Mit jelent a bőséges mennyiség?

Pontszám: 4,4/5 ( 50 szavazat )

Angol nyelvtanulók A copious meghatározása
: nagyon nagy mennyiségben vagy számban . Lásd a copious teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.

Mi az a bőséges mennyiség?

melléknév. nagy mennyiségben vagy számban; bőséges; bőséges: bőséges mennyiségű élelmiszer . bőséges készlettel rendelkező vagy hozó: bőséges éléskamra; bőséges termés. bőséget vagy teljességet, mint gondolatokat vagy szavakat.

Felesleges a bőséges összegek mondása?

Ha egyetlen nagy adathalmaza van - "nagy mennyiségű adat"; ha egynél több nagy adatkészlettel rendelkezik – „bőséges adatmennyiség” (ha az adatok egészéről beszélünk) vagy „nagy mennyiségű adat” (ha minden adatmennyiséget különállónak tekint).

Hogyan használod a bőséges szót?

Bő egy mondatban?
  1. A másnaposság elkerülése érdekében ne igyon nagy mennyiségű alkoholt.
  2. Érvelését bőséges érveléssel tudta alátámasztani.
  3. Nagyon ritkán van a Vöröskereszt bőséges vérellátása, mivel a vérhiány túlságosan gyakori.
  4. Bőséges mennyiségű étel kell ahhoz, hogy elnyomja az éhes étvágyam.

Sokat jelent a bőség?

Ha valamiből bőven van, akkor sok van belőle . ... A Copious a latin copia szóból származik, jelentése "bőség". Használhatja a bőséget valami mennyiségi vonatkozásban, például bőséges tisztelőire, vagy valami minőségire, például a csodálói iránt érzett bőséges hálára.

Bőséges | Jelentés példákkal | Az én szavam könyve

33 kapcsolódó kérdés található

Mi a jó szinonimája a bőségesnek?

A bőséges szó néhány gyakori szinonimája: bőséges, bőséges és bőséges. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy "több mint elegendő anélkül, hogy túlzások lennének", a bőséges a kínálat nagyságát hangsúlyozza a teljesség vagy gazdagság helyett.

Mi a bőséges példa?

A bőséges definíciója olyasvalami, amiből sok van. A bőséges példa a Los Angeles-i autók mennyisége . Nagy mennyiségben vagy számban, bőséges, bőséges; nagy léptékben zajlik. ...

Mit jelent a bőséges zuhany?

1 bőséges; kiterjedt mennyiségben .

Mit jelent magyarul a multifarious?

: nagyon változatos vagy előforduló : sokféle sokféle tevékenységben vett részt a középiskolában.

Mit jelent a Unbesmirched?

: kárt okozni vagy kárt okozni (valaminek) tisztaságában , fényében vagy szépségében : mocskos, a talaj meggyalázza a hírnevét A magas ideálokat meggyalázta a kegyetlenség és a kapzsiság…

Mit jelent a bőséges?

1: bőkezű vagy több mint megfelelő méretben, terjedelemben vagy kapacitásban. Volt hely egy bőséges kertnek. 2 : bőkezűen elegendő egy igény vagy szükséglet kielégítésére Bőséges pénzük volt az utazásra. 3: buxom, bőséges figura.

A copious egyes vagy többes szám?

A copiious summa többes számú alakja a copiious summas.

Mit jelent bőséges jegyzetelés?

: nagyon bőséges : bőséges Bőséges jegyzeteket készít az órán. Más szavak a bőségestől. bőségesen határozószó.

Mit jelent a rettegés az Egyesült Államokban?

1: ideges vagy félelmetes, bizonytalan izgatottság érzése : félelem, megrendülés az új munka megkezdése miatt.

Mit jelent az, hogy megbirkózom?

intransitív ige. 1a : problémákkal és nehézségekkel foglalkozni, és megkísérelni azokat leküzdeni – gyakran használják, amikor megtanulják megbirkózni az ütemterv követelményeivel. b : verseny vagy küzdelem fenntartása általában egyenletes feltételek mellett vagy sikerrel – együtt használva.

Lehet egy ember sokféle?

Egy személy vagy dolog, amelynek sok oldala vagy különböző tulajdonságai vannak, sokrétű . Az internetet sokrétűen használják, a múzeumok sokrétű művészeti gyűjteményükről ismertek, a hindu isteneket pedig sokféle inkarnációhoz kötik.

Mit jelent a panaszos sírás?

melléknév . Szomorúan és gyászosan hangzik . 'panaszos kiáltás' 'A zúgó, gurgulázó hangból még mindig csengő, panaszos és gyászos.

Mit jelent a Perspicious ?

: érthető, különösen az egyértelműség és az előadás pontossága miatt, szembetűnő érvelés.

Mi az a bőséges eső?

1. Termő vagy bőséges; bőséges kínálatot biztosít: bőséges termést. Lásd a szinonimákat bőven. 2. Nagy mennyiségben ; bőséges: bőséges csapadék.

Mit jelent a fanyar az irodalomban?

: élesen vagy harapósan kritikus, szarkasztikus vagy ironikus indulat , hangulat vagy hangnem fanyar kommentár fanyar bíráló.

A Fullsome egy szó?

A fullos szó egy zavaró szó . És kiderült, hogy ritka eset, amikor a szótárak a szó jelentését inkább zavaróvá, semmint világosabbá tették. ... Az elvontabb „esztétikailag, erkölcsileg vagy általában sértő” jelentés megmarad a szótárban, csakúgy, mint a „jó ízlés határainak túllépése” vagy a „túlzásba vitt”.

Mi az a bő mondat?

nagy számban vagy mennyiségben (különösen a diskurzusban) 2. bőséges kínálatot biztosít. (1) Elméletét bőséges bizonyítékokkal támasztja alá. (2) Rengeteg sört ivott . (3) Rengeteg bort ittak.

Mit takar az a szó, hogy improvidens?

: nem gondoskodó : nem látja előre és nem gondoskodik a jövőről.

Mit jelent a Sacrimonious?

: úgy tesz, mintha erkölcsileg jobb lenne másoknál .