Mit jelent a kaser ?

Pontszám: 4,7/5 ( 69 szavazat )

(Käser is) a sajtkészítő vagy sajtkereskedő foglalkozási elnevezése, a középfelnémet kæse 'sajt' ágens származékából.

Mi a Kyser név jelentése?

Német (Kyser): az élelmiszer-, bor- stb. felügyelő foglalkozási elnevezése , a középfelnémet kiesen szóból: „választani”, „teszt” vagy „ellenőrizni”. ... Zsidó: a Kaiser 2 amerikanizált írásmódja.

Mi a Alexandros név jelentése?

Az Sándor a görög Alexandrosz név latin változata, jelentése " az emberek védelmezője ". A név leghíresebben Nagy Sándorhoz, az időszámításunk előtti 4. századi görögországi makedóniai királyhoz, a történelem egyik legerősebb katonai parancsnokához köthető.

Alex fiú vagy lány név?

Alex eredete és jelentése Az Alex név görög eredetű lánynév, jelentése: „a férfiak védelme”. Az egyik legegyenletesebben felosztott unisex név manapság; erős és energikus, ha túlzottan kihasználják, mindkét nem számára.

Mi a kaison név jelentése?

Kaison jelentése: harcos vagy lázadó fia . Kaison név eredete: ismeretlen.

Mi az a KAISER? Mit jelent a KAISER? KAISER jelentése, meghatározása és magyarázata

18 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Fekete Kaiser?

A Fekete Kaiser, ezt a nevet a sötét sarkokban suttogják a hatalmas cárok között szerte a világon. Hideg kés a sötétben . Egy titkos ügynök. Merüljön el a legrettegettebb bérgyilkos származásában, mivel jelenlegi küldetése amerikai földre juttatja, és közvetlen konfliktusba kerül a Damoklész-kezdeményezésként ismert aljas ügynökséggel.

Honnan származik a kyzer név?

holland : Kyser változata.

Kai uniszex név?

A Kai egy erős név, amelyet leggyakrabban fiúkra használnak. ... Nem: A Kai leggyakrabban fiúnév, de néha lányoknak adják.

A kyzer népszerű név?

A Kyzer volt az 1140. legnépszerűbb fiúnév . ... 2020-ban minden 10 837 kisfiú közül egyet Kyzernek hívnak.

A kyzer egy név?

Kyzer - A fiúnév jelentése, eredete és népszerűsége | BabyCenter.

Hogy hívnak egy női császárt?

A Kaiser a német „császár” szó (női Kaiserin ).

Kaiser rossz?

Kaiser a legjobb HMO, Kaiser a legrosszabb HMO . ... Becsmérlői számára a Kaiser egy gonosz HMO-birodalom, egy orvosi gyár, amely pénzt halmoz fel, rosszul bánik az orvosokkal, takarékoskodik az ápoló személyzettel, elnyomja a negatív információkat és veszélyezteti páciensei életét.

Mikor szűnt meg Németországban a Kaiser?

Vilmos császár, Németország császárának portréja. A császár uralta Németországot 1888. június 15-től 1918. november 9-ig .

A kaison egy lánynév?

Kaison név fiúnév .

Mi az egyedi fiúnév?

Íme a 2019-es 50 modern hindu kisfiú név közül a mi válogatásunk, amelyek közül választhat a kicsinek.
  • Aakav (alak)
  • Aakesh (az ég ura)
  • Aarav (békés)
  • Advik (egyedi)
  • Chaitanya (ismeret) Olvassa el még| Az 5 legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor gyermeke számára megfelelő iskolát választ.
  • Chandran (hold)
  • Darsh (látás)
  • Darpan (tükör)

Mit jelent arabul, hogy Kaisan?

A Kaisan egy kisfiú név, főleg a muszlim vallásban népszerű, és fő eredete arab. A Kaisan név jelentése: bölcs , a PBUH Próféta társát ezen a néven ismerték. Ibn-Jareer Al-Awami RA volt.

Kié a Kaiser?

Tulajdonjog: A Kaiser Permanente egy magántulajdonban lévő, nonprofit szervezet . Főbb leányvállalatok: A Kaiser Permanente három üzleti szegmensből álló szervezet, amelyeket kizárólagos szerződések kötnek össze: Kaiser Foundation Health Plans, Inc.; Kaiser Foundation Hospitals; és Permanente Medical Groups.

Miért olyan nagyszerű Kaiser?

A Kaiser Permanente folyamatosan a legjobb értékeléseket kapta egyéni biztosítási és Medicare -terveiért, és gyakran messze megelőzi a versenytársakat. Egyedülálló modellje van annak, hogy a biztosítást és az orvosi ellátást ugyanannak a társaságnak a fióktelepei képezik.

A Kaiser nonprofit szervezet?

A Kaiser Permanente egy non-profit, integrált egészségügyi szolgáltatást nyújtó szervezet, amelynek küldetése, hogy javítsa tagjaink és az általunk kiszolgált közösségek egészségét.

Van még Németországnak Kaiser?

Rövid válasz: Nem. Németországnak nem volt királyi családja vagy uralkodója az I. világháború vége óta , amikor II. Vilmos császár lemondott a német és a porosz trónról. Mivel utódjáról, aki fia, Vilmos trónörökös lett volna, nem született megállapodás, Németország 1918. november 9-én de facto köztársasággá vált.

Mi a Keizer név jelentése?

A Keizer holland vezetéknév, jelentése "császár" . Rokon a német császárral. Figyelemre méltó vezetéknévvel rendelkező személyek: Bert Keizer (született 1947), holland író és orvos.

Milyen név a Keizer?

A holland Keyser vagy a német Kaiser amerikanizált formája . Zsidó (Ukrajnából): lakhelyneve valakinek a ma Ukrajnában található Kizya faluból.