Mit értesz siránkozás alatt?

Pontszám: 4,4/5 ( 59 szavazat )

tárgyas ige. 1: mély bánat vagy szorongás kifejezése vezetőjük halála miatt . 2: nemtetszéssel, rosszallással vagy sajnálattal tekinteni a modern politikai diskurzus udvariasságának hiányára.

Mit jelent a siránkozás az igeszakasz összefüggésében?

panaszkodni vagy szomorúságot kifejezni valami miatt : Az egyetemi kutatók mindig a pénzhiány miatt panaszkodnak. Szinonimák. siránkozik irodalmi.

Mit jelent a siralmas szó szinonimája?

A siránkozás néhány gyakori szinonimája a jajveszékelés , a sajnálkozás és a siránkozás. Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy "valami miatt bánatot vagy bánatot fejezni ki", a jajgatás és a jajgatás bánatot, csalódottságot vagy tiltakozást jelent, hogy szavakban vagy kiáltásokban találjon kiutat, a siránkozás, amely általában hangosságot sugall, és a siránkozás, szomorúság.

Mit jelent a sietség szó?

sietség, sietség, gyorsaság, expedíció, küldés gyorsaságot jelent a mozgásban vagy a cselekvésben . A kapkodás a személyes cselekvésre vonatkozik, és sürgősséget, elszántságot és gyakran elhamarkodottságot jelent. sietve házasodni a sietség gyakran erősen sugallja az izgatott nyüzsgést vagy zavarodottságot.

Mit értesz elhúzódás alatt?

1 : lassúnak lenni az elválásban vagy felhagyásban : kátrányos rajongók ácsorogtak az ajtó előtt. 2a : létezni, bár gyakran csökken az ereje, jelentősége vagy befolyása, az elhúzódó kétségek, a szagok. b : életben maradni, bár fokozatosan haldoklik, súlyos beteg volt, de több hónapig elhúzódott.

Bemoan jelentése

24 kapcsolódó kérdés található

Ne késlekedjen azt jelenti?

1 az indulás késleltetése vagy meghosszabbítása . 2 lassan vagy lazán menni; sétál. 3 életben maradni egy ideig a halál előtt.

Mi az elhúzódás alapszava?

elidőzik (v.) c. 1300, lenger "reside, dwell", Észak-Anglia a lengen "tartry" gyakori tagja, az óangolból lengan "hosszabbítani, meghosszabbítani", a protogermán *langjan "hosszúvá tenni" (a régi fríz lendza, Old High forrása is német lengan, holland lengen "hosszabbítani"), a *langaz- "hosszú" szóból (lásd hosszú (adj.)).

A sietség negatív szó?

A kapkodást leggyakrabban negatív módon használják , de nem annyira negatívan, mint egy olyan szót, mint a gyűlölet. A kapkodás legtöbbször azt jelenti, hogy valamit egyszerűen túl gyorsan csináltak, ami hibákhoz vezetett.

Hogyan használod a sietség szót?

Sietős mondat példa
  1. Sietésében a vállával nekicsapott az istállónak. ...
  2. Kapkodás és izgalom nélkül várta, mi következik. ...
  3. – Elnézést a zavarásért – mondtam sietve, alig vártam, hogy induljak. ...
  4. Ha van kedve sietni, meglephetjük őket. ...
  5. Lovas férfiak sietve lovagoltak elöl.

A kapkodás vírus?

A Haste.exe vírus vagy rosszindulatú program: A Haste.exe nem vírus .

Mi a Zenith szinonimája?

főnév. 1'a király hatalmának zenitjén volt' legmagasabb pont , csúcspont, koronázási pont, magasság, csúcs, csúcs, csúcs, csúcs, csúcs, csúcs, apogee, csúcs, csúcs, korona, címer, csúcs, csúcspont, csúcspont, maximum , optimum, príma, meridián, virág.

Mi a bemoan szinonimája és antonimája?

Az ember megbánja egy kis szerencsétlenséget vagy egy elhamarkodott szót; bánkódik egy barátja halála miatt. Antonímák: légy örömteli, örvendezzen, öröm , vidám legyen, örvendjen, diadalmaskodjon. Szinonimák: siránkozik, sajnálkozik, bánkódik, siránkozik, gyászol, sajnálkozik, rue, bánat.

Mi a siralom szinonimája?

A siránkozás néhány gyakori szinonimája a siránkozás , a siratás és a sajnálkozás. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „valami miatt bánatot vagy bánatot fejezni ki”, a siratás a szomorúság mélyreható vagy demonstratív kifejezését jelenti.

Mit jelent a meggyőző ?

1a : az elmére vagy az észre való erőszakos apelláció : meggyőző meggyőző bizonyíték. b : releváns, releváns, meggyőző elemzés. 2: képes kényszeríteni vagy korlátozni a kényszerítő erőket.

Mit jelent a Griev szó?

1 : szenvedést okozni : szorongás elszomorít, hogy így látom őt. 2 : gyászt érezni vagy kimutatni fia halála miatt. 3 : formális panasz benyújtása elbocsátással kapcsolatban.

Mi az a szomorúság?

Gyászolni annyit jelent, mint intenzív gyászt érezni vagy kifejezni – mentális vagy érzelmi szenvedést vagy szorongást, amelyet a veszteség vagy a megbánás okoz. A gyász gyakran ugyanazt jelenti, mint a gyász. Különösen akkor használják, ha valaki egy szeretett személy halálát gyászolja. ... Akik gyászolnak, azok gyászoltak.

Tényleg működik a sietség?

A kapcsolat erőssége és a játékon belüli teljesítmény közötti összefüggés bebizonyosodott, és a Haste megpróbál olyan megoldást kínálni, amely elméletileg működik . ... Ha a számítógép már be van kötve a legközvetlenebb útvonalra, akkor a Haste egyáltalán nem tesz semmit, vagy rontja a helyzetet azzal, hogy szükségtelen lépéseket tesz a szerver útvonalán.

Mit jelent a gyorsaság?

Swiftness főnév. a gyorsaság minősége vagy állapota ; sebesség; gyorsaság; celeritás; sebesség; gyorsaság; mint a madár gyorsasága; a patak sebessége; az ereszkedés gyorsasága zuhanó testben; a gondolkodás gyorsasága stb.

Mit jelent angolul, hogy budoár?

: női öltöző, hálószoba vagy privát nappali .

Hasty pozitív vagy negatív?

Vegye figyelembe, hogy az elhamarkodottnak, a gyorstal ellentétben, negatív konnotációi vannak . Ha valaki azzal vádol, hogy elhamarkodottan teljesített egy feladatot, az azt jelenti, hogy a munkája gondatlannak tűnik.

Mit jelent sietve beszélni?

túl gyorsan, gondos tervezés vagy átgondolás nélkül .

Mi az a Lunger?

főnév (2) lung·​er | \ ˈləŋ-ər \ A tüdő definíciója (2/2. bejegyzés): olyan személy, aki krónikus tüdőbetegségben szenved, különösen : aki tuberkulózisban szenved.

Az elfogás értelme?

1a : a folyamat vagy az irány megállítása, lefoglalása vagy megszakítása vagy érkezés előtt. b : fogadni (máshová irányított kommunikációt vagy jelet) általában titokban. 2a : birtokba venni (ellenfél passzt) b : elfogni egy (ellenfél) által eldobott passzt