Mit jelent a sket?

Pontszám: 4,8/5 ( 58 szavazat )

A „slampa” sértéseként a sket kifejezetten „piszkos” és „ szemetes”-t jelent, ami igaz az olyan testvérkifejezésekre, mint a kurva. Az Urban Dictionary szócikkekben a kifejezés olyan módosítókat használ, mint a scabby és a crusty.

Mit jelent, ha valaki Sketnek hív?

sket brit angolul (skɛt ) Brit derogatory, szleng . egy szokatlan lány vagy nő .

A Sket egy salak?

Mint főnevek, a különbség a slag és a sket között az, hogy a salak tejszínhab , vagy a salak apoplexiás lehet, míg a sket egy promiscuous nő.

Mit jelent Peng egy lány számára?

nagyon szép vagy vonzó : Láttam egy lányt - peng volt.

Melyek a legnépszerűbb szlengszavak?

Az alábbiakban néhány gyakori tinédzserszlengszót olvashatsz:
 • Dope – Menő vagy félelmetes.
 • Kecske - "Minden idők legnagyobbja"
 • Gucci – Jó, menő vagy jól megy.
 • Világít – Csodálatos, menő vagy izgalmas.
 • OMG – Az "Oh my shit" vagy az "Oh my God" rövidítése
 • Sós – keserű, dühös, izgatott.
 • Sic/Sick – Hűvös vagy édes.

Mit jelent a „SKET”, és miért FÉL a brit csajok, hogy így hívják! Maradt nők

25 kapcsolódó kérdés található

Hogyan válaszolsz Pengnek?

köszönöm szépen . @tylerhaywardd Rendben, értem. Nagyon szépen köszönjük.

Hogyan írod a Sket szót?

főnév. Egy szexuálisan kiváltságos nő .

Mit jelent a szlengben a salak?

szleng, főleg brit. : egy szemérmes vagy szokatlan nő . salak . ige . salakos ; salakos.

Mit jelent az, hogy valakit letarolnak?

brit szleng. : keményen kritizálni (valakit).

Mit jelent a pofon a szlengben?

/ (ˈslæpə) / főnév. A brit szleng „promiscuous woman” .

A bruh rossz szó?

A BRUH egy szlengszó . A szleng olyan szavakra, kifejezésekre és nyelvhasználatokra utal, amelyeket nagyon informálisnak tartanak, és amelyek gyakran egy speciális kontextusra vagy a felhasználók egy bizonyos csoportjára korlátozódnak. Ha a megvetés vagy a hitetlenség kifejezésére használják, a BRUH-t általában közbeszólásként használják.

Mit jelent a Butters girl?

A „vaj” kifejezésről azt gondolják, hogy a „ vonzó, de az arca ” szóhasználatból származó rövidítés, amely arra utal, amikor egy férfi értékeli a női testet, de nem szereti az arcát.

Mit jelent a RAW a szlengben?

A nyers szleng kifejezés, amelyet védekezés nélküli szexként határoznak meg . Példa a jelzőként használt nyers kifejezésre a „nyers szeretkezés” kifejezés, ami azt jelenti, hogy óvszer vagy fogamzásgátlás nélkül szexelnek.

Miért hívják a chaveket chav-nek?

A "Chav" a roma "chavi" szóból eredhet, ami "gyermeket" jelent. ... Lance Manley 2010-es, Stab Proof Scarecrows című könyvében azt feltételezték, hogy a „chav” a „council housed and violent” rövidítése . Ezt széles körben háttérnévnek tekintik.

A salakot lehet használni bármire?

A salak az egyik legtermészetesebb termék. ... Pozitív műszaki jellemzőinek köszönhetően az LD salakot az egész világon használják út- és vasútépítésben, valamint mérnöki munkákban. A leggyakrabban sóderként használják az aszfaltgyártásban . Sikeresen alkalmazzák beton adalékanyagként is.

Hívhatok egy lányt Pengnek?

A PENG kifejezést elsősorban bármely nemű személy megjelölésére használják, és jelentése " szexi vagy vonzó ".

Mit jelent, ha egy fiú fittnek nevez?

Az illeszkedés egy olyan kifejezés, amelyet elsősorban a számla furcsaságán lévő legények csoportja használ. Vagy hogy leírjak egy elég durva, de dögös lányt, ahogy fentebb említettük, aki főleg csak szexelni akar vele . A Beautiful akkor használatos, amikor ténylegesen húz, vagy annak jelzésére, hogy valaki jobb, mint a szex.

Lehet egy fiú Peng Ting?

Ez valóban azt jelenti, hogy jóképű , és használhatod az emberekhez, például ha látnál egy fiút vagy lányt, akiről azt gondolod, hogy jó megjelenésű, sok barátom azt mondaná, ah, ő peng vagy ő peng. . Használhatod ételre, bármire használhatod.

Mik a szlengszavak 2020-ban?

Íme az „az elkövetkező év szlengje” sorozatunk legújabb része, amely a viccestől az egészen furcsáig terjedő kifejezéseket tartalmaz.
 • Utálom látni. A zsörtölődés és a csalódás összevethető kombinációja, ez a kifejezés használható reakcióként egy kevésbé ideális helyzetre. ...
 • Oké, boomer. ...
 • Sapka. ...
 • Alapvető. ...
 • Retweet. ...
 • Elfér. ...
 • Fr. ...
 • Törölve.

Mit jelent a AFK?

Az AFK azt jelenti, hogy " távol a billentyűzettől " a gépelésben. Jelentése lehet szó szerinti, vagy egyszerűen azt jelezheti, hogy nem vagy online. Az AFK egy hasznos kifejezés a közösségi online terekhez, amikor gyorsan szeretné közölni, hogy távozik.

Mit jelent az OK Boomer?

A Dictionary.com az „OK boomer” szót úgy foglalta össze, mint „ egy vírusos internetes szleng kifejezést, amelyet gyakran humoros vagy ironikus módon használnak a Baby Boomer generációhoz és az idősebb korosztályhoz kapcsolódó, érintetlen vagy közeli vélemények felhívására vagy elutasítására az emberek általában ." Hasznos magyarázat azoknak, akik megpróbálják kitalálni...

Mit jelent koreaiul a vajszleng?

A vaj egy szlengszó koreai nyelven, ami „ túl amerikai ”-t jelent az SK-zenészek kontextusában, amelyek nyugati hatásokkal és hitelesen zenélnek, ehelyett szembemenve a kpop-ipar mentalitásával. Ha ezen az úton mennénk, akkor lehet, hogy kapunk valami ádázat!

Mit jelent a Leng szlengben?

nagyon vonzó ; a peng szinonimája. A fenébe, ez a fiú hosszú.