Stabilabb és benson szerelmesek voltak?

Pontszám: 4,8/5 ( 58 szavazat )

A Law & Order: SVU-n 12 éven keresztül a rajongók figyelték Olivia Benson (Mariska Hargitay) és Elliot Stabler (Christopher Meloni) partnereit, akik egymás mellett dolgoznak, és flörtölnek egy kicsit a akarnak-nem-tesznek kapcsolattal. De megnősült, és még akkor sem történt semmi , amikor Kathyvel (Isabel Gillies) elváltak.

Olivia Benson szerelmes volt Elliot Stablerbe?

Miután több mint két évtizede ismerik egymást, Stabler végül kijelentette, hogy "szerette" Bensont a Law & Order: Organised Crime hétfő esti epizódjában, bár ez aligha volt az a romantikus jelenet, amiben reménykedtünk.

Stablernek vannak Benson érzelmei?

És végül, a vadonatúj epizódban Stabler látszólag bevallotta érzéseit Benson iránt . ... "Aggódnak érted mindazok miatt, amiknek szemtanúi voltunk" - mondta neki Benson a beavatkozás során. – Aggódnak érted, Elliot, mert törődnek veled.

Melyik epizódban csókolózik Stabler és Benson?

A "Zebrák" a Law & Order: Special Victims Unit című rendőrségi eljárási televíziós sorozat tizedik évadának huszonkettedik epizódja és évadzárója, és összességében a sorozat 224. epizódja.

Ki volt Elliot Stabler életének szerelme?

Az egész szezonban úgy tűnt, hogy Stabler kapcsolata Olivia Benson kapitánnyal (Mariska Hargitay) egyre szorosabbá válik, mint valaha. A "The Stuff That Dreams Are Made Of"-ban Stabler még azt is megdöbbentően elmondta Livnek, hogy szereti őt egy családi beavatkozás során.

Stabler azt mondja: "Szeretlek"... De kinek? - Törvény és rend: szervezett bűnözés

38 kapcsolódó kérdés található

Elliot és Olivia összejött valaha?

Elliot Stabler és Olivia Benson randevúztak valaha? Nem . De Stabler más módon is befolyásolta Olivia szerelmi életét. ... Hargitay azt is elismerte az MSN-nek, hogy szerinte Bensont – legalábbis valamennyire – romantikusan vonzza Stabler, de tudja, hogy ez soha nem fog működni.

Elliot megcsalta a feleségét?

Kathy és Elliot Stabler 17 évesen összeházasodtak, és öt gyermekük született, de a Law & Order: SVU korábbi évadaiban a nézők megtudták, hogy házasságuk nem volt tökéletes. ... Ezzel együtt Stabler soha nem csalta meg véglegesen a feleségét – de nem is tartott sokáig, hogy továbblépjen.

Ki Rollins második baba apukája?

Elárulja Bensonnak, hogy a 20. évadban második gyermekével várandós, apja Pollack .

Ki támadta meg Olivia Bensont?

Benson édesanyja, Serena (Elizabeth Ashley) , egy angol professzor alkoholista volt, aki érzelmileg és fizikailag bántalmazta Oliviát. A 2. évad „Taken” című epizódjában Serena Benson egy bár bejárata előtt lezuhan a metró lépcsőjén.

Ki Benson kispapája?

Noah Porter-Benson a néhai Ellie Porter és a néhai Johnny Drake biológiai fia.

Miért hagyta ott Olivia Benson az SVU-t?

Olivia Benson a „Törvény és rend: szervezett bűnözés” c. Miért hagyta el Meloni az SVU-t? Több mint 270 epizód és 12 évad után Stablert leírták a műsorról – nem kreatív okokból, hanem azért, mert Meloni és az NBC zsákutcába jutott a szerződési tárgyalásai során .

Stabler szerelmet vall Bensonnak?

És végül, a vadonatúj epizódban Stabler látszólag bevallotta érzéseit Benson iránt . ... Nos, először is, Stabler azt mondta: „Szeretlek” Bensonnak öt gyermeke előtt a PTSD-vel kapcsolatos beavatkozás során. Nem igazán ez a megfelelő környezet ehhez a régóta várt meghitt pillanathoz, ha minket kérdez."

Stablernak és Livnek volt kapcsolata?

Olivia Benson és Elliot Stabler több mint egy évtizedig voltak partnerek . ... A kémia tagadhatatlan Benson és Stabler között, és olyan jól működtek együtt. Lehetetlen volt, hogy egyes rajongók ne akarják, hogy együtt végezzenek, de ez sajnos nem valósult meg. Partnerek maradnának, és semmi más.

Olivia elveszíti Noah felügyeleti jogát?

A Law & Order: SVU középszezon fináléjában Olivia Benson (Mariska Hargitay) Noah fia eltűnt, miközben biológiai nagyanyja, Sheila (Brooke Shields) vigyázott rá. Most végre a rajongók tudják, mi történt! A középszezon premierjén kiderült, hogy Sheila áll Noah eltűnésének hátterében .

Volt valaha Olivia Benson terhes az SVU-n?

Nem, Hargitay Mariska nem terhes . A 21. évad 4. epizódjában, „Döntéseink terhe” címmel Benson elmondja Rollinsnak, hogy 19 évesen félt a terhességtől. Elmeséli, hogy nem állt készen a gyermekvállalásra, és időpontot egyeztetett az abortuszra.

Hank Voight és Olivia Benson randevúztak?

Noha meglehetősen megdöbbentő volt, amikor a Law & Order: SVU nézői nemrégiben felfedezték, hogy Olivia Benson (Mariska Hargitay) kapcsolatban áll az egykori ellenségével és a belügyi hivatal munkatársával, Ed Tuckerrel (Robert John Burke), az igazi meglepetés néhány megrögzött Dick Wolf rajongó számára az volt. hogy nem randevúzott titokban a chicagói PD-vel ...

Melyik epizódban próbálja meg Carisi megcsókolni Rollinst?

Rollins és Carisi végre megcsókolóznak a „Law & Order: SVU” 22. évadának fináléjában

Rollins és Carisi együtt vannak?

Miután évekig szenvedtek egymásért, Rollins és Carisi végül megcsókolt Finn (Ice-T) esküvőjén a 22. évad fináléjában.

Melyik évszakban szüli meg Rollins második babáját?

A 20. évadban , A Story of More Woe-ban Rollins vajúdni kezd második gyermekével, és nehezen tudja elmondani gyermeke apjának, Doktor Al Pollacknak ​​(George Newbern), hogy már nem szereti őt.

Mi történt Elliot Stabler feleségével?

Hogyan halt meg Elliot Stabler felesége? Elliot Stabler feleségének szörnyű halála a Szervezett Bűnözés sorozat premierjében történt. A "What Happens in Puglia" című filmben Elliot és Kathy egy rövid New York-i úton voltak, amikor Kathyt egy bomba ölte meg, amelyet a házaspár bérelt autójában helyeztek el .

Stabler még házas?

Elliot több mint 30 éve volt házas Kathy Stablerrel ; 1984-ben házasodtak össze, amikor mindketten 17 évesek voltak. 2021-ben Kathy életét vesztette egy autórobbanás következtében.

Elliot lefeküdt Jo Marlowe-val?

Elliotnak két hivatalos partnere volt: Jo Marlowe és Olivia Benson. ... Jo jól ismerte Elliot kihallgatási képességeit, és nagyon boldog volt, hogy újra vele dolgozhat – lemaradt a kitüntetéseikről. Elliot és Jo flörtölt, és úgy tűnt, hogy közel állnak egymáshoz – de ez soha nem terjedt ki kapcsolatig .

Miért lépett ki Stabler?

A való életben Meloni színész otthagyta a drámát a fizetés körüli vita miatt, ami azt jelentette, hogy a 12. és a 13. évad között távozott. Így soha nem kapott valódi kilépést a sorozatból, csak a 12. sorozat fináléjában történtek utóhatásaként.

Elliot Stabler elvált?

Több évnyi stressz után, ami azzal járó stresszel járt, hogy férjhez ment egy rendőrtiszthez, Kathy elhagyja Stablert, elviszi gyermekeiket, és átmenetileg az anyjához költözik. Egy erőszakos válással kapcsolatos esetet követően Stabler aláírja a válási papírokat, mondván: "Ha a szerelem gyűlöletté válik, nincs semmi, amit ne tenne."

Miért ölték meg Kathy Stablert?

Lényegében Kathleent bosszúból ölték meg egy félreértés miatt . Angela bosszút akart állni Rafik feltételezett meggyilkolása miatt, de ezt Richard hazugság volt, hogy Angelát rávegye Elliotra.