelynek értéke 2015-ben 10,6 milliárd dollár volt. Még egy sikeres Apple Watch sem tett sokat a Garmin sikerén.

Melyik Garmin óra képes fogadni a hívásokat?

Igen, könnyedén fogadhatja a hívásokat a Garmin Vivoactive 4 készülékről . Az óra beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hívások fogadását és a tiszta beszédet.

Melyik Garmin órák mérik a pulzusszámot?

A Forerunner ® készülék csuklós pulzusmérővel rendelkezik, és kompatibilis a mellkasi pulzusmérőkkel is. A pulzusszám-widgeten megtekintheti a pulzusszámadatokat. Ha a csukló alapú pulzusszám és a mellkasi pulzusszám is elérhető, az eszköz a mellkasi pulzusszám adatokat használja.

Mi a legújabb Garmin?

A Garmin Forerunner 945 a Garmin legújabb csúcskategóriás órája, amely mindent tartalmaz, amit a Forerunner 935 kínál, és pótolja a hiányosságokat. Nemcsak a sportkövetési funkciók teljes skáláját kínálja, de felveszi a listára a Garmin Pay szolgáltatást, valamint támogatja az offline zenét.

Hány évig bírja a Garmin óra akkumulátora?

Normál működési körülmények között a Forerunner, Edge és vivo eszközök akkumulátorai néhány évnyi gyakori töltési/kisütési ciklus után eredeti kapacitásuk körülbelül 80%-át érik el.

Mindig hordod a Garmint?

Rendben van, ha egész nap GPS órát visel? Általánosságban elmondható, hogy a hét minden napján, 24 órában GPS órát viselni . Lehet, hogy megszokni kell, de az óra állandó viselése rengeteg hasznos (és jó) egészségügyi adattal fog szolgálni.

Tudok zuhanyozni Garmin 245-tel?

Mindennek tetejébe a 245 vízálló . A Garmin 5 ATM-re értékeli az órát, ami azt jelenti, hogy 50 méter mély víznyomásnak is ellenáll. Ez nem elég ahhoz, hogy búvárórát készítsünk belőle, de bőven elég ellenálló ahhoz, hogy átvészeljük a zuhanyokat, úszómedencéket és a váratlan felhőszakadásokat.

Pontos a Garmin kalóriaégetés?

A teszt befejezése után letöltheti „profilját” Garmin készülékére, hogy pulzusmérővel kombinálva megkapja a legpontosabb kalóriaégetési mutatókat. ... Ez teszi a rendszert az egyik pontosabb non-invazív opcióvá (értsd: nem igényel laboratóriumot), körülbelül 10%-os pontossággal .

Mi olyan különleges a Garmin órákban?

Beépített GPS-szel és Glonass-szal rendelkezik, és teljesen vízálló , így hordhatod az úszás nyomon követésére, és nem megy tönkre egy felhőszakadásban (mint amilyenben nemrég egy túra során találtam magam). A helyzet az, hogy mint sok többsportos óra, még mindig úgy néz ki, mint egy műanyag játék a csuklóján.

A garminok működnek valahol?

A Garmin Pay használata az üzletben A Garmin Pay bárhol működik, ahol érintés nélküli fizetést fogadnak el , ideértve több mint egymillió üzletet.

A fitbit jobb, mint a Samsung?

Ha az egészség és a fitnesz részletes nyomon követése a fő prioritása, a Fitbit Sense valószínűleg vonzóbb lesz az Ön számára . Másrészt, ha olyan LTE-kapcsolattal rendelkező órát keres, amely segít a folyamatos kapcsolattartásban, akkor a Samsung Galaxy Watch 3 a legjobb választás lehet.

Mennyire pontos a Garmin alváskövetés?

A munka bizonyítékot szolgáltat arra vonatkozóan, hogy egy csak aktigráfiát és optikai pulzusmérőt használó hordható eszköz közel 70%-os pontossággal képes megbecsülni a felhasználók alvási szakaszát jó Cohen-kappa 0,54 +/- mellett.

Megéri megvenni a Fitbit Sense-t?

A lényeg Összességében a Fitbit Sense ideális, ha szeretné figyelemmel kísérni egészségét, különösen alvási szokásait és pulzusát. Ha azonban egy egyszerű, áramvonalas okosórát keres, vagy sportspecifikus teljesítménymutatókat keres, érdemes körülnéznie, hogy jobban illeszkedjen .