Mit jelent a lankás ?

Pontszám: 4,9/5 ( 4 szavazat )

A lankás jelentése angolul
( hajból ) olyan módon, ami nem vonzó, mert teljesen egyenes és vékony: Sötétbarna haja langyosan omlott a homlokára. Kopott kardigánjában, szálkás haja gallérját eltakarva költő lehetne. Lát. karcsú.

Mit jelent a nyurga keret?

melléknév. Ha valakit nyurganak ír le, akkor arra gondol, hogy magas és vékony, és meglehetősen esetlenül mozog .

Mit jelent szlengben a lanky?

A langyos jelzővel írj le valakit, aki magas, vékony és egy kicsit makacs . A nyurga ember nemcsak magas és vékony, de kissé esetlen is. Nem használnád a nyurga kifejezést egy magas, karcsú, kecsesen mozgó ember leírására.

Mit jelent a lank szó?

1 : nem jól kitöltött : karcsú, vékony, karcsú szarvasmarha. 2: nem elegendő mennyiségben, fokban vagy mértékben. 3: egyenesen és ernyedten lóg, rugó vagy göndörítés nélkül.

Mit jelent a nyurga haj?

melléknév. Ha valakinek sápadt a haja, az hosszú, esetleg zsíros, és fénytelenül és nem vonzó módon lóg . Ujjaival a hajába túrt; soványnak és koszosnak tűnt. Szinonimák: ernyedt, élettelen, hosszú, unalmas További szinonimák: lank.

🔵 Lanky - Lank - Lanky Jelentés - Lanky példák - Lanky definíció

30 kapcsolódó kérdés található

Hogyan fixálod a petyhüdt hajat?

Lombos haj? 7 életet megváltoztató tipp a test és a térfogat növeléséhez
 1. Válasszon rövid frizurát. A rövidebb frizura választása teltebbé teheti a petyhüdt hajat. ...
 2. Szerezzen rétegeket. ...
 3. Használjon gyökéremelő termékeket. ...
 4. Adjon magának fejmasszázst. ...
 5. Tekintse meg mosási és ápolási rutinját. ...
 6. Samponozás előtti állapot. ...
 7. Ne érintse meg a haját.

Mi az élettelen haj?

Miért van élettelen hajam? Megfelelő formázás nélkül a finom haj ernyedt és élettelen lehet. A finom haj azt jelenti, hogy minden hajszál kisebb átmérőjű, mint a legtöbb. ... Ennek eredményeként a finom hajú embereknél több a fejbőr faggyúja, amely elnehezíti a tincseket, így a haj laposnak és élettelennek tűnik.

Mit jelent a csáp szó?

1 : a csápokról, azokhoz kapcsolódó vagy hasonlító . 2 : csápokkal felszerelt.

Mi a spindly definíciója?

1 : aránytalanul magas vagy hosszú és vékony megjelenés, ami gyakran utal fizikai gyengeségre, a lábakra. 2: törékeny vagy gyengéd megjelenésű vagy szálkás torony szerkezete. Szinonimák További példamondatok Tudjon meg többet a spindlyről.

Mit jelent a Lang szó tagalogul?

A tagalog lang szó a lamang rövidítése . Jelentése „csak” vagy „csak”, és a korlátozás kifejezésére szolgál.

Hogy hívják a sovány embereket?

Gyakran ismételt kérdések a soványról A sovány néhány gyakori szinonimája a sovány , langyos, szikár , szikár, nyers csontú, karcos és kíméletes. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „vékony a húsfelesleg hiánya miatt”, a karcos és sovány extrém soványságra utal, ami az erő és a vitalitás hiányára utal.

Mit jelent a Lankiness?

A nyurgaság definíciói. magas és vékony testalkatú . típusa: testfelépítés, felépítés, habitus, fizikum.

Mit jelent a korona?

(ˈkrəʊnə ) főnév Szóalakok: többes szám -ner (-nə) Dánia, a Feröer-szigetek és Grönland szabványos pénzegysége , 100 örre osztva. Norvégia standard pénzegysége, 100 øre osztva.

A nyurga pozitív vagy negatív?

A soványon kívül itt van még néhány negatív jelentésű kifejezés: karcos (gyenge, nem vonzó módon vékony) langyos (kegyetlenül magas és vékony)

Tudsz alacsony szikár lenni?

**és nem, egy személynek magasnak és soványnak kell lennie ahhoz, hogy "lanyának" lehessen tekinteni.

Mi a mondat a spindlyre?

Orsás mondatpélda A spárga lándzsái a harmadik évig szálkásak és vékonyak maradnak. Szárnyaik könnyűek és hullámosak, lábaik hosszúak és szálkásak. Fékes karjai a mennyezetig érnek, mint a növekvő szőlő.

Mit jelent a lényegtelen szó?

: nem lényeges : mint pl. a : hiányzik az anyag vagy az anyagi természet. b : nincs szilárdság vagy szilárdság : gyenge.

A csápos szó?

csáp. a. Hosszúkás hajlékony szegmentálatlan nyúlvány , mint a tengeri kökörcsin száját körülvevő, tapintásra, megfogásra vagy mozgásra használatos.

Mit jelent angolul, hogy oodles?

: nagy mennyiségű valami . rengeteg. főnév többes szám. oo·dles | \ˈü-dᵊlz \

A vékony haj ismét dússá válhat?

A valóság az, hogy lehet, hogy kezdetben természetes finom hajuk van, de finom hajuk idővel még vékonyabbá vált. A jó hír az, hogy a haj egészségének és növekedésének megfelelő megközelítésével még a finom szerkezetű haj is dússá és dúsabbá válhat .

Hogyan kapnak fényes hajat a hírességek?

A fényes haj új szabályai
 1. / 5. Távolítsa el a Build-Up-ot. A Kirsten Dunsthoz hasonlóan ragyogó haj esetén mossa meg olajalapú samponnal. ...
 2. 5-ből. Iron in Sheen. Ahogy Katie Holmes bizonyítja, minél simább a haj felszíne, annál több fényt ver vissza. ...
 3. of 5. Spray On Shine. ...
 4. 5-ből. Adjon fényt a színéhez. ...
 5. 5.

Miért lett élettelen a hajam?

A fénytelen haj hajlamos a nedvesség, a fény és a test hiányára . Számos tényező okozhatja, mint például a nem megfelelő termékek használata, az étrendből való elégtelen tápanyagbevitel, vagy a kemény vegyszerek vagy technikák túlzott használata. Szerencsére vannak módok a fénytelen megjelenésű haj felfrissítésére.

Miért ritkul és sántít a hajam?

A petyhüdt haj a nők frusztrációjának egyik leggyakoribb oka. ... A haj állapotának fő oka általában a nem megfelelő hajápolás . Azonban más tényezők is szerepet játszanak, mint például a genetika, a stressz és az egészségügyi problémák.

Miért olyan vékony és finom a hajam?

A vékony, vékony haj valamilyen egészségügyi állapot következménye lehet. A pajzsmirigy-problémák, a hormonális problémák és az alultápláltság mind-mind azt okozhatja, hogy a haj vékonyabbá és vékonyabbá válhat, jegyzi meg a TeensHealth, a Nemours Foundation egyik részlege.