Mit jelent a caramba ?

Pontszám: 4,4/5 ( 70 szavazat )

A spanyol ay és caramba közbeszólásból származó „¡Igen, caramba!” felkiáltószó a spanyolban a meglepetés jelölésére. A caramba kifejezést portugálul is használják. – Igen, Caramba! Bart Simpson hívószavaként használják a The Simpsons című animációs sitcomból.

Mit jelent a caramba szó angolul?

A Caramba egy spanyol szó, ami az amerikai nyelvben "istenem".

Ki mondta először, hogy igen, caramba?

A kitalált karakter, Bart Simpson (hangja Nancy Cartwright) népszerűsítette a "¡Ay, caramba!" a The Simpsons című animációs sitcomban.

Miért mondja Bart Simpson, hogy igen, caramba?

– Igen, Caramba! Bart első szavai is voltak. Még csecsemő korában mondta először, és látta, hogy Homer és Marge az ágyban szexelnek. Bart a kifejezést a meglepetés, az érzelmi szorongás vagy a kényelmetlenség kifejezésére használja.

Mit mond Bart Simpson?

A karakter ismertetőjelei közé tartozik a táblás gegek a nyitó sorozatban; csínytevése hívja Moe-t; és hívószavai: „Ed my shorts”, „¡Jaj, caramba!”, „Ne legyen tehened, haver!” és „ Bart Simpson vagyok ”.

Ay Caramba Jelentés!

32 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Ay yi yi?

azt jelenti, hogy "ó!" angolul, és így a szó bármilyen ismétlése, mint például az „ay ay ay”, döbbenetet, zavarodottságot vagy frusztrációt eredményezne.

Mit jelent a Ay ay ay ?

Hiba vagy meglepetés elismerésére szolgál.

Hogyan kell írni az Ay Dios Mio szót?

"¡Ay Dios mio!" angolul Oh my ! ¡Ay Dios mio!

Mit jelent a Ai yai yai?

14. „Ay-ay-ay” egy felkiáltás, amely a mexikói spanyolból érkezett be az amerikai popkultúrába különféle módokon. A kötetlen beszélgetés során ez a kifejezés szó szerint azt jelenti, hogy „ ó, ó, ó ”, és a döbbenet érzését közvetíti.

Mit jelent angolul, hogy Chihuahua?

megszámlálható főnév. A chihuahua nagyon kicsi, rövid szőrű kutya .

Mit jelent a szövegben?

Az AYE jelentése " igen ".

Igen vagy igen?

Az ok, amiért ezek az alternatív írásmódok nem igazán működnek, az az, hogy eltérő jelentéssel bírnak. Igen, ejtsd I , a beleegyezés vagy a megfelelés kifejezése, amelyet a parlamentek és a kalózok használnak. (Hasonló hang, mint az āe, igen a maori nyelven.) Az ay pedig egy középső angol kifejezés, jelentése „örökké” vagy „mindig”.

Mit jelent spanyolul, hogy Ayy?

1. ( a döbbenet kifejezésére szolgál )

Mit jelent a Aye Aye kapitány?

VÁLASZ: Igen Igen, válasz egy parancsra vagy parancsra a haditengerészetnek, ami azt jelenti, hogy " megértem és engedelmeskedni fogok ." Az "aye aye" kifejezést ma gyakran hallják a haditengerészetben. ... A haditengerészet válasza, amely jelzi, hogy a parancsot megkapták, megértették, és azonnal végrehajtják.

Mit jelent a Mijo?

Tehát az Urban Dictionary szerint a „mijo” a következőképpen definiálható: A vonzalom összefüggő spanyol szlengje. Mi + hijo, „ fiam ”. Bármelyik férfinak vagy fiúnak elmondható, általában egy idősebb személy. Jelentheti azt is, hogy „kedves”, „édesem” vagy „hun”. Feleségük, barátnőik vagy bármely női barát és/vagy kortárs fiúknak is irányítja.

Hogyan reagál az Aye Aye kapitányra?

Ha nem volt megbízott tiszt a fedélzeten, a válasz „nem nem” volt; ha kapitány volt a fedélzeten, a válasz a hajója neve volt , ha pedig admirális, a válasz a „zászló” volt.

Miért sárga a Simpson család?

Gröning azt is elárulta, mennyire akarta, hogy rajzfilmje szemet gyönyörködtető legyen. Amikor az ember a csatornákat lapozgatja, azt akarta, hogy a Simpson család élénksárga színe megragadja a tekintetét, és arra késztesse őket, hogy visszamenjenek megnézni . Így jött létre az ikonikus sárga Simpsons család.

Bart depressziós?

A "Bart eladja a lelkét" című filmben a negyedik osztályos gyerek kénytelen spirituális küldetésre indulni, miután úgy dönt, hogy eladja lelkét Milhouse-nak. Bár Bart eleinte nem törődik vele, hamarosan megbánja döntését, amikor rájön, hogy nem találja örömét a korábban megszokott dolgokban. Ennek eredményeként Bart súlyosan depressziós és szorongó lesz .

Bart Simpson azt mondta, hogy meghajol?

– Hajolj! Bart Simpson egyik hívószava.

Ki hangoztatja Bart Simpsont?

Az Emmy- díjas színésznő, Nancy Cartwright leginkább Bart Simpson hangjaként ismert, de ő szólaltatja meg Ralph Wiggumot, Nelson Muntzot, Todd Flanders-t és Springfield más lakóit is. 2020-ban és 2017-ben Emmy-díjra jelölték a kiemelkedő karakteres hangjátékért.

Kik a Chihuahua népek?

E törzsek közé tartozik a tarahumara (raramuri), az apacs, a komancs és a guarojío . A Chihuahuában élő bennszülött csoportok több ezer éven át kereskedelmi kapcsolatokat tartottak fenn más területeken élő csoportokkal.

Miről ismert Chihuahua?

A chihuahuák leginkább kamasz méretükről, nagy, kerek szemükről, valamint remegésre és remegésre való hajlamukról ismertek. De sok más érdekes tény is van erről a játékkutyafajtáról a történetüktől kezdve a hírességek kísérőiként való népszerűségükig.