Mi az a pit viper napszemüveg?

Pontszám: 4,9/5 ( 74 szavazat )

Van valami hihetetlenül üdítő abban a márkában, amely ismeri önmagát. ... Az egyik ilyen márka a Pit Viper, egy Salt Lake City (Utah állam) székhelyű, merész napszemüvegeket gyártó cég azok számára, akik „tiszteletet és tekintélyt követelnek”. A retro ihletésű Pit Vipers nagy kereteket, tükrös lencséket és nagy mennyiségű neont tartalmaz .

Mennyit ér a pit viper napszemüveg?

A nem polarizált Pit Vipers 69,00 USD -ba kerül, tehát 20 USD-t kell fizetni, hogy megszüntesse a tükröződést. Az objektív elég nagy fedést is kínál, és elsőre szinte szemüvegesnek tűnnek.

A pitviperák jó minőségűek?

A Pit Viper's Originals majdnem olyan jól teljesített, mint a legjobb szemüvegek tesztünk során, kevesebb mint fele áron. A három beállítási ponttal az Originals széles illeszkedést és a kényelem optimalizálásának lehetőségét kínálja. ... Már csak ezért is gondoljuk, hogy ez a szemüveg nagyszerű vétel.

Hogy hívják a pit viper napszemüveget?

A Boomslang polarizált | Pit Viper napszemüveg.

Milyen típusú szemüveg a pitviper?

A Pit Viper Original polarizált napszemüveg polarizált árnyalatú, hogy megvédje a kukucskálóit, és egyben sima megjelenést biztosítson. Emelje fel a fejét, nézze előre, esetleg ringasson egy dallamot közben. A nap nem zavarja a 100%-os UV-védelem és a 12%-os fényáteresztés ezeken a lencséken keresztül.

Hogyan lehet különbséget tenni a VALÓDI és a hamis Pit Viper napszemüvegek között

39 kapcsolódó kérdés található

MIÉRT népszerű a Pit Viper?

Sok e-kereskedelmi vállalat álmodik arról, hogy nagyot dobjon a közösségi médiában, és végignézze az eladásait. ... Chris gyorsan létrehozott egy weboldalt, és miután eladtak 10 000 pár ilyen katonai stílusú napszemüveget, tömegből finanszírozott kampányt indítottak, hogy növeljék a most népszerű Pit Viper napszemüvegek gyártását .

Valódiak az Amazonon árusított pitviperák?

Ezek hamisítványok. A Pit Viper nem értékesít a piactereken .

A Pit Vipers Kínában készül?

A Pit Vipers Kínában készül , és az Egyesült Államokba szállítják.

Meddig tartanak ki a pitviperák?

Ez a kígyó akár hét láb hosszúra is megnőhet, és akár 11 fontot is nyomhat. A mangshani gödörviperák teste nehéz, háromszög alakú fejjel. Élettartamát 25 évre becsülik .

Lebeghetnek a gödrös viperák?

Float RESISTANT™ . Ha elveszíti őket a vízben, az a saját hibája.

Ki tette híressé a pitviperákat?

Chuck Mumford - tulajdonos/alapító - Pit Viper | LinkedIn.

Vissza tudod adni a gödörviperákat?

A termékeknek kifogástalan állapotban kell lenniük, minden eredeti csomagolással. A visszaküldés a vásárlás dátumától számított 45 napon belül lehetséges . Ez alól kivételt képezhet, ha fényképeket vagy magyarázatot küld. A visszatérítés a kézbesítéstől számított 3-5 munkanapon belül megtörténik.

Milyen gödörviperákat vegyek?

Az 5 legjobb Pit Viper szemüveg elérhető a Santafixie-nél
  • Pit Viper The 2000 Playmate szemüveg.
  • Pit Viper Az 1993-as polarizált szemüveg.
  • Pit Viper Blacking Out 2000 szemüveg – fekete.
  • Pit Viper The 2000 Hail Sagan szemüveg.
  • Pit Viper Absolute Freedom polarizált szemüveg – kék.

Mit csináltak a pitvipera szemüvegek?

A helyes beállítások elvégzésével a Pit Viper napszemüveg védi a szemét a nap káros sugaraitól , miközben fenntartja az optimális perifériás látást és a széllökés képességét.

Mit mondott pitvipera?

A Pit Viper közleményében azt mondta, hogy a napszemüveget viselő szélsőségeseknek "le kell ütniük".

A Real Pit viperáknak van sorozatszámuk?

A Real Pit Vipers modellszáma a keret jobb belső oldalán található , a gumipárnázott fültámasz felé. A hamisítványokon ezen a helyen nincs modellszám.

Honnan szállítják a gödörviperákat?

Minden megrendelést a utah állambeli Salt Lake Cityben található Pit Viper Center for World Domination központból szállítunk . Szállítási napunk hétfőtől péntekig tart.

A pit Vipers védőszemüveg?

Z87 biztonsági besorolásúak .

Miért szüntetik meg a pitviperákat?

Ha végigpörgette a közösségi médiát, olyan hashtagekkel találkozott volna, mint a „Pit Viper cancelled”. ... Erre azért kerül sor, mert a közösségi oldalak felhasználóit felzaklatták a márka oldalának húsvét vasárnapi Instagram-kommentjei .

Mi az a pit vipers email?

Minden ügyfélszolgálati kérdéssel kapcsolatban forduljon a következő telefonszámhoz: 1-801-769-2113 | [email protected] .

Megeszik a viperák az anyjukat?

Idősebb Plinius [Kr. e. 1. század] (Természettörténet, 10. könyv, 82): Párzáskor a hím vipera a nőstény szájába dugja a fejét, és a nő extázisában leharapja azt. ... Amikor a vipera szülés előtt áll, fiókái nem várják meg a természet fellazulását, hanem átharapják az oldalát és kitörnek, megölve anyjukat .

Kikelnek a viperák az anyjuk belsejében?

Reprodukció. A legtöbb vipera ovoviviparos, mondta Savitzky. Ez azt jelenti, hogy a peték megtermékenyülnek, és az anyában kotlik, és élő fiatalokat szül. ... És egy kivételével minden újvilági gödörvipera élve született.

Mennyire mérgező a kék gödörvipera?

A kék korallkígyók általában körülbelül 1,8 méter hosszúra (5,9 láb) nőnek, és egész életük során meglehetősen vékonyak maradnak. A kígyók mérge két emberi halálesetet okozott az elmúlt évszázad során, és jelenleg nincs méreg elleni védekezés a harapásukra. ... "Lángolóan gyors mérgük nem öl meg azonnal.