A szigetlakóknak meséltek Caroline-ról?

Pontszám: 4,5/5 ( 30 szavazat )

A Love Island sztárjai végre értesültek Caroline Flack haláláról a ma esti döntő előtt. A Love Island versenyzőit a ma esti döntő előtt értesítették Caroline Flack tragikus haláláról. A szigetlakóknak tegnap közölték Caroline halálhírét .

Hogyan meséltek a szigetlakóknak Caroline Flackről?

A sorozat ma esti fináléja, amelyben egy pár koronázta meg a show győztesét, megindító emlékművet állít majd Caroline-ra, aki február 15-én, szombaton, 40 éves korában halt meg. A szörnyű hírről tegnap tájékoztatták a szigetlakókat az ITV főnökei, akik korábban úgy döntött, hogy eltitkolja előlük.

Szóltak a Love Islandersnek Caroline-ról?

Caroline-t holtan találták londoni otthonában február 15-én. ... Később arról számoltak be, hogy a Love Island versenyzőinek nem szóltak Caroline Flack haláláról a villában töltött utolsó hét előtt. A győztesek, Paige és Finn most elárulták, hogy csak a villában töltött utolsó napjukon közölték velük, hogy Caroline meghalt.

Mit mondott Andrew Brady Caroline-ról?

Andrew ezután megosztott egy buzgó verset, amelyet kapcsolatuk kezdetén írt Caroline-nak. Így folytatta: " Életemben egy ideig szerettem Caroline-t. Nem számít, mit gondol rólam vagy Caroline-ról az olvasottak alapján.

Meséltek a Love Island versenyzőinek Caroline Flackről?

A Love Island versenyzői értesültek Caroline Flack egykori műsorvezető haláláról , miközben az élő évadzáróhoz értek. A producerek szombatig vártak, egy teljes héttel Flack halála után, hogy elmondják a résztvevőknek. A Metro szerint a kamerán kívül értesítették őket.

A Love Island sztárjai bizonyítékot adnak a kezelésükről | 5 Hírek

38 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívták Caroline flacks barátját?

A 40 éves Flack februárban halt meg észak-londoni lakásán, mindössze néhány héttel azelőtt, hogy bíróság elé állították volna, mert állítólag megtámadta barátját, Lewis Burtont .

Ki Caroline Flack anyukája?

Egy új interjúban Flack édesanyja, Christine azzal vádolta az ITV2-t, hogy a lányával való bánásmódban nem bántak „tiszteletekkel”, mind az utolsó hónapokban, mind a halála után. „A Love Island arról szól, hogy veszekedjenek a párok, nem pedig arról, hogy szerelembe hozzuk őket” – mondta Christine a The Sunnak.