Milyen ördög gyümölcse van a fehérszakállúnak?

Pontszám: 4,9/5 ( 43 szavazat )

Élete valamikor Fehérszakállú megette a Gura Gura no Mi -t. A pusztító erő, amelyet ez a gyümölcs adott neki, hozzájárult ahhoz, hogy a világ legerősebb embereként ismerték.

Hány ördöggyümölcse van Fehérszakállúnak?

Feketeszakáll karakterfejlődésének csúcspontja a marinefordi ívben volt, amikor meglepő módon kifejtette Whitebeard ördöggyümölcserejét. Ez mindenki számára meglepetés volt, mert ő az egyetlen ember, aki valaha két ördöggyümölcsöt forgat. Tehát hadd tárgyaljam röviden, hogyan lehetséges ez.

Mi a legerősebb ördöggyümölcs?

1 Gura Gura no Mi : A legerősebb Paramecia képesség Erőit használva Whitebeard képes volt szökőár-szintre hozni az óceáni áramlatokat, és földrengésekkel pusztítani az ellenségekkel. A Gura Gura no Mi olyan erős, hogy széles körben ismert, hogy képes elpusztítani az egész világot.

Milyen ördög gyümölcse van Feketeszakállnak?

Feketeszakáll megette a Yami Yami no Mi -t, egy egyedülálló Logia-típusú ördöggyümölcsöt, amely lehetővé teszi számára, hogy létrehozza, irányítsa és sötétséggé alakítsa testét.

Lehet Luffynak 2 ördöggyümölcse?

Minden személyiségnek lehet egy gyümölcse. Tehát Luffy nem ehet még egy ördöggyümölcsöt és életben maradhat . A feketeszakáll szimbólumának 3 koponyája van, így a jövőben egy harmadik ördög gyümölcsét is megeheti.

The Gura Gura no Mi (Tremor – Tremor Fruit) | Devil Fruit Encyclopedia

31 kapcsolódó kérdés található

Van Jézus Burgessnek ördöggyümölcse?

Marshall D. ... Blackbeard Burgessben is megbízott, amikor elküldte Dressrosába, hogy megszerezze az Ace's Devil Fruitot, a Mera Mera no Mi-t.

Nami evett egy ördöggyümölcsöt?

1 Nem eszik : Nami Noha az ördöggyümölcs evése minden bizonnyal olyasvalaminek tűnik, amit Oda tervezhet Nami számára, a benne rejlő lehetőségeket nézve úgy tűnik, hogy nem fog megtörténni. Nami már most nagyon erős, és óriási teret enged a fejlődésnek. Lehetséges, hogy a jövőben megszerezheti Prométheuszt, és Hakit is hadonászhatja.

Volt Gol d Rogernek ördöggyümölcse?

Rogert Kalózkirálynak hívták. De sajnos nem volt ördöggyümölcs ereje . A visszaemlékezések alapján Roger kizárólag a Hakijára támaszkodott a csatában. Elég erős volt ahhoz, hogy megküzdjön olyan ellenségekkel, mint Fehérszakállú és Kozuki Oden.

Mi van, ha az ember megeszi az emberi emberi gyümölcsöt?

Ha egy ember fogyasztja, ez a gyümölcs nem lesz más hatással rájuk, mint hogy elveszi az úszás képességét . Oda viccelődve azt mondta, hogy egy ember, aki megette ezt a gyümölcsöt, "emberszerűbbé" válhat, vagy megtalálhatja "igazi szellemét".

Hogyan jutott Feketeszakállhoz 2 ördöggyümölcs?

Hogyan szerezte meg Feketeszakáll a második ördöggyümölcsét? ... A Blackbeard valahogy megnövelte a Gura Gura no Mi-t, miután Fehérszakáll meghalt, majd elfogyasztotta . Nem "atipikus teste" miatt robbant fel, ahogy Marco kijelentette.

Le tudja győzni Luffy Feketeszakállt?

Teach or Blackbeard a sorozat fő antagonistája. ... Feketeszakáll erejének határai rejtélyek, de tagadhatatlan, hogy Luffynak esélye sincs ezzel a Yonkóval szemben, akinek egy ponton még Shanks sebhelyét is sikerült megsebeznie. Luffynak többet kell edzeni, hogy legyőzze Feketeszakállt és megbosszulja bátyját, Ace-t.

Visszajönnek az ördög gyümölcsei?

Az ördöggyümölcsök a reinkarnáció ciklusában léteznek; Amikor egy Devil Fruit felhasználó meghal, képessége új gyümölccsel születik a világ valamelyik véletlenszerű pontján.

Ki tudja legyőzni Feketeszakállt?

  • Luffy. ...
  • Marco. ...
  • Akainu. ...
  • Vörös Mihawk. ...
  • Shanks - Ok - Ő egy Yonko, de senki sem ismeri valódi erejét, de a WB-vel való konfliktusainak megítélésével talán meg tudja győzni őt.

Mi Kaido ördöggyümölcse?

Kiderült, hogy Kaido megette az Uo Uo no Mi-t, Model: Seiryu , vagy a Fish Fish Fruit-ot, Model: Azure Dragon 38 évvel ezelőtt, az Istenvölgyi incidens idején. Ez a gyümölcs egy mitikus zoán, és lehetővé teszi, hogy Kaido tetszés szerint átalakuljon Azure Dragonná. A Zoan típusok között a legjobbak közé tartozik.

Lehet Feketeszakállnak 3 ördöggyümölcse?

A One Piece's Blackbeard már most is egyedülálló két ördöggyümölccsel az öv alatt, de egy harmadik lehetősége szinte megállíthatatlanná tenné . ... Mindazonáltal Feketeszakáll az egyetlen karakter, aki kétszer is állította ezt a hatalmat, és a rajongók azt feltételezik, hogy egy harmadikkal jobban meg tudná hajtani magát.

Gol d Roger Luffy apja?

Luffy rokon a kalózkirályhoz? Luffy rokonságban áll a kalózkirállyal, Gold D. Rogerrel , családi kötelékeken és sorsán keresztül. Gyermekkorában szakét cserélt Roger fiával, Ace-szel, és esküdt testvére lett.

Miért utálja Ace Rogert?

Amíg bele nem fáradt, és azon gondolkodott, hogy Roger miért csinált sok rosszat, addig nem akar az a fiú lenni, akit annyira utálnak. Az apját hibáztatta ezért . Ettől "utálja" őt.

Él még Gol d Roger?

Az elmélet szerint Roger még mindig él , és a Laugh Tale-ben vár. A teoretikus azt mondja, hogy mielőtt Roger megfordult volna, azt mondta Rayleigh-nek, hogy nem fog meghalni. Tehát fennáll annak a lehetősége, hogy a kalózok királya még életben lehet.

Ki a leggyengébb szalmakalap?

2 Usopp (Szalmakalap-kalózok) A szalmakalapos legénység közül azonban Usoppról azt állították, hogy mindig is a leggyengébb, legemberibb karakter volt.

Nami szereti Sanjit?

Nemcsak Nami tiszteli Sanjit, mint jobb szakácsot , hanem lovagiassága miatt is, mivel az Ennies Lobby íve során, annak ellenére, hogy Khalifa legyőzte, Nami csodálatát fejezte ki Sanji etikája miatt, amiért megtagadta a nők elleni harcot, és úgy döntött, hogy visszafizeti Kalifát azért, amit megtette, megmutatva, hogy nagyon tiszteli Sanjit és...

Paulie evett egy ördöggyümölcsöt?

Tehát nem, nincs ördöggyümölcs ereje és/vagy további képességei, amelyek lehetővé tennék számára, hogy ekkora kötelet tároljon rajta, kivéve, ha esetleg egy kabátot visel, aminek a bélése lehetővé teszi az ilyen kötelek kihúzását.

Sabo erősebb Luffynál?

Jelenleg Luffy nem erősebb Sabo -nál. Luffyhoz hasonlóan Sabo is tovább fog erősödni, ahogy megszokja az Ördöggyümölcsöt. Luffy óriásit fejlődött az időkihagyás után, és már elég erős lett ahhoz, hogy legyőzze Yonko parancsnokait.

Sabo erősebb, mint Burgess?

Jesus Burgess, más néven The Champion, Feketeszakáll jobbkeze és a Feketeszakáll Kalózok Első Hajójának kapitánya. Dressrosánál Sabo ellen csapott össze, és ahogy az várható volt, könnyedén vereséget szenvedett. ... Ahhoz, hogy legyőzze, Sabónak még a felét sem kellett kiadnia erejének.

Kuzan Feketeszakállú?

Az időkihagyás után Kuzan a Blackbeard Pirates -hez csatlakozott. Nem ismert, hogy milyen helye van a legénységben, de néhányan, mint például Jesus Burgess, nem bíznak benne olyan gyorsan, mert tengerészgyalogos volt, de Feketeszakáll nem törődik vele.