Mit jelent a súlyos?

Pontszám: 4,3/5 ( 68 szavazat )

1a : nagy jelentőségű vagy következménye : jelentős, súlyos probléma. b : ünnepélyes. 2a : jelentős súlyú. b : tömeges súlyához képest nehéz. 3: erőteljes, súlyos érveket mond.

Mit jelent angolul a weighty?

jelentős súlyú ; nehéz; nehézkes: súlyos köteg. megterhelő vagy zavaró: a szuverenitás súlyosabb gondja. fontos vagy fontos: súlyos tárgyalások. befolyás, hatalom stb. birtoklása vagy kifejtése; befolyásos: egy nagy súlyú bostoni kereskedő.

Mi az a súlyos ügy?

melléknév . nagy súlyú vagy döntő fontosságú ; komoly gondolkodást igényel. „a békekonferencián megvitatásra kerülő súlyos kérdések” szinonimák: súlyos, súlyos, súlyos, fontos, fontos. nagy jelentőségű vagy értékű.

Mit jelent a súly?

1 a nehéz állapot állapota vagy minősége . a könyvespolc súlya megnehezítette a mozgást.

Hogyan használod a súlyzót egy mondatban?

Az ilyen kísérleti bizonyítékok még nem elég súlyúak ahhoz, hogy megváltoztassák a szerző azon meggyőződését, hogy az univerzumnak minden tekintetben végesnek kell lennie . Nem tudom, mi volt a szóban forgó nehéz növény, de Martin azt mondja, hogy a csalán meglehetősen súlyos volt! Gyenge szívűek számára ez a vasalódeszka meglehetősen súlyos.

Mit jelent a súlyos ?

40 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség a súlyos és a nehéz között?

Melléknévként a nehéz és a súly közötti különbség az, hogy a nehéz (egy fizikai tárgyé) nagy súlyú, vagy nehéz lehet, hogy felemelkedik, míg a súlyosnak súlya van; nehéz; nehézkes ; mint egy súlyos test.

Mit jelent az, hogy erélyes vagyok?

Ha valakit erőteljesnek ír le, akkor helyesli, mert határozottan, határozottan és magabiztosan fejezi ki véleményét és kívánságait. [jóváhagyás] Erőteljes jellemű ember volt, jelentős éleslátással és diplomáciai képességekkel. Szinonimák: dinamikus, erőteljes, lendületes, potens Továbbiak Az erőteljes szinonimák.

Mit jelent a súlykor?

: egy kvóta (a törvényhozás tagjaiként) a lakosság egy meghatározott szegmenséhez speciális szívességként vagy engedményként a szigorúan számszerű alapon megengedettet meghaladó arányban.

Mit jelent a Ponderosity ?

A ponderositás definíciói. az a tulajdonsága, hogy tömege nagy . szinonimák: heft, heftiness, massiveness, ponderousness. típusa: nehézkedés, súlyosság.

Mit jelent a jól megalapozott szó?

: kiváló érvelés, információ, ítélet vagy indoklás alapján .

Mi a messzemenő definíciója?

: széles körű, nagy horderejű változások befolyása vagy hatása .

Mi a lényeges szinonimája?

jelentős , valódi, anyagi, súlyos, szilárd, jelentős, értelmes, jelentős, fontos, figyelemre méltó, jelentős, megjelölt, értékes, hasznos, érdemes. lényegtelen, értéktelen. 3"a felperes valószínűleg nem térít meg jelentős kárt" jelentős, jelentős, jelentős, nagy, bőséges, észrevehető, jó, tisztességes.

Mi az a méretes átlag?

: meglehetősen nagy : jelentős, jelentős adomány.

Mi a magas főnév?

főnév. főnév. /haɪ/ szint/szám. a legmagasabb szintet vagy számot A nyereség minden idők csúcsát érte el tavaly.

A Weightages egy szó?

(főnév) valaminek az értéke vagy fontossága egy másik dologgal összehasonlítva. A felvételi vizsga 40 százalékos súlyt jelent a végeredményben. A súlyt nem használják az amerikai vagy a brit angolban .

Mi az a KPI súlyozás?

A helyzet tisztázása érdekében a súlyozás ebben az összefüggésben az egyes munkacélok fontossági szintjére utal; minél nagyobb a munkacél fontossága és hatása, annál nagyobb súlyt kell neki tulajdonítani. ... Kerülje el a rendkívül magas vagy alacsony súlyozást minden egyes cél esetében, azaz 30%, 40% vagy bármi, ami kevesebb, mint 5%.

Ön azt állítja, hogy súlyt jelent?

Kedves tanuló! A súly a rész egy bizonyos szegmensének adott prioritást jelzi . Például, ha valaki azt mondja, hogy 50 százalékos súlyozást adnak a 12. standard részhez a jee-ben, az azt jelenti, hogy a 300 pontból a 150 pontot érő kérdések a 12. standard részen alapulnak.

Mit jelent a piknikező?

A piknikező definíciói. piknikező személy . szinonimák: picknicker. típusa: evő, etető. valaki, aki táplálékot fogyaszt.

Hogyan írja le a nehézséget?

melléknév, nehéz·i·er, nehéz·i·est. nagy súlyú ; nehéz emelni vagy szállítani: nehéz teher. nagy mennyiségben, mennyiségben vagy méretben; nagyon nagy; masszív: nehéz szavazás; erős havazás.

Mit jelent ködösség?

A ködösség a ködös, felhős vagy életlenség tulajdonsága. A tengeri homály ma azt jelenti, hogy nehéz lesz navigálni a vitorláson. Létezik az időjárással összefüggő homály, amelyet vízrészecskék vagy por és füst okoznak, mint például a Los Angeles-i ködösség a forró napokon.

Az erőteljes pozitív vagy negatív?

Az erőszakos emberi tulajdonságként azt jelenti, hogy „nyomós”, „manipulatív”. Ez negatív , mivel a legtöbb ember nehezményezi, ha egy rámenős személy manipulálja. Az erõteljes egy élettelen (nem emberi) tulajdonság is, mint például az erõteljes vita vagy az erõteljes szél.

Mi az erős szó?

lendületes , lendületes, meggyőző, vehemens, meggyőző, dinamikus, meggyőző, erőszakos, meggyőző, parancsoló, erőszakos, erős, domináns, elektromos, elemi, merész, hatalmas, erős, erős, ütős.

Mi az a visszafogott ember?

Aki visszafogott, az nagyon nyugodt és érzelemmentes . Az adott körülmények között úgy érezte, nagyon visszafogott. Szinonimák: kontrollált, ésszerű, mérsékelt, önkontrollos Tovább A visszafogott szinonimák.