Melyik csatornán megy a grammys előzetes?

Pontszám: 4,6/5 ( 39 szavazat )

14) 20:00 ET/17:00 PT a CBS -en, a Paramount+-on és a Grammy.com-on. Az online nézők a fuboTV és a Sling TV ingyenes próbaverziójával is streamelhetik a CBS-t.

Melyik csatornán van a Grammy-díj előzetes?

A 63. éves Grammy-díjátadót később, este 8-kor (ET/17:00 PT) élőben sugározzák a CBS , a Paramount+ és a Grammy.com. Az online nézők a fuboTV és a Sling TV ingyenes próbaverziójával is streamelhetik a CBS-t. Ha a weboldalunkon található hivatkozáson keresztül független ellenőrzött terméket vagy szolgáltatást vásárol, kapcsolt vállalkozási jutalékot kaphatunk.

Hol nézhetem meg a 2021-es Grammy-díj előzetesét?

A Grammy.com a bemutató előtti műsorokat 15:00 (ET) kezdi. A „Grammy Live” pedig a színfalak mögött lesz elérhető a Grammy.com-on és a Facebook Live-on a Recording Academy Facebook-oldalán keresztül.

Hogyan nézhetem meg a Grammy-díj előzetesét?

A díjátadó a CBS-hez hozzáféréssel rendelkező streaming szolgáltatásokon érhető el.
  1. Grammy.com.
  2. Paramount+
  3. Hulu + Élő TV.
  4. YouTube TV.
  5. SlingTV (ingyenes próbaverzió)
  6. FuboTV (ingyenes próbaverzió)

Van Grammy előtti bemutató?

A Billboard News Grammy-díjátadó előshowja, melynek házigazdája Jordyn Rolling, este 7-kor (ET ) kerül adásba a Billboard Twitterén, a díjátadó előtt este 8 órakor ET.

ÉLŐ: GRAMMY-díjátadó ünnepség | március 14-én 15:00 ET / 12:00 PT

15 kapcsolódó kérdés található

Mikor kezdődik a Grammy-díj 2021?

Mikor kezdődik az ünnepség? A szertartás keleti idő szerint 20 órakor, csendes-óceáni idő szerint délután 5 órakor kezdődik. Ráhangolódhat a CBS-re, vagy streamelheti a műsort a Paramount+-on, egy új streaming platformon, amely nemrég váltotta fel a CBS All Access-t.

Mikor lesz a Grammy-díj 2021-es előshowja?

A Grammy Live Pre-Show és a Red Carpet közvetítése 18:30 ET/15:30 PT PT a Grammy.com-on és a Facebook Live-on.

Mikor kezdődik ma este a Grammy-díj?

A Grammy-díjátadó este 8 órakor EST, 17 órakor PST . Egy korábbi Grammy-díjátadó 15 órakor EST, délben PST-kor kezdődik.

Hogyan nézhetem meg a vörös szőnyeget a Grammy-díjon?

Március 14-én, vasárnap 20:00 EST/17:00 PST-kor ráhangolódhat a CBS -en vagy élőben közvetítheti a CBS.com oldalon.

Lesz vörös szőnyeg a 2021-es Grammy-gálán?

Megan Thee Stallion, Harry Styles, Billie Eilish és még sok más. A kezdeti januári dátum elhalasztása után a 2021-es Grammy-díjátadó, amelyet a CBS és a Paramount+ sugároz, végre készen áll a társadalmilag távoli (virtuális) vörös szőnyeg kiterítésére .

Ki tart a 2021-es Grammy-díjon?

A Hangfelvételi Akadémia bejelentette a 2021-es GRAMMY-díjátadó, hivatalosan a 63. GRAMMY-díjátadó teljes műsorvezetői felállását. Az előadók között vannak a jelenlegi jelöltek, Jhené Aiko és Jacob Collier, valamint a GRAMMY-díjas Lizzo és Ringo Starr .

Megnézhetem a Grammy-díjat a YouTube-on?

A 2021-es Grammy-díjátadó adása 20 órakor kezdődik a CBS-en. Azok számára, akik nem rendelkeznek hagyományos kábellel, élőben közvetíthetik a műsort a Paramount+-on. A vezeték nélküli élő tévéadás további lehetőségei közé tartozik a Hulu + Live TV és a YouTube TV . A 2021-es Grammy-díjátadón fellép Cardi B, Billie Eilish, Bruno Mars és Taylor Swift.

Holnap hánykor lesz a Grammy?

A 63. Grammy-díjátadó ma este 17 órakor PT/20 órakor ET a CBS-en.

Hol nézhetem élőben a Grammy-díjat?

A Grammy-díjakat megtekintheti a CBS.com webhelyen és a CBS alkalmazáson keresztül , ha kábeles bejelentkezéssel rendelkezik.

Melyik csatornán van a Grammy-díj vörös szőnyege?

Trevor Noah házigazdája a ma esti ünnepségnek, amelyet élőben közvetítenek a Los Angeles-i Kongresszusi Központból 20:00 ET/17:00 PT-től a CBS-en és a Paramount+-on keresztül. A zenei szupersztárok, köztük Taylor Swift, Cardi B és Harry Styles szerepelnek a megerősített előadók listáján.

Hol nézhetem élőben a vörös szőnyeget?

Az esemény leírása szerint a hivatalos CBS webhelyről: A CBS átadja a 73. EMMY® AWARDS-díjat szeptember 19-én, vasárnap (8:00-23:00, élő ET/17:00-20:00, élő PT ) a CBS televíziós hálózaton , valamint élőben és igény szerint közvetíthető a Paramount+-on.

Milyen időpontban és milyen csatornán lesz ma este a Grammy?

A 63. éves Grammy-díjátadó ma este 20: 00-kor EST/17:00 PST-kor a CBS-en .

Meddig tart a Grammy ma este?

A CBS 3 és 1/2 órán keresztül élőben közvetíti a Grammy-díjat, csendes-óceáni 17 órától. A műsort élőben közvetíti az új Paramount+ streaming szolgáltatás, a CBS.com és a CBS alkalmazás is. Utóbbi kettő TV szolgáltatói bejelentkezéssel ingyenes.

Melyik csatornán adják át a díjakat ma este?

A 73. éves Emmy-díjátadót szeptember 19-én, vasárnap este 20 órakor (ET-i idő szerint 17 órakor) sugározzák a CBS . A műsort a Paramount Plus-on (7 napos ingyenes próbaverzió) vagy a FuboTV-n (7 napos ingyenes próbaverzió) is megtekintheti. Az #Emmys visszatért!

Melyik csatornán lesznek a GRAMMY-k 2021-ben?

2021 GRAMMY-díjátadó – március 14., vasárnap – Nézze élőben a CBS -en.

Minden évben megtörténik a Grammy-díj?

A Grammy- díjakat évente a National Academy of Recording Arts & Sciences (NARAS) adja át az Egyesült Államokban. A lemezcégek és az akadémiai tagok minden évben benyújtanak pályaműveket megfontolásra.

Melyik nap a Grammy 2022?

A jövő évi bemutatóra 2022. január 31-én, hétfőn kerül sor, a showrunnerek átalakítása után.

Miről nézhetem a Grammy-díjat?

Nézze meg a Grammy-díjat a YouTube TV -n (a YouTube TV kínál CBS-t Rochesterben, NY-ban és Austinban, TX.) A Youtube TV támogatja az Android, iOS, Apple TV, Fire TV, Chromecast stb. A YouTube TV alkalmazás nem érhető el Roku-n. A felhasználók azonban használhatják a YouTube TV-t a YouTube alkalmazáson keresztül Roku eszközökön.

Ma este lesz az Oscar-gála?

Az Oscar-gálát ma este , 2021. április 25-én, vasárnap élőben sugározzák az ABC-n, keleti idő szerint este 8 órakor (csendes-óceáni idő szerint 17 órakor).