A testvérek osborne-ok voltak valaha?

Pontszám: 4,8/5 ( 9 szavazat )

Brothers Osborne és Chevel Shepherd, a The Voice 15. évadának győztese.

Az Osborne testvérek versenyeztek a hangon?

A Swon Brothers egy amerikai country zenei duó az oklahomai Muskogee-ből, Zach Swonból (született 1985. február 21-én) és Colton Swonból (1988. augusztus 17.). 2013-ban a harmadik helyen végeztek az NBC The Voice című műsorának negyedik évadában.

Hogyan indultak az Osborne testvérek?

Művész életrajza A marylandi Deale-ben nevelkedett, testvérei, John és TJ Osborne apjuk country- és rocklemezeit hallgatva nőttek fel. A testvérek saját zenéjük írására és lejátszására ösztönözve kezdtek gyakorolni a házuk mögötti fészerben .

Mi történt a SWON testvérekkel?

Mindketten új felvételi projektekkel elfoglalt zenészek. A pár Nashville-ben él Nova mentőkutyájával. A Swon Brothers februárban adta ki saját készítésű új kislemezét, a „What Ever Happened”-t.

Kik voltak a hangon szereplő testvérek?

The Swon Brothers Zach és Colton Swon testvérduó gyermekkora óta zenél együtt, Colton pedig 2007-ben meghallgatásra került az American Idolban, és bejutott a legjobb 48 közé. A duó a Team Blake csapatában versenyzett a The Voice negyedik évadában, és harmadik helyezést ért el. átfogó.

Okes a The Voice-on

33 kapcsolódó kérdés található

Ki a The Voice legsikeresebb versenyzője?

A legsikeresebb hangversenyzők
  • Koryn Hawthorne (8. évad)
  • Nicolle Galyon (2. évad)
  • Cassadee Pope (3. évad)
  • Morgan Wallen (6. évad)
  • Jordan Smith (9. évad)

Nyerte valaha egy duó a The Voice-t?

A Swon Brothers Kétségtelenül a The Voice történetének legsikeresebb duója a The Swon Brothers. A duó Coltonból és Zach Swonból állt, akik három széket fordítottak a vakhallgatáson. A Team Blake csapatával egészen a döntőig jutottak, és a harmadik helyen végeztek.

A Brothers Osborne tényleg testvérek?

A Brothers Osborne egy amerikai country rock duó, amely TJ Osborne (ének, ritmusgitár) és John Osborne (szólógitár, háttérének) testvérekből áll.

Dan és Shay nyerte a The Voice-t?

Bár Dan + Shay soha nem volt versenyző a The Voice -ban, a 15. évad győztese Chevel Shepherd mellett előadták a „Speechless”-t a show élő fináléjában, és csatlakoznak a 20. évadhoz a #TeamBlake Battle Advisors szerepében.

Mi TJ Osborne teljes neve?

Igen. TJ Thomas John , John pedig John Thomas. Az egyik ország Kelly Sutton utolérte apjukat, John Thomas Osborne-t, aki elmagyarázta az ismétlést. „Ez azért van, mert a Philadelphia Eagles a Redskinsszel játszott” – magyarázza.

TJ Osborne párkapcsolatban él?

Úgy tűnik, jelenleg egyedülálló . A Time-nak adott széles körű interjúban TJ részletezte, milyen nehézségekbe ütközik, ha felnőve nem tud igazi önmaga lenni, köszönhetően a kisvárosi értékeknek és az őt körülvevő embereknek, akik kezdetben nem támogatták.

Luke Combs kipróbálta a The Voice-t?

De Morrishoz hasonlóan a Georgiában született énekes is egy másik country sztár, akit a The Voice elutasított. Combst az előzetes meghallgatások során megvágták , így soha nem került olyan edzők elé, mint Blake Shelton. A műsor küldött neki egy levelet, amelyben tájékoztatta a hírről, arra hivatkozva, hogy nem volt elég "érdekes" a műsorhoz.

Ki a legidősebb az Osborne testvérek közül?

Osborne, aki a Marylandben tenyésztett Brothers Osborne-t vezeti idősebb bátyjával , John Osborne gitárossal , fiatal kora óta tudta, hogy meleg, és évekkel ezelőtt találkozott barátaival és családjával.

Hány éves most Miranda Lambert?

Brendan McLoughlin 29 éves (1991. október 14-én született), Miranda Lambert 37 éves (1983. november 10.).

Miért hagyta el Adam a The Voice-t?

Per Oprah Daily, Levine korábban arról beszélt, hogy miért hagyta el a The Voice-ban betöltött edzői feladatait, amikor 2019-ben megjelent a The Ellen DeGeneres Show-ban, és felfedte, hogy azért ment el, hogy több időt tölthessen gyermekeivel . „Hiányzik, de azt sem, hogy mennyit kellett dolgoznom” – mondta.

Mennyi Kelly Clarkson fizetése a The Voice-ban?

Mennyit keres Kelly Clarkson a The Voice-ban? A Variety szerint Clarkson 2018-ban indult The Voice főállású edzői munkája 14 millió dollárt keres neki szezononként .

Dan és Shay házasok?

Dan és Shay mindketten házasok , de jelenleg csak az egyikük apa. Dan + Shay sikere a countryzenei élet egyik legfrissebb fellépőjeként sok zenerajongót késztetett arra, hogy többet tudjon meg személyes életéről.

Mennyit ér a Brothers Osborne?

Az Idol Net Worth szerint TJ Osbourne 10 millió dollárt ér, míg bátyja, John Osbourne nettó értéke körülbelül 5 millió dollár . Eközben a YouTubers.me becslései szerint a testvérek akár évi 415 000 dollárt is keresnek csupán YouTube-tartalmaikból.

Ki a leghíresebb American Idol?

American Idol: A 4. évad győztese Carrie Underwood Most: A messze legsikeresebb nyertes, hat stúdióalbumot adott ki, és hét Grammy-díjat, 9 CMA-díjat, 11 Billboard Music Awardot és 15 ACM-díjat nyert.

Mit csinál most Alisan Porter?

Porter még mindig saját zenéjét írja és adja elő: A "The Wild One" című dalának klipjét 2019 augusztusában adták ki. Aktív jelenléte van az Instagramon, ahol a pandémiás életről szóló küldeményeket, eredeti videókat és fotókat tesz közzé róla. gyerekek.

Volt valaha The Voice csoport?

Tegnap este emlékezetes volt a Blind Auditions a The Voice-n! John Legend edzőt HARMADszor blokkolták (akkor bosszút állt Adam Levine-en), és az első trió meghallgatásra került… és csatlakozott egy csapathoz! A testvérhármast a The Bundys adja . Nézze meg az alábbiakban történelmet alkotó vakhallgatásukat!