A feltöltést leforgatták?

Pontszám: 4,8/5 ( 42 szavazat )

A sorozat fő fotózása 2019. március 5. és május 10. között zajlott a kanadai British Columbia állambeli Vancouverben . Néhány külső fotó a Lake View virtuális valóság világához készült a New York-i New Paltz állambeli Mohonk Mountain House and Preserve-ben, beleértve a szállodát, a területet és a tó képeit is.

Hol található a szálloda Upload területén?

Ez a hihetetlen, fenséges hegytetői szálloda a Mohonk Mountain House New Paltzban, New York államban , és ez a fiktív túlvilági üdülőhely, amely a sorozat elsődleges helyszíne.

Hol forgatják Vancouverben az Upload-ot?

A feltöltést a Mohonk Mountain House-ban, a Stanley Parkban és Vancouverben forgatták.

Hol van Lakeview Upload területén?

A Lakeview-hoz használt külső a New York állambeli New Paltzban található Mohonk Mountain House .

A Lakeview az Uploadból valós hely?

Az igazi Upload hotel A Lakeview üdülőhely külső része a Mohonk Mountain House , egy nagy kastélyszálló a Hudson-völgyben. ... A Horizen hirdetései azt állítják, hogy a fényűző Lakeview komplexum egy digitális túlvilági környezet, amely az Egyesült Államok és Kanada nagyszerű viktoriánus szállodáinak mintájára készült.

20 PILLANAT, AMIT NEM HISZNÉK EL, HA NEM FORGALMAZNAK

43 kapcsolódó kérdés található

Feltöltésben van a Mohonk Mountain House?

Látott valaki valami ismerőst az Amazon Prime Video új sci-fi vígjátékának, az Upload előzetesében? ... A Mohonk Mountain House helyszíne a Lakeview , a fiktív túlvilági üdülőhely és a sorozat elsődleges helyszíne. Öröm volt együtt dolgozni a szereplőkkel és a stábbal.

Maradhat egy éjszakát a Mohonk Mountain House-ban?

Különleges ajánlatok és csomagok Ne feledje, a Mohonkban az éjszakai ár magában foglalja az étkezést és a számtalan tevékenységet, például a napi vezetett túrákat, az esti szórakozást, a fitnesz- és jógaórákat és még sok minden mást.

Kiszáradt a Mohonk Mountain House?

A Mohonk Mountain House kérésre és felár ellenében mosodai és vegytisztítási szolgáltatást is kínál.

Milyen filmeket forgattak a Mohonk Mountain House-ban?

Az adócsökkentés hatályba lépése után a Hudson Valley Film Commission fogadta a nagy produkciók forgatócsoportjait, mint például az A Quiet Place (2018) , Emily Blunt és John Krasinsky főszereplésével, amely a Pawlingban, a Beaconban és a New Paltzban forgott; Bosszúállók: Végjáték (2019), amely néhány jelenetet sztárszereplők nélkül forgatott Staatsburgban...

Milyen mély a tó a Mohonk Mountain House-nál?

A Mohonk-tó egy jeges tó, amely az égi vizekből táplálkozik, nem a közeli patakokból. Fél mérföld hosszú, és a legmélyebb 61 láb .

Vannak TV-k a Mohonk Mountain House-ban?

Televízió: A televíziók a kijelölt nyilvános helyeken találhatók . A szobákban korlátozott számú televízió bérelhető.

Tudsz sétálni a Mohonk Mountain House környékén?

Akár a meredek ösvények kihívását keresi a sziklák és sziklák között, akár inkább egy pihentető sétát szeretne a kocsiutakon, a Mohonk Mountain House magánterületén megtalálja az utat. 85 mérföldnyi kanyargós Hudson-völgyi túraútvonal várja a látogatókat, a kezdőtől a haladóig.

Van alkohol a Mohonk Mountain House-ban?

Mohonknak van egy gyönyörű terasza, kilátással a tóra, de akár hiszi, akár nem, alkoholt NEM engednek rá .

Adsz borravalót a Mohonknál?

A Mohonk szabályzata szerint minden hálapénzt/borravalót tartalmaz . Azonban saját belátása szerint adhat további borravalót.

Az ételt tartalmazza a Mohonk?

Tartalmazza-e az étkezést a Mohonkban való tartózkodásom? Igen, a legtöbb éjszakai csomag napi három étkezést tartalmaz . Megköveteljük, hogy az éjszakai vendégeink minden étkezéshez foglaljanak helyet a főétkezőben és a magtárban az érkezés előtt a (855) 883-3798 telefonszámon.

A Mohonkban van klíma?

Sajnos a Hotel MOHONK MOUNTAIN HOUSE szállodai szobái nem rendelkeznek saját klímával .

Mohonk állami park?

A Mohonk Preserve New York legnagyobb privát természetvédelmi területe . A természetvédelmi terület 8000 hektáron védi a Shawangunk Ridge-et, és arra ösztönzi az embereket, hogy törődjenek vele, élvezzék és fedezzék fel a természeti világot.

Hány hektáros a Mohonk Mountain House?

1986 – Nemzeti történelmi nevezetesség A Mohonk Mountain House-t a körülötte lévő 7800 hektáros földterülettel (beleértve a Mohonk Preserve területére átvitt területet is) az Egyesült Államok Belügyminisztériuma nemzeti történelmi nevezetességgé nyilvánította.

Mennyibe kerül túrázni a Mohonk Mountain House-ban?

2020-tól ez a túra 29 dollárba kerül TÚRADÓNKÉNT (24 dollár 4-12 éves gyerekeknek) , és a látogatás előtt KÖTELEZŐ megvásárolnia a bérletet online (a linket megtalálja Mohonk túrázási oldalán). Teljesen megéri, de adj magadnak sok időt a gyógyulásra, ha el kellett volna adnia a plazmáját, hogy megengedhesse magának ezt a túrát.

Mennyibe kerül a vacsora a Mohonk Mountain House-ban?

Árak: Nappali vendégek számára a svédasztalos reggeli személyenként 42,50 dollárba kerül; ebéd/reggeli, 66-72 dollár; vacsora, 72 dollár ; nem tartalmazza az adót és a hálapénzt, és valamennyivel magasabb az ünnepekre és az október hónapra. A Carriage Lounge területén koktélokat és könnyű harapnivalókat kínálnak, valamint a magtárban a szabadtéri étkezéshez.

Nyitva van Gertrud orra?

A park reggel 9 órakor nyit, ami azt jelenti, hogy nem igazán lehet korán ugrani. A Gertrúd orra mellett annyi kiránduló mellett haladtunk el az ellenkező irányba, hogy időnként fatorlódások alakultak ki az ösvény szűkebb szakaszain.

Az italokat tartalmazza a Mohonk?

több mint egy éve. A reggeli, az ebéd és a vacsora tartalmazza a kávét, az üdítőket és a fagylaltot. Étkezésen kívül tilos italfogyasztás.

A feltöltést Mohonkon forgatták?

Amazon: "Feltöltés", a Mohonk Mountain House -ban forgatták, pénteki premierre készül. ... A „Feltöltést” Greg Daniels, a televízió „The Office”, „Parks and Recreation” és „King of the Hill” társszerzője készítette. Pénteken debütál a Mohonk Mountain House-ban forgatott jeleneteket tartalmazó streaming sorozat bevezető évada.

Hány szobája van a Mohonk Mountain House-nak?

Leírás. A Mohonk Mountain House 259 vendégszobával rendelkezik , köztük 28 toronyszobával, egy fedett medencével és gyógyfürdővel, valamint egy szabadtéri korcsolyapályával téli használatra. Az ingatlan 1325 hektáros (536 ha), nagy része rétekkel és kertekkel parkosított.