Mit jelent a dishy a szlengben?

Pontszám: 4,3/5 ( 28 szavazat )

1: vonzó, jó megjelenésű . 2 : egy rossz életrajz jellemzi, tele van vele, pletykálkodni vagy nyilvánosságra hozni.

Honnan származik a disznó szó?

"nagyon vonzó", 1961 , az edényből (n.) a "vonzó vagy kívánatos személy vagy dolog" értelmében + -y (2).

Mit jelent Bott szlengben?

A kulcsfontosságú pontok összefoglalása A „ Vissza a témához” a Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram és TikTok BOTTS leggyakoribb meghatározása. BOTTS. Meghatározás: Vissza a tárgyhoz.

Mit jelent a yob szlengben?

A Yob az Egyesült Királyságban a buta, kulturálatlan ember szlengje . Ausztráliában és Új-Zélandon a yobbo szót gyakrabban használják, hasonló, bár valamivel kevésbé negatív jelentéssel.

Mit jelent a szlengben, hogy ételek?

Szleng. vonzó személy, különösen egy nő : A felesége elég edény.

Az amerikai teljesíti a brit szleng kvízt!

22 kapcsolódó kérdés található

Mi az a szerény ember?

1: vonzó, jó megjelenésű . 2 : egy rossz életrajz jellemzi, tele van vele, pletykálkodni vagy nyilvánosságra hozni.

Mit jelent a mosogatás?

Tétlenül beszélni , főleg pletykálni. Kifejezés Ige: kitálal.

Mi az a Jobbo?

(szleng, Ausztrália) Valaki, általában hím, aki udvariatlan, rosszul viselkedik és ellenszenves . A hangoskodás és a részegség is jellemző, de nem mindig van jelen. főnév.

Mi az a Yabbos a szlengben?

A Yabbo egy szleng kifejezés , amelyet a női mellre használnak , általában párban ("yabbos"). A kifejezés általában a nők melleire vonatkozik. Először az 1993-as Hocus Pocus című Disney horror/vígjátékban használták. A Yabbos hozzávetőlegesen ugyanazt a jelentést és érzelmi konnotációt hordozza, mint az amerikai szlengkifejezés, a "hoters".

Mit jelent a ho Bott ?

– Jaj, fenekem, add ide a kalapácsot. Gyakran használják "Ho Butt!" amikor felhív valakit. "Yo" jelentése "te". A "Ho" a "Hello " rövidítése. vaj: margarin, oleo.

Bott egy szó?

Igen , Bott benne van a Scrabble szótárban.

Mik azok a Bottok?

Főnév. botok (megszámlálhatatlan) A betegség, amelyet a lóbot repülõ kukacok okoznak, amikor megfertőzik a ló gyomrát. (tágabb értelemben) A tehenek bőre alatti kukacok, vagy a juhok homloküregében lévő kukacok által okozott fertőzés.

Mit jelent a nosh?

Rob: A brit angolban a „ to have some nosh ” egy szleng kifejezés, ami azt jelenti, hogy enni vagy étkezni. A „nosh” szó szó szerint „ételt” vagy „étkezést” jelent.

Mit jelent a brit dishy kifejezés?

melléknév, dish·i·er, dish·i·est. Szleng. Főleg brit. nagyon vonzó; szép vagy szép : néhány vacak divatmodell. pletykás; csupa pletyka: egy kellemetlen könyv Hollywoodról.

A dishy egy Scrabble szó?

Igen , a dishy benne van a Scrabble szótárban.

Mit jelent a FOB a szövegben?

A "Forward Operating Base " a FOB leggyakoribb meghatározása a Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram és TikTok oldalakon. FOB.

Mi az a Yabo brit szleng?

Az angol szlengkifejezés, a Yabos egy szlengkifejezés az angol (UK) nyelvben is olyan személyekre, akik alacsonyabb osztályúak, ostobák vagy eszméletlenek . Olyan, mint egy yahoo amerikai angolul.

Mi az a bogan ausztrál szleng?

A Bogan az elmúlt 40 év legjelentősebb szója az ausztrál angolban. Az Australian National Dictionary 2016-os kiadása szerint " kulturálatlan és kifinomult személy ; nyájas és udvariatlan ember" van.

Mit jelent Yeobo angolul?

Míg a 여보 (yeobo) szó csak „ mézet ” jelent, az 자기 (jagi) szó jelentheti „méz”, de jelenthet „én”, „magam” vagy „önmagam” szót is.

A Yobo egy szó?

Nem, a yobo nem szerepel a Scrabble szótárban.

Mi az Agriyob?

Az agbot, más néven agribot, egy autonóm robot, amelyet a mezőgazdaságban használnak a hatékonyság növelésére és a kézi munkára való támaszkodás csökkentésére . ... Több ezer robotfejőház működik világszerte, és a mobil botok segítenek a tejtermelőknek automatizálni az olyan feladatokat, mint a takarmánytolás és a trágyatisztítás.

Mit jelent a csacsogás?

1 főként USA: titkokat elmondani arról, hogy valaki más mit csinált : blab. 2 : fecsegés, pityókázás. tárgyas ige. : pletykában vagy fecsegésben kimondani vagy nyilvánosságra hozni.

Mit jelent a mosogatás?

informális. : (ételt) egy edénybe vagy edényekbe tálaláshoz vagy étkezéshez levest – néha átvitt értelemben A film a szex és az erőszak vad keverékét tálalja.

Mit jelent Viand?

1: egy étel, különösen : egy választék vagy ízletes étel. 2 viands többes szám : rendelkezések, élelmiszer.