Mit jelent az engedékenység?

Pontszám: 4,2/5 ( 75 szavazat )

adj. Hajlamos engedni a nyomásnak, érvelésnek vagy befolyásolásnak ; tanulékony. hozam′ing·ly adv. termőképesség n.

Mit jelent az, ha valaki individualista?

melléknév. Ha valakiről azt mondod, hogy individualista, akkor arra gondolsz , hogy szeret a saját módján gondolkodni és csinálni, nem pedig másokat utánozni . Mondhatjuk úgy is, hogy egy társadalom individualista, ha ilyen magatartásra bátorítja az embereket. A legtöbb művész nagyon individualista.

Mit jelent engedni az emberben?

hajlamos megadni magát; alázatos; engedelmes : félénk, engedelmes ember. hajlamos engedni, különösen nyomás alatt; rugalmas; hajlékony; hajlékony: engedékeny matrac.

Mit jelent az ordítozás?

1: termő magas hozamú búza . 2: nincs merevség vagy merevség: rugalmas. 3: hajlandó engedelmeskedni vagy engedelmeskedni, engedelmes temperamentumnak.

Mit jelent az, ha valaki szimpatikus?

: aggodalmának érzete vagy kimutatása valakivel kapcsolatban, aki rossz helyzetben van. : együttérzés érzése vagy kimutatása. : valaminek támogatása vagy jóváhagyása. : kellemes vagy vonzó tulajdonságokkal rendelkezik : együttérzést kelt.

Mit jelent az engedékenység?

28 kapcsolódó kérdés található

A szimpatikus érzés?

A szimpatikus definíciója az együttérzés valaki vagy egy helyzet iránt , vagy egy kölcsönös érzés vagy szenvedély köti össze. A rokonszenves példája az a személy, aki rosszul érzi magát egy barátja iránt, aki elvesztette az állását. Az együttérzés kifejezése, érzése vagy abból eredő. ...

Hogyan jellemezne egy szimpatikus embert?

Egy szimpatikus ember az , akit az együttérzés motivál . El lehet képzelni, hogy a Vöröskeresztnél dolgozók többsége szimpatikus típus. Az irodalomban és a filmben az a szimpatikus karakter, aki szimpatikus, vagy aki szimpátiát vált ki a közönségből.

Mit jelent a hízelgő?

1. Túlzottan és gyakran őszintén bókolni , különösen azért, hogy elnyerje a tetszését. 2. A hiúság kedvéért vagy kielégülésére: "Az igazán hízelgő egy férfinak az az, hogy szerinted érdemes hízelgetni" (George Bernard Shaw). 3.

Mit jelent fiatalosnak lenni?

1 : a fiatalkori tapasztalatlanságról, azzal kapcsolatos vagy arra jellemző . 2: fiatal és még nem érett. 3 : fiatalos, fiatalos táncosok jelölik vagy birtokolják. 4 : a fiatalság vitalitása vagy frissessége : lendületes fiatalkori nagyszüleim.

Mi a hozam az acélban?

Mi az a hozamerő? A folyási szilárdság az a maximális feszültség, amely még azelőtt kifejthető, mielőtt véglegesen megváltoztatná az alakját . Ez az acél rugalmassági határának közelítése. Ha feszültséget adnak a fémhez, de nem éri el a folyáshatárt, akkor a feszültség eltávolítása után visszanyeri eredeti alakját.

Mi az Amandátum?

1 : megbízás alapján adminisztrálni vagy kijelölni (valamit, például területet). 2 : hivatalosan megkövetelni (valamit) : kötelezővé tenni (valamit) : elrendelni az újrahasznosítást is előíró törvényt : a korrupció kivizsgálására megbízott bizottságot irányítani vagy megkövetelni (valakitől), hogy tegyen valamit.

Mit jelent a túlzottan alázatos?

túlzottan tisztelettudó modort mutatva. szelíd, szellemtelen. kevés szellemről vagy bátorságról tanúskodik; túlságosan alázatos vagy engedelmes. zsörtölődő, nyöszörgő, nyöszörgő, féregszerű, férges. teljesen alázatos.

Mi a jóga jelentése?

​egy olyan fizikai és légzőgyakorlat-rendszerhez kapcsolódik, amelyet azok az emberek használnak, akik fittebbé szeretnének válni vagy pihenni szeretnének . jóga technikák.

Neheztelsz rám, érted?

Neheztelni valamire annyit jelent, mint haragot vagy keserűséget érezni iránta . Lehet, hogy neheztel valakire, aki rosszul bánt veled. ... Neheztelhet a vád, hogy sütit loptál, vagy amikor egy tanár kiabált veled, hogy suttogtál, pedig mindenki más is így volt.

Mi az a kollektivista gondolkodásmód?

A kollektivista kultúrák a csoport egészének szükségleteit és céljait hangsúlyozzák az egyes egyének szükségletei és vágyai helyett . Az ilyen kultúrákban a csoport többi tagjával való kapcsolatok és az emberek közötti kapcsolatok központi szerepet játszanak az egyes személyek identitásában.

Mi az individualista én, adj példát?

Az individualizmust úgy definiálják, mint azokat a megkülönböztető tulajdonságokat, amelyek azzá tesznek, aki vagy, vagy önellátást, vagy olyan politikai rendszert, amely arra összpontosít, hogy minden embernek szabad cselekvési szabadsága legyen. ... Ha anyagilag fenntartja magát, és nem függ senki mástól a szükségleteinek kielégítésében , ez az individualizmus példája.

Hogyan jellemez egy fiatalos embert?

A fiatalos definíciója az, aki fiatal és életerős , vagy olyan, amelyik rendelkezik a fiatalember jellemzőivel, például aktív és új. Példa arra, amit fiatalosnak mondanának, a tinédzserek által általában viselt ruha. melléknév. 3. Fiatal; a fiatalság birtoklása; még nem öreg vagy érett.

Hogyan szerezhetem vissza fiatalos energiámat?

Így szerezhet több energiát.
  1. Egyél (többnyire) teljes értékű ételeket. A friss, teljes, feldolgozatlan élelmiszerek vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal újítják meg az energiaszintet. ...
  2. Ellenőrizze a D-vitamin szintjét...
  3. Revitalizálódjon B12-vitaminnal.

Mit jelent a lágyszó?

: enyhe vagy gyengéd hangja is van : nyájas.

Mit jelent az, hogy erélyes vagyok?

Ha valakit erőteljesnek ír le, akkor helyesli, mert határozottan, határozottan és magabiztosan fejezi ki véleményét és kívánságait. [jóváhagyás] Erőteljes jellemű ember volt, jelentős éleslátással és diplomáciai képességekkel. Szinonimák: dinamikus, erőteljes, lendületes, potens Továbbiak Az erőteljes szinonimák.

Mit jelent a történelemben az önellátó?

külső segítség nélkül képes saját vagy saját szükségleteit kielégíteni : A nemzet elég gabonát termeszt ahhoz, hogy önellátó legyen. rendkívül bízik saját erőforrásaiban, erőiben stb.: Önellátó volt, és mindig emlékeztetett rá.

Mi az empátia 3 típusa?

Az empátia egy hatalmas fogalom. Daniel Goleman és Paul Ekman neves pszichológusok az empátia három összetevőjét azonosították: kognitív, érzelmi és együttérző .

Az empátia mentális betegség?

Általában azonban az affektív empátia gyakran jobban érintett . A rendellenesség bizonyos típusú mentális egészségi állapotokban is elterjedt, mint például a nárcisztikus és antiszociális személyiségzavarok, a bipoláris zavar, a borderline személyiségzavarok és az autista spektrumú emberek esetében.

Hogy hívják azt, akiben van empátia?

Az empatikus egy jelző, amely leír valakit, akit empátia jellemez. ... Ha igen, akkor tudja, mi az empátia, és empatikusnak nevezhető. Más hasonló jelentésű szavak közé tartozik az együttérző, a megértő, az együttérző vagy a szimpatikus.

Mi a szimpatikus gondolkodás?

(sɪmpəθɛtɪk ) melléknév. Ha szimpatikus vagy valakivel, aki rossz helyzetben van, akkor kedves vagy vele, és megmutatod, hogy megérted az érzéseit .