Mit ad neked a totum kártya?

Pontszám: 4,2/5 ( 59 szavazat )

A korábban NUS extra néven ismert TOTUM az első számú diákkedvezmény, amely több mint 200 egyesült királyságbeli diákkedvezményt biztosít , és 1 év INGYENES ISIC-kártyával jár – amelyet több mint 130 országban fogadnak el –, amely több mint 42 000 nemzetközi kedvezményt biztosít.

Milyen kedvezményeket kapsz NUS kártyával?

Népszerű kedvezmények
 • A szövetkezeti élelmiszerkedvezmény. 10% kedvezmény a Co-op-ban.
 • Kiemelt hallgatói tagság. Kiemelt hallgatói tagság.

Megéri Totumot venni?

A TOTUM az ÖSSZES diák számára kínál széles választékot, szemben a legnagyobb versenytársával, akinek több ajánlata/márkája van, de korlátozza a szolgáltatásait igénybe vevő hallgatók típusát. Nagyon megéri az árát , bár kibeleztem, hogy sok online márka nem fogadja el a TOTUM-ot, a Co-Op 10% kedvezménye hasznos.

A Totum kártya diákigazolvány?

TOTUM + életkorú személyi igazolványt használ PASS Nincs más diákigazolvány, amely ugyanilyen hatású! Ez a legszélesebb körben elismert és hiteles életkort igazoló rendszer az Egyesült Királyságban. Több kiskereskedő és vállalkozás tudja és érti, mit jelent a PASS logó és hologram, mint bármely más azonosító rendszer esetében.

Hogyan működik a Totum kártya?

Kártyája aktiválásával hozzáférhet az alkalmazás összes kedvezményéhez , használhatja a pénztárcában lévő digitális kártyákat, és megkaphatja a TOTUM SMART tagság megvásárlásához szükséges utalványokat. Amíg nem aktiváltad, ezeket a dolgokat nem tudod megtenni.

PÉNZTAKARÉKOSÍTÁS AZ UNI DIÁKOK SZÁMÁRA | EMILY ROSE | HIRDETÉS

27 kapcsolódó kérdés található

Ingyenes a Totum kártya?

A TOTUM Digital teljesen 100%-ban INGYENES a hallgatók számára , és hozzáférést biztosít a hatalmas diákkedvezmények válogatott listájához, összesen több mint 300; beleértve az ASOS-t, a boohoo-t, a PizzaExpress-t és a MyProteint. Ha a legtöbbet szeretné kihozni a TOTUM Digitalból, feltétlenül töltse le az alkalmazást.

Használhatja a Totumot azonosítóként?

A TOTUM + ID kártya a PASS által akkreditált , ami azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban a legnépszerűbb és legszélesebb körben elfogadott életkort igazoló formájának része. Több kiskereskedő, kocsmalánc és bár tudja és érti, mit jelent a PASS hologram és logó, mint bármely más személyi igazolvány.

Milyen azonosítót használhat egy 16 éves?

Életkorát útlevele , jogosítványa, személyi igazolványa, születési anyakönyvi kivonata vagy bármely, a kormány által jóváhagyott PASS kártya segítségével ellenőrizheti.

Mi a különbség a Totum és a Totum pro között?

A TOTUM a felsőoktatási és továbbtanulók számára érhető el, míg a TOTUM Pro a professzionális tanulóknak (azaz a szakmai képesítés megszerzéséért részmunkaidőben tanulóknak vagy egy elismert szakmai testület jelenlegi tagjainak) érhető el.

Az egyetemi dolgozók kaphatnak Totum kártyát?

Az egyetem minden alkalmazottja 14,99 GBP-tól vásárolhat egy kártyát, amely számos exkluzív ajánlatot és kedvezményt biztosít számos népszerű kiskereskedőtől. A rendelkezésre álló megtakarítások teljes részleteiért látogassa meg a NUS webhelyét. ...

Megérik az ízkártyák?

Az, hogy a Tastecard megéri-e vásárolni az Ön számára, teljes mértékben az étkezési szokásaitól függ. Ha szeret hétköznap sokat étkezni, és nem bánja, ha előre foglal, akkor a Tastecard a tökéletes választás. Ha nem, akkor érdemes lehet kipróbálni a próbaverziót, és megnézni, milyen futásteljesítményt kap.

Kaphatok Unidays-t diák nélkül?

Ahhoz, hogy jogosult legyen az Unidays programra, hatodikosnak, főiskolai vagy egyetemi hallgatónak kell lennie, és érvényes iskolai vagy egyetemi e-mail címmel kell rendelkeznie (például ac.uk végződésű). Önnek is 16 évesnél idősebbnek kell lennie. ... Ellenkező esetben a hallgatói portálon keresztül engedélyezheti. Az Unidays mindkét lehetőséget megadja.

Van diákkedvezmény a Nextnek?

A Next kínál diákkedvezményt? Következő diák kedvezmény nincs . Ez azt jelenti, hogy nincs Unidays vagy Student Beans kód sem.

Megérik a NUS kártyák?

Már eddig is több pénzt takarítottam meg, mint amennyit a NUS kártya ténylegesen megér , és minden egyéb megtakarítás ez után tiszta „profit”. Örömmel tapasztaltam, hogy az egyik kedvenc divatüzletem, a New Look elfogadta a NUS diákigazolványt, és 10%-ot takaríthatok meg a vásárlásamon. A harmadik megtakarításom néhány munkaruha volt.

Hogyan kaphatok ingyenes NUS-kártyát?

NUS-kártya igénylésének módja:
 1. 1. lépés: Nyissa meg a NUS.org.uk webhelyet.
 2. 2. lépés: Adja meg e-mail címét.
 3. 3. lépés: Tanulási helyként írja be a kurzusszolgáltatót. ...
 4. 4. lépés: Adja meg a kezdési és a befejezési dátumot. ...
 5. 5. lépés: Itt válassza ki a vásárolni kívánt NUS-kártya hosszát és az esetleges kiegészítőket (erről később)

Mennyibe kerül egy NUS kártya?

Tehát mi a NUS kártya ára? Egy NUS kártya UK 13 fontba kerül. Egyesek azt feltételezik, hogy nem szükséges 13 fontot fizetni egy kártyáért, ha az egyetem diákigazolványt ad. Ez mindaddig rendben van, amíg egyetemi hallgatóként eltöltött három éve alatt csak engedékeny eladói asszisztensekkel van szerencséje.

Milyen előnyökkel jár a Totum pro?

Jellemzők és előnyök
 • Életkort igazoló diákigazolvány (PASS-jóváhagyással)
 • 300+ diákkedvezmény (pl. Apple, ASOS és Amazon)
 • 3,00 GBP kedvezmény a Co-op utalványból.
 • Fizikai TOTUM tagsági kártya.
 • Exkluzív ajándékok.
 • Cashback kuponok és ingyenes ajándékok.
 • Hozzáférés a TOTUM alkalmazáshoz.

A Totum és az UNiDAYS ugyanaz?

A Totumhoz tartozik egy ingyenes, egyéves nemzetközi diákigazolvány (ISIC) is – erről bővebben alább. Unidays: ez egy alkalmazás, nem pedig műanyag kártya, és teljesen ingyenes a használata . Bárki használhatja, aki betöltötte a 16. életévét és egyetemen, hatodik osztályban vagy főiskolán tanul.

Hány éves kortól kaphat NUS kártyát?

A TOTUM-tagság 16 éves vagy annál idősebb, az Egyesült Királyságban teljes vagy részmunkaidőben tanuló diákok számára elérhető. Tehát ha az Egyesült Királyság egyik iskolájában, főiskolájában, hatodik osztályában vagy egyetemében jár, akkor csatlakozhat a TOTUM-hoz.

Mit tehetek 16 évesen?

16 dolog, amit megtehetsz, ha betöltöd a 16. életévedet: Nem hivatalos és semmiképpen sem ajánlott útmutató
 • 1) Regisztráljon a szavazáshoz. ...
 • 3) Hagyd el otthonról. ...
 • 4) Get Frisky. ...
 • 5) Kérjen útlevelet. ...
 • 6) Igyon (extrém mértékkel) ...
 • 7) Csatlakozz a hadsereghez (szülői beleegyezéssel) ...
 • 8) Vásároljon kisállatot. ...
 • 9) Vásároljon lottószelvényt.

Mi a legkönnyebben beszerezhető érvényes azonosító?

A postai azonosító, az NBI engedély, az UMID és az útlevél a négy legkönnyebben beszerezhető érvényes azonosító.

Elfogadnak a bankok személyi igazolványként állampolgári kártyát?

A bankok az Állampolgári Kártyát nem fogadják el érvényes személyi igazolványként, mivel azt az FSA nem hagyta jóvá . A bankszámla nyitásához a fiatal jelentkezőnek útlevéllel vagy jogosítvánnyal kell rendelkeznie.

A kocsmák elfogadnak diákigazolványt?

Alapvetően bármilyen hivatalos dokumentum a születési dátumával . Néhány egyéb elfogadott személyi igazolvány a Nemzeti Diákszövetség (NUS) kártyája vagy a Nemzetközi Diákigazolvány (ISIC). A legtöbb bár és klub megköveteli az életkor igazolását, hogy PASS minősítéssel rendelkezzen.

A klubok elfogadják a Totumot?

A bárok, klubok és kocsmák TOTUM támogató személyzete fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a belépést saját belépési kritériumai szerint , és/vagy megtagadhatja annak kiszolgálását, akiről úgy véli, hogy kiskorú. Ha a PASS által akkreditált TOTUM + személyi igazolványát elutasították, akkor ezt az űrlapot a PASS weboldalán töltheti ki.

Hogyan ellenőrzi a Totum a hallgatói státuszt?

Ha Ön egyetemi vagy főiskolai hallgató, legfeljebb 3 különböző lehetőséget kínál az igazoláshoz; A tanulmányi hely online portáljára való bejelentkezéssel . A tanulmányi helye által megadott tudományos e-mail-címmel történő igazolással. A kártya átvétele a tanulmányi helyén.