Naruto és Sasuke ugyanazon a napon születtek?

Pontszám: 4,8/5 ( 10 szavazat )

Sasuke csak néhány hónappal idősebb Narutónál a kánon szerint. Születésnapja július 23-án, Naruto születésnapja pedig október 10-én van . A Naruto Shippuden sorozatban láthatjuk a korkülönbséget. Amikor Sasuke anyja találkozott Kushinával (Naruto anyja), terhes volt Narutóval.

Sasukénak és Narutonak ugyanaz a születésnapja?

Sasuke Uchiha születésnapja július 23-án van . Narutohoz hasonlóan ő is 12 és 13 év közötti a műsor első részében.

Sasuke egy nappal idősebb Narutonál?

Sasuke szintén 17 éves volt a Naruto Shippuden végén. Néhány hónappal idősebb Narutónál és fiatalabb Sakuránál. Ez azt jelenti, hogy Sasuke is 19 éves volt, amikor Naruto és Hinata összeházasodtak.

Mikor született Sasuke?

Július 23-án van Sasuke Uchiha születésnapja!

Mikor született Naruto?

Naruto születésnapja ( október 10. ) az egészség és a sport napja volt Japánban, amikor a karaktere megfogant. Az ünnepet azonban később 1999. október második hétfőjére helyezték át. Sasori ugyanazon a születésnapon (november 8-án) van, mint a Naruto alkotójának és szerzőjének, Masashi Kishimotonak.

Hogyan született Sasuke vs hogyan született Naruto

20 kapcsolódó kérdés található

Ma van Naruto születésnapja?

Van valami az október 10-ben és a 10/10 látványosságában, ami miatt ez egy különösen népszerű karakter születésnapja. Nem Naruto az egyetlen, aki ma ünnepli a születésnapját. ...

Ki Kakashi felesége?

Hatake Mina , Kakashi felesége.

Mi Saradas születésnapja?

Sarada születésnapja március 31-én Sakura ajándéka Sasuke-nak ❤️❤️❤️ | Sasuke sakura sarada, Naruto tények, Vicces naruto mémek.

Mi Itachi születésnapja?

Itachi születésnapja június 9-én van ♥♥♥ Ő egy Ikrek ♥ Boldog születésnapot, hősöm ♥ #áldozat #Uchiha #szerelem | Itachi, Itachi uchiha, Uchiha.

Ki a legidősebb a 7-es csapatban?

Haha :)) Sakura a legidősebb a 7-es csapatban ♥♥♥ aztán Sasuke és Naruto ♥ | Naruto shippuden anime, Naruto tények, Naruto csapatok.

Naruto nagyobb, mint Sasuke?

A hetedik Hokage kora legnagyobb shinobija. A sorozat első részének nagy részében Naruto mindig gyengébb, mint Sasuke , de ez a hátrány lassan változik az ívében. ... Ez a beismerés bizonyítja, hogy Naruto erősebb, mint Sasuke.

Ki az a Ken Hatake?

Ken (ケン, Ken) egy shinobi Konohagakuréből és a Hatake klán tagja. Ő Kakashi Hatake és Mina egyetlen gyermeke. Ugyanolyan zseniális, mint az apja, de játékos és nem veszi komolyan a dolgokat, mint az anyja.

Sasuke júliusban született?

A Naruto sorozat Sasuke Uchiha születésnapját július 23-án ünnepli, így a rajongók és a szakma szereplői egyaránt arra szánják a napot, hogy megmutassák a szeretetet és az ünneplést. ... Sasuke pontos kora nem ismert, de a Naruto sagából származó különféle nyomok arra utalnak, hogy Mr. Uchiha valahol a harmincas évei közepén jár.

Naruto idősebb Gaaránál?

Gaara 1 évvel fiatalabb Narutonál , tehát az őt követő évben született, 66-ban.

Sakura erősebb, mint Hinata?

Hinata erősebb, mint Sakura . Hinata fejlettebb a harc több területén, míg Sakura csak akkor mutatja meg erejét, ha nyers erőről van szó. Hinata nagyon sokrétű erővel rendelkezik, beleértve a ninjutsut, a taijutsut, a genjutsut és az átalakulásokat.

Ki vette feleségül Gaarát?

Gaara találkozik azzal a nővel, akit a Suna Tanács partnereként talált a házassági találkozón: Hakutóval a Hōki családból.

Melyik napon van Jiraiya születésnapja?

November 11-én van Jiraiya születésnapja!

Mi a Himawari születési dátuma?

Himawari Nohara (野原ひまわり), Daisy Nohara a Vitello, Phuuz és holland szinkronokban a Nohara család legfiatalabb gyermeke, 1996. szeptember 27 -én született (a különleges epizód dátuma, amelyben született). Koraérett és életerős csecsemő.

Mitsuki hány éves?

6 Mitsuki: 12 Mitsuki a harmadik tagja az új Team Sevennek Konohamaru vezetésével. Bár ő Orochimaru mesterségesen készített klónja, inkább az ex-gonosz fiaként kezelik, és 12 éves, mint Sarada és Boruto.

Anko házas Kakashival?

Anko Kalaile keresztanyja is. ... Ezenkívül Kakashi Hatake felesége és Aiko Hatake anyja.

Kit szeretett Kakashi?

Megerősítették, hogy Rinnek érzelmei vannak Kakashi iránt. Bár soha nem erősítik meg, hogy Kakashi cserébe szerette-e őt, érzései tovább erősítenék azt a nagy lelkiismeret-furdalást és kínt, amelyet Kakashi érzett a halála miatt.

Van Naruto nap?

Október 3-án van Naruto napja. A közösségi médiában számos nemzeti ünnepséghez kapcsolódó ünnepségről írtak, amelyeket algoritmusaink október 3-án vettek fel.