Katie és Hubbell házasok voltak?

Pontszám: 5/5 ( 47 szavazat )

Hubbell és Katie összeházasodnak, és amikor alszanak, a nő a mellkasához tartja, mintha még mindig meglepné, hogy ő az igazi, hogy az övé. LA -be költöznek, hogy Hubbell forgatókönyvvé alakíthassa regényét.

Hubbell megcsalja Katie-t?

Katie terhes, miközben Hubbellnek viszonya van egyetemi kedvese/legjobb barátja volt feleségével . Miután felfedezi házasságtörését, először felajánlja, hogy a házasságuk működőképessé válik, a kapcsolatuk a jövő gyermeke érdekében. Ám még a vakon hűséges Katie is hamar rájön, hogy kapcsolatukban nincs már semmi, amit megmenteni kellene.

Katie olyan kommunista volt, mint mi?

1937-ben, amikor a Cornell egyetemi hallgatója volt, Arthur Laurents-t egy diák vezette be a politikai aktivizmusba, aki Katie Morosky modelljévé vált, aki a Fiatal Kommunista Liga tagja volt , aki nyíltan ellenfele Francisco Franconak, és Spanyolország feletti erőfeszítésének. a spanyol polgárháború.

Barbra Streisand olyan parókát hordott, mint mi?

Barbra Streisand ezt a kézzel megkötött, emberi hajú, csipkés elülső parókát viselte a „The Way We Were (1973.) című filmben. Kaye Pownall készítette ezt a parókát, és a film fő fodrásza volt. ... Barbra ezt a rövid, laza hullámos parókát viselte Katie Morosky jeleneteiben egyetemista korában.

Úgy házasodtak össze, ahogy mi?

Most jön a "The Way We Were", amely lényegében csak egy szerelmi történet, és nem elég erős ahhoz, hogy hordozza a radikális politika és a keserédes befejezés terhét. ... Szóval természetesen egymásba szeretnek és összeházasodnak (Katie felváltva dicséri Hubbell elméjét és testét; Hubbell figyelmesen hallgat).

Katie különös kérése Hubbellnek | Ahogy voltunk | Szerelem szerelem

39 kapcsolódó kérdés található

Robert Redfordnak tetszett, ahogy voltunk?

Robert Redford elégedetlen volt a filmen az előzetest követő vágással. Azt mondta: „ Azt hiszem, mindketten jobban szerettünk volna egy politikaibb, Dalton Trumbo-típusú forgatókönyvet , de végül Sydney a szerelmi történet mellé állt.

Miért szakítanak úgy, ahogy mi voltunk?

A DVD-interjúban Streisand azt mondja: „A film most, e két jelenet nélkül, olyan, hm, úgy tűnik, azért szakítottunk, mert egyszer lefeküdt egy másik lánnyal .” ... Pollack elismeri, hogy a film nem a feketelista korszakának „alapos” vizsgálata.

Barbra Streisand viselt Vicces lány parókát?

Egy 1930-as évekbeli stílusú paróka, amelyet Barbra Streisand Fanny Brice szerepében viselt a „Funny Lady” (Columbia, 1975) Oscar-díjra jelölt filmben. A paróka szőke és világosbarna hajszálakkal, amelyek csipkehálóra vannak kötve, a belsejében selyemszalaggal.

Lesz folytatása annak, ahogy voltunk?

Sajnos Robert ragaszkodott ahhoz a politikájához, hogy ne készítsen folytatásokat . De legalább megvannak az emlékeink és az eredeti.

Melyik szálloda az utolsó jelenetben, ahol voltunk?

Katie és Hubbell utolsó találkozójára New Yorkban kerül sor, a Plaza Hotel Fifth Avenue bejárata előtt, az 59. utcában.

Barbra Streisand olyan kommunista volt, mint mi?

Főszereplője Katie Morosky (Barbra Streisand), egy pimasz zsidó kommunista és lankadatlan intellektusa, aki elidegeníti főiskolai társai nemzsidó többségétől – köztük Hubbell Gardinertől (Robert Redford), egy csikorgó-tiszta WASP-től és az amerikai álom plakátfiújától. , bár tisztában van kiváltságával, soha nem megfelelően...

Hány éves volt Barbra Streisand A tükörnek két arca című filmben?

Streisand nem érett egy kicsit 54 évesen ahhoz, hogy egy lányt játsszon, aki egy manhattani lakásban osztozik egy anyával, aki folyamatosan szorgalmazza a házasságot?

Mi a vége annak, ahogy voltunk?

Hubbellnek viszonya lesz, miközben Katie terhes a gyermekükkel . Katie kezdi belátni, hogy kapcsolatuk nem az volt. Elválnak, majd évekkel később újra összefutnak, és keserédes búcsúval zárul a film. A The Way We Were két Oscar-díjat nyert.

Mit iszik Katie úgy, ahogy mi voltunk?

A film elején Katie bemegy egy bárba Billel. Megállapodnak abban, hogy Katie a szokásos Dubonnet -t fogja a jégen. Bill egy pillanatra eltűnik, majd visszatér Katie italával, amiben egyáltalán nincs jég. A tánc közben Frankie gint kínál Katie-nek egy üvegből, majd Katie megkérdezi, hogy az ital bourbon-e.

Hány éves Barbara Streisand Funny Girl?

De a 21 éves Barbra Streisand, aki már Tony-jelölt volt az 1962-es I Can Get It for You Wholesale-ben nyújtott alakításáért, Fanny Brice néven került a címlapokra. A New York Times bírálója, Howard Taubman méltatta Streisand sztárfordulását.

Hány éves volt Barbara Streisand a Hello Dollyban?

Ahogy elkezdődött a forgatás a Hello, Dolly! című film egyik döntő jelenetében, Walter Matthau Barbra Streisand iránti forrongó ellensége felforrt. „Lehet, hogy te vagy az énekes ezen a képen, de én vagyok a színész” – kiáltotta a 48 éves Oscar-díjas, ami arra késztette a 26 éves énekesnőt, hogy könnyek között meneküljön az öltözőjébe.

Barbra Streisand maga csinálja a sminkjét?

Barbra Streisand legendás a jellegzetes szemsminkjéről – a drámai macskaszemről. Annyira ikonikus, hogy egyes sminkesek a Streisand-szemnek is nevezik. Barbra még azelőtt szögezte le ezt a borotvaéles pillantást, mielőtt híres lett volna, és karrierje során továbbra is sminkelte magát , ami nagyon ritka.

Barbra Streisand beleszeretett Robert Redfordba?

Barbra Streisand nagyon beleszeretett Robert Redfordba, miközben az új életrajz szerint klasszikus filmet forgatott. Barbra Streisand és Robert Redford az 1973-as The Way We Were című klasszikusban híresen szerelmi szerepet játszottak. De ha a színésznőn múlna, románcuk a képernyőn kívül is folytatódott volna – legalábbis ezt állítja egy új életrajz.