Mit jelent a volubilitás?

Pontszám: 4,9/5 ( 64 szavazat )

1 : könnyen gördül vagy forog : forog. 2: kész vagy gyors beszéd jellemzi: könnyed, folyékony.

A Volubleness egy szó?

voluble az amerikai angolban , amelyet a szavak nagy áramlása jellemez ; sokat és könnyen beszélni; beszédes, szókimondó stb.

Mit jelent buzgónak lenni?

1 : erős és energikus vágy tölti el, vagy azt mutatja, hogy valamit elvégezzenek, vagy hogy valami sikeres legyen. A rendőrség buzgón üldözte a bűnözőket. 2 : egy személy, ügy vagy ideális lelkes rajongó szenvedélyes támogatása. Más szavak buzgótól.

Mi az a voluble szinonimája?

Gyakran ismételt kérdések a voluble-ről A voluble néhány gyakori szinonimája a hangoskodó, szókimondó és beszédes. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „beszélni vagy beszélni adott”, a hangos szó szabad, könnyű és végtelen szóbeszédre utal.

Hogyan használd a hangos szót egy mondatban?

Érvényes egy mondatban?
 1. Miután a nagyapám megivott néhány sört, hangtalanná válik, és nem hagyja abba a beszédet.
 2. Az önfejű politikus soha nem volt tanácstalan.
 3. Amikor üzenetet hagytam Jack üzenetrögzítőjén, lendületes ütemben beszéltem, hogy túllépjem a huszonmásodperces határt.

Tanuljon angol szavakat: VOLUBLE - Jelentés, fejlett szókincs képekkel és példákkal

29 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a peluciditás?

1: a fény maximális áteresztése diffúzió vagy torzítás nélkül , pellucid sugárban. 2: egyenletesen verődik vissza minden felületről. 3: könnyen érthető.

Mit jelent a figyelmetlenség?

: figyelmen kívül hagyva : féktelen fiatalság megfontolatlan, meggondolatlan hanyag ostobaságai – John DeBruyn.

Mik a hakni szinonimák?

szinonimák a hackneyed
 • banális.
 • elcsépelt.
 • állott.
 • kopott.
 • elkopott.
 • elcsépelt.
 • elavult.
 • gyakori.

Mit jelent a feldobás?

A kezek felfelé dobása vagy rángatása , jellemzően valamilyen érzelem közvetítésére. Miközben a gyerekek sikoltozva rohangáltak a szobában, anya csak feltartotta a kezét, és megrázta a fejét.

Mit jelent a Sedulity ?

: csábító tevékenység : szorgalom .

A buzgalom pozitív vagy negatív?

A „ buzgóság” általában pozitív , vagyis energikus lelkesedés. A "buzgó" azonban az a személy, aki túl messzire viszi a buzgóságot, aki vakon elkötelezett egy ügy vagy egy kultusz iránt. A lelkes embereket úgy is lehetne jellemezni, hogy „életkedvük van”.

A buzgóság jó vagy rossz?

a buzgó szónak általában negatív vagy pozitív jelentése van? Szia, ez általában pozitív . Másrészt a túlbuzgóság negatívan hangzik.

A buzgóság és a féltékenység ugyanaz?

A féltékenység egy olyan szó, amelyet mindannyian használtunk, vagy inkább egy érzelem, amelyet a legtöbben éreztünk valamikor. A féltékenység olyan személyre jellemző, aki túlzottan birtokló vagy irigy. ... A buzgóság ezzel szemben egy szuperpozitív szó , amely szenvedélyt, lelkesedést és valami vagy valaki iránti elkötelezettséget sugall.

Mit jelent a Voluable ?

1 : könnyen gördül vagy forog : forog. 2: kész vagy gyors beszéd jellemzi: könnyed, folyékony.

A volulub negatív vagy pozitív?

A bőbeszédű és a szókimondó is hordozhatja annak negatív konnotációját , aki túl sokat szeret beszélni, míg egy zseniális beszélgetőpartner olyan valakit ajánl nekem, aki népszerű lenne a tévé chat-műsoraiban.

Mit jelent a Garrility?

1 : prófétáknak, kósza vagy unalmas szónoklásnak adják : értelmetlenül vagy bosszantóan beszédes. 2 : szókimondó értelem 1 harsány beszédek.

Mit jelent a Flinks ?

melléknév. agilis [melléknév] képes gyorsan és könnyen mozogni.

Mit jelent az egyéjszakás kaland?

1 : egy előadás (színdarabként vagy koncertként), amelyet (mint egy utazó színész- vagy zenészcsoport) adnak egy-egy helységben csak egyszer. 2a : egyéjszakás kalandokra használt helység. b : megálló egy éjszakás kalandhoz. 3: egyetlen alkalomra korlátozódó szexuális találkozás is: partner egy ilyen találkozásban.

Mit jelent a hangoskodó a jogban?

harsány, lármás, kirívó, harsány, harsány, tolakodó kifejezés olyan hangos vagy ragaszkodó, hogy felhívja a figyelmet . a hangos heves kiabálást vagy kiáltozást jelent. a tiltakozó hangos kiáltások és a felháborodások a hangoskodások ragaszkodásra, valamint hangos követelésre vagy tiltakozásra utalhatnak.

Előre vagy előre?

Az Előtt pusztán egy esemény, művelet, dátum vagy időpont előtti szóban forgó idő körvonala. Előtte a kérdéses idő időtartamának leírása van.

Mit jelent a Accure?

A felhalmozás azt jelenti, hogy idővel felhalmozódik – leggyakrabban egy magánszemély vagy vállalkozás kamataira, bevételeire vagy kiadásaira utalva. A megtakarítási számla kamata például idővel felhalmozódik, így a számlán lévő teljes összeg nő.

Mi a figyelmetlenség?

1a : figyelmetlen, meggondolatlan. b : nem törődik mások jogaival vagy érzéseivel. 2 : nem megfelelően mérlegelt : meggondolatlan.

Mit jelent az átlátszóság?

: érthető, különösen az egyértelműség és az előadás pontossága miatt, szembetűnő érvelés.