Mit jelent az istenítések?

Pontszám: 4,6/5 ( 50 szavazat )

Az istenítés az, amikor egy személyt istenként kezelnek . ... Ez a szó az istenítés egy változata, ami azt jelenti, hogy valakit istenségként (istenként) kezelünk. Az istenítés azt jelenti, hogy egy egyszerű halandót istenfélőként kezelnek. Ezt a szót gyakran negatívan használják.

Mit jelent az emancipáció?

1 : megszabadítani a korlátozástól, az irányítástól vagy a másik hatalmától, különösen: megszabadulni a rabságtól. 2 : a szülői gondozás és felelősség alóli felmentés, valamint a sui juris megalkotása. 3: megszabadulni minden irányító befolyástól (például a hagyományos erkölcsöktől vagy hiedelmektől)

Hogyan használod az istenítést egy mondatban?

Istenítési mondat példa. Clemens az ördög istenítésével vádolja Basilidest (Oast etv Ten) 8c&f30Xov), és két dogmájának tekinti az ördögöt és a lélekvándorlást (Strom.

Mit értesz beiktatás alatt?

: beiktatási aktus különösen : ünnepélyes hivatalba lépés. Szinonimák Példamondatok Tudjon meg többet a beiktatásról.

Miért nevezik beiktatásnak?

A beiktatás szó a latin augur szóból ered, amely az ókori római papok rituáléira utal, akik azt próbálták értelmezni, hogy vajon az istenek akarata volt-e, hogy egy köztisztviselőt méltónak tartsanak a hivatal betöltésére.

IOTA Talk: Mi az istenítés? | PÁL GAVRILYUK

33 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Deresive?

melléknév. gúny jellemezte vagy kifejezi; lenéző ; gúny: gúnyos heccelés.

Hogyan használod a kényelem szót?

olyan dolgokat, amelyek kényelmessé és kényelmessé teszik.
 1. A kemping közel van minden helyi szolgáltatáshoz.
 2. Sok házban még az alapvető felszerelések is hiányoztak .
 3. Egyes házakban még mindig hiányoznak olyan alapvető szolgáltatások, mint a fürdőszoba.
 4. A lakásokból hiányoztak az alapvető felszerelések.
 5. A Queensway Quay üzletekkel, éttermekkel és egyéb szolgáltatásokkal fog rendelkezni.

Mi az Isteniesítés jelentése?

: az isteni jellemű befektetés vagy az istentisztelet tárgyává tételének cselekménye, folyamata vagy példája: az állam istenítése , dicsőítése politikai gondolkodásának jellemzője.

Mit jelent az idióma hosszú távon?

Hosszú távon azt jelenti, hogy "végül ". Ha úgy gondolja, hogy a munkája hosszú távon jó tapasztalat lesz, akkor azt hiszi, hogy hosszú idő után örülni fog, hogy megvolt. Amikor valaki hosszú távon használja ezt a kifejezést, akkor azt képzeli, hogy nagyon hosszú idő telik el.

Melyik a legközelebbi szinonimája a hírnök szónak?

előhírnöke
 • ómen.
 • előjel.
 • prekurzora.
 • jövendölés.
 • előfutára.
 • hírnök.
 • jel.
 • jel.

A halhatatlanság egy szó?

ige (tárggyal használatos), im·mor·tal·ized, im·hal·tal·iz·ing. végtelen hírnevet adományozni; állandósítani. halhatatlanná tenni ; halhatatlansággal ruházza fel.

Miért hívják Juneteenthnek?

Június hetediken az Egyesült Államokban a rabszolgasorba vetett afroamerikaiak emancipációja előtt tisztelegnek . A „Juneteenth” név két szó keveréke: „június” és „tizenkilencedik”. Úgy gondolják, hogy ez a legrégebbi afro-amerikai ünnep, amelyet minden évben június 19-én tartanak az ország különböző részein 1866-ig.

Mi az emancipáció 9. osztálya?

1 A jogi, társadalmi vagy politikai korlátozásoktól való megszabadulás ténye vagy folyamata ; felszabadulás. "a nők társadalmi és politikai emancipációja"

Mit értesz béklyók alatt?

(2/1. bejegyzés) 1 : valami (például bilincs vagy bilincs) , amely korlátozza a lábakat vagy a karokat . 2 : valami, ami ellenőrzi vagy megakadályozza a szabad cselekvést, mintha bilincsek lennének – általában többes számban használják. 3. ábra: általában U-alakú rögzítőeszköz, amelyet csavarral vagy csappal rögzítenek a két kar végén lévő furatok segítségével.

Melyek a példák a kényelmi szolgáltatásokra?

A szolgáltatások közé tartoznak az olyan kiegészítések, amelyek meghaladják az egyén alapvető szükségleteit, és általában olyan funkciókat foglalnak magukban, mint a medencék, az edzési lehetőségek és az internet ....
 • Gyermek napközi.
 • Kerékpártartók.
 • Lobby recepció.
 • Fitness létesítmény.
 • Fedett parkoló.
 • Épülettáblák (azaz jól látható cím)

Mik azok az alapvető szolgáltatások?

: az élet könnyebbé és kellemesebbé tételéhez elengedhetetlennek tartott dolgok A kormány az elszigetelt várost alapvető kényelmi eszközökkel, például utakkal, folyóvízzel, villanyal kívánja ellátni.

A kényelem azt jelenti, hogy ingyenes?

Az apartmanok szolgáltatásai általában ingyenesek . Ez azonban csak azt jelenti, hogy nem kell külön díjat fizetni értük. A kényelmi szolgáltatások gyakran benne vannak a bérleti díjban. A felszereltségekkel rendelkező apartmankomplexumok gyakran magasabb bérleti díjat számíthatnak fel az általuk kínált lakásszolgáltatások miatt.

Mit jelent angolul, hogy képmutató?

: olyan viselkedés jellemzi, amely ellentmond annak, amit állítólag hisz vagy érez : képmutatás jellemezte azt mondta, hogy álszent dolog tiszteletet követelni a diákoktól anélkül, hogy cserébe a szerénység és az erény képmutató gesztusát követelnék – Robert Graves is: olyan személy, aki ellentmondás az ő...

Mit jelent angolul, hogy fulminating?

tárgyas ige. : felmondással kimondani vagy kiküldeni rendeletet fulminálni. intransitív ige. : a kormányzati szabályozókkal szembeni bírálatokat vagy felháborodásokat küldeni – Mark Singer. mennydörög.

Mi az a gúnyos horkantás?

1 Robbanásveszélyes hang, amelyet az orrán keresztül történő hirtelen lélegzetvétel okoz, és a felháborodás, a gúny vagy a hitetlenség kifejezésére szolgál.

Mi a helyes kiejtés?

A kiejtés az a mód, ahogyan egy szót vagy egy nyelvet kimondanak. Ez vonatkozhat általánosan elfogadott hangsorozatokra, amelyeket egy adott szó vagy nyelv egy adott dialektusban történő beszédében használnak ("helyes kiejtés"), vagy egyszerűen arra, ahogy egy adott egyén beszél egy szót vagy nyelvet.