Wae is west Kirby?

Pontszám: 4,6/5 ( 21 szavazat )

West Kirby egy város a Wirral-félsziget északnyugati sarkán, Merseyside-ban, Angliában, a Dee folyó torkolatánál. A történelmi Cheshire megye határain belül északkeleten Hoylake, keleten Grange és Newton, délkeleten pedig Caldy található.

Miért hívják West Kirbyt West Kirbynek?

A West Kirby név viking eredetű, eredetileg Kirkjubyr, jelentése 'falu templommal' . A "Nyugat" módosítóval ellátott forma azért létezik, hogy megkülönböztesse Wirral másik azonos nevű városától: Kirkby-in-Waleától (ma Wallasey modern városa).

West Kirby város vagy falu?

West Kirby egy kis tengerparti város a varázslatos Wirral-félszigeten. A helyi közösség gyengéden „A Paradicsom-félsziget” néven ismeri szép falvai, nyílt vidéke és gyönyörű tengeri kilátása miatt.

Hol van Kirby az Egyesült Királyságban?

Kirkby 6 mérföldre (10 km-re) északkeletre fekszik Liverpooltól, és az északnyugat-angliai Merseyside-on fekszik. Londontól 180 mérföldre (290 km) északnyugatra, Huytontól, a kerületi közigazgatási központtól 5 mérföldre (8 km) északnyugatra található.

Biztonságos hely a West Kirby?

A wirrali West Kirbyt a közösség jóléte érdekében Merseyside legjobb lakóhelyének választották , lakói pedig a régió legboldogabbjai.

'Keress olyan munkát, amit szeretsz, és soha többé nem fogsz dolgozni!' | Bermondsey és a kék ország

35 kapcsolódó kérdés található

Hol a legszebb hely élni a Wirral-on?

A legjobb helyek a Wirral-ban
 • Okok, hogy a Wirral-on élj. A Hoylake-i sétánytól a Thurstaston-i vörös sziklákhoz; Wirral egy nagyon szép hely. ...
 • West Kirby. ...
 • Hoylake. ...
 • Parkgate. ...
 • Willaston. ...
 • Irby. ...
 • Ingatlan a Wirralon.

Miért rom a Kirby Hall?

A Kirby Hallt az 1800-as években elhagyták , tulajdonosa egy újabb és igényesebb házba költözött, és magányra és pusztulásra hagyták. Ólmát leszedték a tetőről, a tölgyfa lambériát a kerület többi házának díszítésére hordták le, köveit utak javítására használták.

Mit forgattak a Kirby Hallban?

A Kirby Hallt számos produkcióban forgatási helyszínként használták. Ide tartoznak a következők; egy epizód (6. Tiltakozás és kommunikáció) Kenneth Clark civilizációjából, és Jane Austen Mansfield Parkja és A karácsonyi ének az Ealing Studios számára 1999-ben, valamint Tristram Shandy: A Cock and Bull Story 2005-ben.

Kirby háztól házig jár?

Értékesítési gyakorlat 1920 óta az új Kirby otthoni ápolási rendszereket csak független, felhatalmazott Kirby forgalmazók (háztól-házig) otthoni bemutatókon keresztül értékesítik.

Milyen üzletek vannak West Kirbyben?

Üzletek West Kirby közelében
 • Nancie. West Kirby, Wirral, CH48 4EF 0,2 mérföld.
 • SandS videó. 10 Melksham Drive, Wirral, Merseyside, CH61 4YE 2,6 mérföld. ...
 • Tesco Wirral Heswall szupermarket. ...
 • McKenna épületek. ...
 • Cherry Tree bevásárlóközpont. ...
 • British Heart Foundation bútorok és elektromos berendezések. ...
 • Toys R Us. ...
 • Whisky üzlet.

Ingyenes a parkolás West Kirby területén?

A jelenleg ingyenes parkolóhelyek díját a New Brightonban, West Kirbyben és Bromborough- ban található városokban a ma esti találkozó után vezetik be. Ez ismét magában foglalja a New Brighton és Hoylake, valamint Leasowe és West Kirby oldalait. ...

Milyen hosszú a West Kirby sétány?

A West Kirby and Marine Lake Circular Walk egy 2,1 mérföldes körösvény West Kirby közelében, Merseyside államban, Angliában, amely egy tóval rendelkezik, és minden képzettségi szint számára megfelelő.

Honnan származik Kirby?

Kirby a távoli Planet Popstarról származik, ahol egy kupola alakú házban él Dream Land országában.

Nyitva van a West Kirby-tó?

A Központ és a Tó most már nyitva áll a személyi felszerelések engedélyével történő forgalomba hozatalára , valamint számos tevékenység és tanfolyam foglalható. Minden tevékenységet előre le kell foglalni és előre kell fizetni.

Látod Angleseyt West Kirbyből?

Tiszta időben láthatja Anglesey-t (47 mérföldre, és még a Snaefell-hegyet is az Isle ofMan-szigeten (81 mérföld). Ma Anglesey és a Snowdon-hegység, közelebbről pedig a Hilbre-szigetek West Kirby mellett, a Dee torkolatában) .

Kirby Hall kutyabarát?

A Kirby Hall az angol örökség része, amely kutyabarát . Fizethet 8 fontot, és bemegy a földbe és a romokba.

Ki építette a Kirby Hallt?

Összegzés. Anglia egyik nagy Erzsébet-kori háza, a Kirby Hall 1570-től kezdődően Sir Humphrey Stafford of Blatherwick számára épült. 1575-ben az ingatlant Sir Christopher Hatton, Holdenby vásárolta meg, aki később I. Erzsébet lordkancellárja lett.

Mikor épült a Kirby Hall?

A Kirby Hall építését 1570 -ben kezdték el Sir Humphrey Stafford of Blatherwick számára. 1575-ben halt meg, majd a munka tovább folytatódott Sir Christopher Hatton I. (már épített egy csodálatos házat Holdenbyben (qv) 36 km-re délkeletre) kibővített tervén, aki 1587-ben I. Erzsébet kancellárja lett.

Mennyi ideig tart az út West Kirby és Hilbre Island között?

Hozzávetőleges idő szükséges ahhoz, hogy a szárazföldről a Little Eye-en keresztül a Hilbre-szigetre sétáljon EGY ÓRA - a West Kirby állambeli Dee Lane-i kiindulási ponttól. Tavaszi árapály = nagy víz, azaz 9,0 m a Hilbre-szigeten (kb.) legalább két órával dagály előtt.

Tudsz úszni a West Kirby strandon?

Igen , lehet úszni West Kirbyben, és a fürdővizet a kormány Környezetvédelmi Ügynöksége „kiváló” minősítést kapott, így tökéletes a kicsikkel való pancsoláshoz.

Mi a távolság West Kirby és Hilbre Island között?

Körülbelül 2 mérföldnyi sétára van. Nyilvánvalóan attól függően, hogy milyen gyorsan vagy lassan jársz, a sétaidő változhat. Induljon el a West Kirby siklójáról, és menjen ki a Little Eye-be, navigáljon a Little Hilbre-be (Középszem), majd a Hilbre-szigetre. Körülbelül 2 mérföldnyi sétára van.

A Wirral elegáns?

Wirral jómódú és hátrányos helyzetű területeket egyaránt tartalmaz, a jómódú területek nagyrészt a félsziget nyugati, déli és északi részén, a hátrányos helyzetű területek pedig keleten koncentrálódnak, különösen Birkenheaden belül.

Prenton jó környék lakni?

Prenton egy kis külvárosa Birkenhead híres ipari negyedében, és gyorsan vonzó ajánlattá válik a fiatal családok számára, akik otthont szeretnének létrehozni. A rengeteg nagyszerű iskolának, megfizethető otthonoknak, egy nyüzsgő főutcának és kiváló közlekedési kapcsolatainak köszönhetően könnyen belátható, miért bizonyul Prenton olyan népszerűnek.