Mit jelent az elismerten?

Pontszám: 4,2/5 ( 29 szavazat )

elismerten brit angolul
(əkˈnɒlɪdʒədlɪ) határozószó . általános megegyezéssel, igaz .

Mi az elismert definíciója?

1 : elismerni az igazságot vagy a létezést Elismerték tévedésüket . 2 : tudatni, hogy valamit megkaptak vagy észrevettek Nem hajlandó elismerni nagylelkűségemet. 3 : elismerni a jogait vagy felhatalmazását Elismertek kapitánynak. 4: köszönet vagy elismerés kifejezése az ajándék elismeréséért.

Van-e elismert szó?

ige (tárggyal használva), ac·knowl·edg·ed, ac·knowl·edg·ing. elismerni, hogy igaz vagy igaz; felismerni a létezését, igazságát vagy tényét: elismerni hibáit.

Hogyan használod az elismerést?

Megengedtem magamnak, hogy elismerjem valódi érzéseimet.
 1. A család elismeri a változás szükségességét.
 2. El kell ismernie érvelésének igazságát.
 3. Nem hajlandó elismerni a reform szükségességét.
 4. A levelek visszaigazolása közönséges udvariasság kérdése.
 5. Soha nem vette tudomásul a jelenlétét.

Mi az elismerés jelzője?

elismert. Általánosan elfogadott, elismert vagy elismert .

Mit jelent a Elismert ?

36 kapcsolódó kérdés található

Mik azok a melléknevek, mondj 10 példát?

Példák a melléknevekre
 • Gyönyörű házban laknak.
 • Lisa ma ujjatlan inget visel. Ez a leves nem ehető.
 • Gyönyörű ruhát viselt.
 • Értelmetlen leveleket ír.
 • Ez a bolt sokkal szebb.
 • Gyönyörű ruhát viselt.
 • Ben egy imádnivaló baba.
 • Linda haja gyönyörű.

Mi az elismerés példája?

Egy példa az elismerésre, ha beleegyezel, hogy igaz, hogy egy órája otthon kellett volna lenned . Bevallani annak létezését vagy igazságát. Az orvosok elismerték, hogy a kezelés nem járt sikerrel. Bejelenteni a (valami) átvételét a feladónak vagy az ajándékozónak.

Mit írunk a Köszönetnyilvánításba?

Köszönetnyilvánítás írásakor használandó kifejezések
 1. Rendkívül hálás vagyok…
 2. Szeretném kifejezni legmélyebb köszönetemet…
 3. Ez a projekt nem jöhetett volna létre nélkül…
 4. Nem tudom elkezdeni kifejezni köszönetemet……, aki…
 5. Szeretném kifejezni legmélyebb hálámat…
 6. Külön szeretném kifejezni tiszteletemet…

Hogyan ismered el Istent?

Elismerni Őt annyit tesz, mint azt mondani: „Ő igaz. ” Ezzel jól kezdünk. Ha nem ismerjük el, hogy Ő igaz, akkor akár nem is megyünk tovább. Ha megtennénk, a kételyek területére lépnénk, és nincs kétség abban a világban, amelyben élni szeretnék!

Hogyan használod a nyugtázást egy mondatban?

Elismerő mondatpélda
 1. Claire felé fordult, mintha elismerné, hogy ő a felelős. ...
 2. Miután elismerte Deant, gyengéden megrángatta Fred könyökét.

Az elismert elfogadást jelent?

A „nyugtázás” egy tag jelenlétének felismerésére szolgál egy csoportban . Az „elfogadás” kifejezés azt jelzi, hogy „rendben vagyunk” az eredménnyel. Az „elismerést” arra használják, hogy jelezzék, megbékéltünk egy döntéssel, függetlenül attól, hogy az jó vagy rossz.

Mit jelent az ACK a szövegben?

Ellenszenv, döbbenet vagy enyhe riasztás Az internetes fórumokon és a szöveges üzenetküldésben az ACK-t általában arra használják, hogy jelezzék az idegenkedést, a döbbenetet vagy a riasztást valamivel kapcsolatban, amit valaki begépelt. Úgy gondolják, hogy az ACK szóhasználata a kifejezés hasonlóságából ered a "Yuck" szóval, amelyet általában az ellenszenv kifejezésére használnak.

Egy mondatban elismerik?

Elismerte, hogy igaz / hogy igaz. 3. Ne lépj rá; már elismerte a hibáit. 4.

Mi a különbség a tudás és az elismerés között?

A szótárak elismerik, hogy az elismerni szó gyökerei a 15. és 16. századból származnak, és az „egyezés”, „felismer” és „megérteni” jelentésű gyökök kombinációja. Míg a "tudás" az, amit tudsz , az elismerés azt mutatja, hogy tudsz.

Az elismerés és az egyetértés ugyanaz?

ez az elismerés azt jelenti, hogy elismerjük a tudást; tényként vagy igazságként felismerni; kinyilvánítani a hitét; mint ahogy elismerni egy isten lényét, miközben egyetértünk, azt jelenti, hogy véleményben, kijelentésben vagy cselekvésben harmonizálunk; egyetértésben vagy egyetértésben lenni; egységesnek vagy következetesnek lenni vagy azzá válni; egyetérteni.

Megkerült jelentése?

: megkerülni vagy elkerülni (egy helyet vagy területet) : elkerülni vagy figyelmen kívül hagyni (valakit vagy valamit), különösen azért, hogy valami gyorsabban elkészüljön.

Hol mondja a Biblia, hogy ne a saját értelmedre támaszkodj?

Prov. 3 5-6. vers [5] Bízz az ÚRban teljes szívedből; és ne támaszkodj a te értelmedre. [6] Minden utadon ismerd el őt, és ő igazgatja ösvényeidet.

Hogyan adsz hálát Istennek egy Elismerésben?

Először is szeretnék köszönetet mondani a Mindenható Istennek, hogy lehetőséget és útmutatást adott a célom eléréséhez és abban, hogy sikeres legyek ebben a részben. Majd szeretném megköszönni édesanyámnak és családomnak a felnevelésüket és fáradhatatlan erőfeszítéseiket és támogatásukat. minden úton, amin elindulok álmaim és céljaim elérése érdekében.

Mit mond a Biblia a másoknak való köszönetről?

" Adjatok hálát minden körülmények között, mert ez az Isten akarata a Krisztus Jézusban a ti számotokra ." "Ez az a nap, amelyet az Úr teremtett; örvendjünk és örvendezzünk azon." "És Krisztus békessége uralkodjon a ti szívetekben, amelyre valóban egy testben elhívattatok. És legyetek hálásak."

Hogyan írj egy jó Köszönetnyilvánítást?

Amikor köszönetet ír, írjon egy kimerítő listát mindazokról, akiknek köszönetet kíván mondani, hogy segítettek vagy együttműködtek a dolgozat elkészítésében ; majd szervezze meg azokat, kezdve azokkal, akik a legtöbbet segítették a termékben (magában a dolgozat megírásában).

Hogyan fogadsz el egy üzenetet?

Azonnal nyugtázza, hogy üzenetet kapott. Ha nincs szükség külön válaszra, csak mondja azt, hogy "köszönöm ". Ha van egy „műveleti eleme”, de egy ideig nem tud hozzáférni, tudassa a feladóval, hogy látta az üzenetet, és becsülje meg, mikorra vár választ.

Hogyan írsz egy Köszönetnyilvánítási példát?

Szeretnék külön köszönetet mondani tanáromnak és igazgatónknak, akik megadták nekem a lehetőséget, hogy megcsináljam ezt a csodálatos projektet a témában (Témanév), ami szintén segített a sok kutatás elvégzésében, és eljöttem. annyi új dologról tudni. Igazán hálás vagyok nekik.

Hogyan küldhetek visszaigazolást?

Egyszerű e-mailes visszaigazolási válasz Az ilyen típusú e-mailek a következőkkel végződhetnek: „ Kérjük, erősítse meg ennek az üzenetnek a kézhezvételét ”, „Kérjük, igazolja vissza ennek az e-mailnek a kézhezvételét” vagy „Kérjük, igazolja az e-mail kézhezvételét”. Egyszerű e-mailes visszaigazolás álláspályázóknak: Kedves Kentura! Ezúton megerősítjük, hogy megkaptam ezt az e-mailt.

Hogyan ismeri el valaki hozzájárulását?

Íme néhány példa a gyors dicséretre:
 1. Nagyon jól kezelted ezt a nehéz ügyfelet.
 2. Köszönjük, hogy ilyen gyorsan válaszolt a kérésre.
 3. Ez a válasz nagyszerű. ...
 4. Hú, nagyszerű munka az utolsó híváson.
 5. Köszönöm a további erőfeszítéseket.
 6. Nagyra értékelem a lelkesedését.
 7. Az utolsó híváson rengeteg érzelmi intelligenciát mutatott be.

Mit kell mindig tudomásul vennünk?

Mindig elismernünk kell egy ajándékot . Az „elismerni” szó azt jelenti, hogy elfogadunk vagy elismerünk, hogy valami igaz. Az „ajándék elismerése” kifejezés arra utal, hogy elismerjük, hogy valaki ajándékot kapott. Használható annak kijelentésére is, hogy egy személy levelet, szívességet vagy fizetést kapott.