Melyik megyében található dyersville iowa?

Pontszám: 4,8/5 ( 10 szavazat )

Dyersville város Delaware megye keleti részén és Dubuque megye nyugati részén, az Egyesült Államokban, Iowa államban. A Dubuque, Iowa, Metropolitan Statistical Area része. A népesség a 2020-as népszámláláskor 4477 fő volt, szemben a 2000-es 4035-vel.

Miről ismert Dyersville Iowa?

E játékok népszerűsége az évek során két nagy játékbemutatót is támogatott, amelyeket minden júniusban és novemberben tartanak. Dyersville-t ma a "világ farmjáték fővárosaként" ismerik, és itt található a Nemzeti Farm Játékmúzeum.

Dyersville biztonságban van?

Dyersville biztonságosabb a bűnözés szempontjából, mint más, azonos méretű városok. Az alábbi táblázat összehasonlítja a bûnözést a város határain belül hasonló népességgel rendelkezõ városokban. Ha csak a bűnözési arányt vesszük figyelembe, Dyersville biztonságosabb, mint Iowa állam átlaga, és biztonságosabb, mint az országos átlag.

Még mindig meglátogathatja az iowai Álmok mezejét?

A Field of Dream House bejárása naponta 10 és 16 óra között látogatható (szüneti napokon zárva). A 30 perces, élő tárlatvezetés az otthon első emeletén vezeti be a látogatókat, amelyet úgy újítottak fel, mint a filmben, és filmes tárgyakat tartalmaznak.

Melyik város van legközelebb Dyersville Iowa területéhez?

Dyersville-től 55 mérföldre lévő városok
 • 49 mérföld: Maquoketa, IA.
 • 48 mérföld: Arlington, IA.
 • 48 mérföld: Mount Vernon, IA.
 • 47 mérföld: Lisszabon, IA.
 • 46 mérföld: Cuba City, WI.
 • 46 mérföld: Mechanicsville, IA.
 • 46 mérföld: Prairie du Chien, WI.
 • 46 mérföld: Potosi, WI.

Az álmok mezeje filmoldal – Dyersville Iowa

27 kapcsolódó kérdés található

Ki alapította a Dyersville Iowát?

James Dyer 1847-ben, 26 évesen érkezett a területre, és ezt a helyet választotta településének. Családja és barátai követték az angliai Somersetshire-ből 1848-ban, és közösséget alapítottak.

Mennyibe kerül meglátogatni az Álmok mezejét?

Felnőttek - 20 dollár . Gyermekek - 12 dollár . Csecsemők – ingyenes . Aktív katona és házastárs (érvényes személyi igazolvány felmutatása szükséges) 15 USD.

Létezik igazi Álmok mezeje?

Íme az ikonikus mező története. A Field of Dreams ikonikus baseball-gyémántja nem csak egy igazi hely , de története is van. ... A baseball-rajongók még ma is ellátogathatnak arra a kukoricatáblára, ahol a filmet forgatták, és ugyanazon a baseballpályán nézhetnek (vagy játszhatnak) egy meccset.

Dyersville Iowa jó hely lakni?

Dyersville 4130 lakosú város Iowában. Dyersville Dubuque megyében található, és az egyik legjobb hely Iowában . ... Sok család, fiatal szakember és nyugdíjas él Dyersville-ben, és a lakosok általában konzervatívak. A Dyersville-i állami iskolákat magasra értékelik.

Kié a Field of Dreams?

DYERSVILLE, Iowa (WQAD) – A Chicago White Sox és a New York Yankees csütörtök este játszik az ikonikus „Field of Dreams”-ben, és minden egy nő álmával kezdődött. Denise Stillman 2012-ben vásárolta meg a pályát, és éveket töltött el azon, hogy egy MLB-meccs kerüljön Iowába.”

Milyen messze van Dubuque Iowa és Field of Dreams?

Dubuque 34 perces autóútra fekszik a Field of Dreams területétől, és több mint 45 szálláslehetőséget kínál.

Mennyiért kelt el a Field of Dreams ház?

A Dubuque megyei nyilvántartások szerint a Go the Distance LLC 3,4 millió dollárt fizetett az ingatlanért 2013-ban. A White Sox All-Star egykori első alapembere vezérigazgatóként, Dan Evans pedig, a Los Angeles Dodgers korábbi vezérigazgatója, játékosügynök és Toronto Blue lesz. Jays Scout, az üzemeltetési igazgató.

Milyen messze van az álmok mezejének kerítése?

Csakúgy, mint a filmben, a játékosok egy kukoricatáblán keresztül lépnek be – ebben az esetben a jobb oldali tábla falában lévő 16 láb hosszú , levehető kerítéspanelen keresztül.

Hol van az álmok eredeti mezeje?

A Field of Dreams egy baseballpálya és popkulturális turisztikai látványosság, amelyet eredetileg az 1989-es, azonos című filmhez építettek. Az Iowa állambeli Dubuque megyében található, Dyersville közelében.

Honnan kapta a Dyersville Iowa nevét?

Történelem. Dyersville-t 1851-ben alapították. Nevét James Dyer (1820-1864) korai földbirtokosról kapta . Dyer az angliai Banwellből vándorolt ​​be, és 1857-ben szállodát alapított, a The Clarendont.

Mely nagyobb repülőtér esik legközelebb Dyersville Iowa területéhez?

A legközelebbi repülőtér Dyersville-hez, IA, USA
 • Dubuque IA 36,39 km-en.
 • Kelet-Iowa 83,58 km-en. 119 járat.
 • Quad City 128,66 km-en. 116 járat.
 • La Crosse WI 153,64 km-nél.
 • Dane megye 163,06 km-nél. 116 járat.
 • Greater Rockford 170,89 km-en. 7 járat.

Milyen messze van Cedar Rapids és Field of Dreams?

A Cedar Rapids és a Field of Dreams közötti távolság 46 mérföld . Az út távolsága 63,8 mérföld.

Hol érdemes megszállnom a Field of Dreams játékban?

Szállodák Field of Dreams közelében
 • Super 8, Wyndham Dyersville, a Field of Dreams közelében. 2,5 csillagos. ...
 • Comfort Inn Dyersville, Iowa. 2,5 csillagos. ...
 • Colonial Inn Dyersville. 2 csillagos. ...
 • American Inn and Suites. 2,5 csillagos. ...
 • US 20 szállás. ...
 • Holiday Inn Dubuque/Galena, egy IHG Hotel. ...
 • Hotel Julien Dubuque. ...
 • Best Western Plus Dubuque Hotel & Conference Center.

Melyik repülőtér van az álmok mezejének közelében?

Ha a kukoricatáblák között megrendezett speciális Field of Dreams játékra szeretne berepülni, a legközelebbi repülőtér a Dubuque Regional Repülőtér , amelyről az American Airlines Chicagóba induló és onnan induló járatai közlekednek.

Mindenki meghalt az Álmok mezején?

Mi történik a Field Of Dreams' Ending területén. A Field of Dreams azzal ér véget, hogy mindenki, aki halála után Ray baseball gyémántjához érkezett Iowába, beteljesíti elveszett álmait. Terence Mann eltűnik a kukoricatáblán Cipő nélküli Joe Jacksonnal és a többi játékossal, ami azt sugallja, hogy Mann is feloldotta korábbi sajnálatait.