Mit köt a kötény?

Pontszám: 4,2/5 ( 18 szavazat )

kifejezés. Ha azt mondod, hogy valaki egy másik személy kötényéhez van kötve, akkor azt jelenti , hogy a másik személy túlságosan irányítja vagy befolyásolja .

Mit jelent a kötényszálra kötött kifejezés?

Teljes mértékben egy nőtől függ, vagy egy nőtől , különösen az anyjától vagy feleségétől függ. Például 25 évesen még mindig túlságosan a kötényéhez volt kötve ahhoz, hogy saját lakást kapjon.

Honnan ered a mondás, hogy vágd el a kötényfüzért?

Azt jelenti, hogy túlságosan ragaszkodunk az anyjához . És ennek szó szerinti eredete van. A járók és egyéb eszközök előtti időkben egy anya kötényfüzérjénél fogva hozzáerősítette gyermekét. A gyermek biztonságosan játszhatott a közelben.

Mit jelent a kapcsolatok megszakítása?

megszakítani a kapcsolatokat: a kommunikáció vagy kapcsolat megszüntetése . idióma . Jó ötlet lenne megszakítani velük a kapcsolatot most, amíg még korán van. Ne vegye fel velük a kapcsolatot!

Amikor anyád kötényébe vagy kötve?

Ha azt mondod, hogy valaki, különösen egy férfi, az anyja/felesége kötényéhez kötődik, az azt jelenti , hogy az adott személy erősen befolyásolja és irányítja .

#472 KÖTÉNY ELADÓ

15 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a vakvágány kifejezés?

: eredménytelen vagy téves irány vagy irány .

Mit jelent az, hogy magadra hagynak?

Valaki magára hagyásának definíciója: megengedni (valakinek), hogy azt tegye, amit akar vagy képes megtenni anélkül, hogy bárki más irányítaná vagy segítené – gyakran használják úgy, hogy magukra hagyják a tanulókat. saját eszközeikre, amikor a tanár nem jelent meg időben.

Milyen példák vannak az eszközökre?

Ide tartoznak például az alábbi eszközök:
  • asztali számítógépek.
  • laptop számítógépek.
  • mobiltelefonok.
  • táblagépek.
  • e-olvasók.
  • tárolóeszközök, például flash meghajtók.
  • beviteli eszközök, például billentyűzetek, egerek és szkennerek.
  • kimeneti eszközök, például nyomtatók és hangszórók.

Amikor az ember a saját magára van hagyva idézet?

„Tapasztalataim szerint azonban, ha magukra hagyják az embereket, két dolog közül az egyikhez jutnak: semmi sok, és semmi jó .”

Mit jelent a Bored stiff?

informális (szintén halálra/könnyekre unatkozva) rendkívül boldogtalan, mert valami nem érdekes , vagy mert nincs mit tenni.

Mit jelent a kék vér idióma?

Ha azt állítja, hogy valaki kékvérű, akkor arra gondol, hogy magas társadalmi rangú családból származik .

Mit jelent a macska a forró téglákon?

Nyugtalan vagy ideges, képtelen nyugton maradni , mint az ideges az előadásról, amelyet tartania kellett, David olyan volt, mint egy macska a forró téglákon. Az első kifejezés egy még korábbi kifejezést váltott fel, mint egy macska a forró sütőkövön, amely John Ray Példabeszédeiben (1678) jelent meg.

Hogy hívják a zsákutcával rendelkező sikátort?

zsákutca az amerikai angol főnévben. valami, mint egy utca vagy vízvezeték, aminek nincs kijárata. olyan pozíció, amely nem nyújt reményt a fejlődésre; zsákutca; zsákutca .

Mit jelent az összes hüvelykujj?

Ügyetlen vagy kínos: „ Ami a vízvezetéket illeti , Walter a hüvelykujj.

Mit jelent az utolsó csepp a pohárban?

Az utolsó/utolsó csepp a pohárban definíciója: az utolsó olyan rossz dolgok sorozatában, amelyek valakit nagyon feldúlnak, dühössé tesznek stb . Nehéz hét volt, így amikor az autó elromlott, az volt az utolsó csepp a pohárban.

Mi az első számú figyelem definíciója?

Az első számú figyelem definíciója: elsősorban önmagára kell gondolnia, és azt tenni, ami a legjobban segít. Nem akarunk olyan szenátort , aki (csak/mindig) az első helyet keresi.

A macskának van jelentése a nyelvednek?

macska / macska megvan a nyelved: olyan kifejezés , amelyet akkor használnak, ha valaki csendes, és nem beszél, vagy nem válaszol, amikor elvárod tőle . Megjegyzések: Nem világos, hogy pontosan honnan ered ez az idióma, de nyilvánvaló, hogy nehéz lenne beszélni, ha egy macska megkapja a nyelvét!

Mit jelent az, hogy a macskának megvan a nyelve?

informális. – szokott kérdezni valakit, hogy miért nem mond semmit: „ Szokatlanul csendes voltál ma este ” – mondta.

Mit jelent a mint egy macska?

(az Egyesült Királyságban régimódi, mint egy macska a forró téglákon) olyan személy leírására szolgál , aki rendkívül ideges állapotban van . Szorongó és aggódó . (minden) forró és zavart idióma.

Miért van a királyi családban kék vér?

A kék vér az éves anyakönyvben 1811 óta, 1834-ben pedig nemesi születésre vagy leszármazásra feljegyzett angol idióma; a spanyol sangre azul kifejezés fordításaként is ismert, amely a spanyol királyi családot és magas nemességet írta le, akik a mórokkal ellentétben vizigót származásúak voltak.

Van az emberekben kék vér?

Az emberi vér vörös, mert a hemoglobin, amely a vérben szállítódik és az oxigén szállítására szolgál, vasban gazdag és vörös színű. A polipoknak és a patkórákoknak kék vérük van. ... De a vérünk vörös. Élénk vörös, amikor az artériák oxigénben gazdag állapotban szállítják az egész testben.

Mit jelent a tizenegyedik óra idióma?

az utolsó pillanat, amikor valamit megtesz : a tizenegyedik órában változtatni kell a tervein.

Mikor unatkozom értelme?

Ha unatkozik, fáradtnak és türelmetlennek érzi magát, mert elvesztette érdeklődését valami iránt, vagy mert nincs mit tennie. Kezd nagyon unom ezt az egész üzletet. [ + with] Szinonimák: elege van, fáradt, hacked (off) [US, szleng], fáradt További szinonimák az unatkozni.

Mit jelent britül, hogy gobsmacked?

főleg brit, informális. : csodálkozás , meglepetés vagy döbbenet árasztja el : döbbenet. Néhány perccel később megérintem az alját, és örömmel fedezem fel, hogy Louise – annak ellenére, hogy a világ más részein barlangokat kutatta át – éppolyan meg van döbbenve, mint én. "