Honnan származik a Shia Labeouf?

Pontszám: 4,5/5 ( 23 szavazat )

Shia Saide LaBeouf Los Angelesben (Kalifornia ) született Shayna (Saide) és Jeffrey Craig LaBeouf gyermekeként, és egyetlen gyermeke. Anyja askenázi zsidó családból származik, apja cajun (francia) felmenőkkel rendelkezik. A szülei elváltak.

Los Angeles melyik részéből származik Shia LaBeouf?

1986. június 11-én született Los Angelesben. LaBeouf az Echo Park szomszédságában nőtt fel, és egy határozottan színes, vegyes etnikumú családban nőtt fel.

Shia LaBeouf tényleg tetováltatott?

Igen, Shia LaBeouf tetoválása a The Tax Collectorban valóban valódi . A Pop Sugar értesülései szerint a színész közvetlenül az Adószedő forgatása előtt kapta új tetoválásait. Más színészekkel ellentétben, akik hamis tetoválást készítenek egy filmhez, Shia LaBeouf valóban állandó tetoválást kapott a szerepéért.

Shia LaBeouf rossz gyerekkora volt?

A most 34 éves színész a végső sikertörténetnek tűnt, amikor 13 évesen megszerezte a Disney-sorozat, az Even Stevens főszerepét. Gyermekkorát azonban megrázta a trauma , beleértve egy kábítószer-függő apát, aki verbálisan és fizikailag bántalmazta őt, és szemtanúja volt a kilenc éves korában megerőszakolta az anyját, és PTSD-vel küzdött.

Shia LaBeouf LA-ben él?

Jelenleg LA Brentwood negyedében él, ahol több millió dolláros birtoka van.

A síita kiváltása | Nem fog megosztani minket

41 kapcsolódó kérdés található

Hol van most Shia LaBeouf?

Egy forrás szerint LaBeouf több mint öt hete részesül kezelésben, és a színész jelenleg egy fekvőbeteg-intézetben él . Szabadulása a felépülésétől függ.

Hol jelenik meg Shia LaBeouf 2021?

Hol él Shia LaBeouf? Shia LaBeouf Los Angelesben született és nőtt fel. Jelenleg Pasadenában és Sherman Oaksban van otthona Los Angeles környékén.

Mennyit keres Shia LaBeouf filmenként?

Transformers bevétel: Shia 750 000 dollárt keresett az első "Transformers" filmért. Fizetését a második részletnél 5 millió dollárra, a harmadiknál ​​pedig 15 millió dollárra drágították. További 15 millió dollárt mondott, amikor úgy döntött, hogy nem szerepel a negyedik részben.

Miért tette ezt Shia LaBeouf?

Shia LaBeouf színész, a Nimfomániás és a Transformers hírnevét mutatja be, amint egy állítólagos motivációs beszédet mond egy zöld képernyő előtt. ... A Just Do It videó a Central Saint Martins-ból, a londoni művészeti főiskolából származik, ahol LaBeouf csatlakozott a #Introductions nevű projekthez.

Shia LaBeouf visszatér az Indiana Joneshoz?

Az „Indiana Jones” sorozat ötödik filmje 2022 júliusában jelenik meg – jelentette be a Disney csütörtökön. ... Shia LaBeouf, aki először a 2008-as „Kingdom of the Crystal Skull”-ban tűnt fel Indy fiaként, szintén nem tér vissza a következő filmre.

Shia LaBeoufnak van gfje?

A második szereplő Mia Goth . Négy év randevúzása után Goth és LaBeouf 2016 októberében összeházasodtak Las Vegasban.

Milyen autót vezet Shia LaBeouf?

A hollywoodi fura fiúnak, Shia LaBeoufnak van egy Ford F-150- je és egy Chevrolet Silveradoja, amelyeket állítólag Los Angeles lakóinak terrorizálására használ.

Shia LaBeouf a közösségi médiában van?

Nem ismerem személyesen Shia LaBeoufot, de őrülten szerelmes voltam belé. ... Az életrajzban kifejeztem, hogy itt találja meg a „leghornyosabb Shia LaBeouf online tartalmat”. És mivel Shia LaBeouf viszonylag inaktív a közösségi médiában , én voltam mindenki számára, aki megosztotta vele az érzéseimet.

Ki bántalmazta Shia LaBeoufot?

2,11 millió előfizető. Az énekes-dalszerző, az FKA twigs azt állítja, hogy Shia LaBeouf visszaélést követett el a törvény benyújtása óta az első tévéinterjúban…

Miért nem élt Shia LaBeouf az anyjával?

"A pénzügyek szétverték a családomat, mert társtulajdonosai voltak egy divatcégnek, amely szétesett" - mesélte Shia a Parade-nek szülei válásáról, ami körülbelül 5 éves korában történt. ... Egy napon Shia meghallotta, hogy egy férfi megerőszakolja anya . „Megfagytam," mondta Esquire-nek. „A férfi kirohant, anyám pedig utána szaladt."

Mennyit kapott Shia LaBeouf transzformátorokért?

Labeouf Sam Witwickyt alakította a „Transformers” filmekben. A sorozat első három részében szerepelt, és 21 millió dollárt keresett . A negyedik film, a „Transformers 4: Age of Extinction” fizetését megtagadták.

Miért néznek furcsán Shia LaBeouf fülei?

A fülcimpáját karfiolra emlékeztető megkopott porc ismételt traumával vagy gyulladással fordul elő, és akkor keletkezik, amikor a bőr vérellátása megszakad, és nagy zsebet vagy hematómát képez. ...

Miért készített Shia LaBeouf igazi tetoválást az adószedőnek?

A szülei inspirálták . David Ayer rendező egy közelmúltbeli interjúban beszélt Shia LaBeouf kreatív folyamat iránti elkötelezettségéről a Fury és az Adószedő forgatása során. Ayer ezután elárulta, hogy Shia valójában kiterjedt tetoválásokon ment keresztül, hogy valóban ábrázolja karakterét, Creepert.

Shia LaBeouf kihúzta a fogát?

„Nem, a film miatt eltávolítottam ” – mondta LaBeouf Kimmelnek tegnap este a filmből hiányzó foga miatt. A színésznek nyilvánvalóan problémái voltak Los Angeles megfelelőbb részein, mert minden fogorvos azt mondta neki, hogy ennek nincs „orvosi értelme”.

Chris Pratt játssza az Indiana Jonest?

Chris Pratt végre az Indiana Jones franchise arca lesz egy új, deepfake videóban. Az Indiana Jones sorozat hatalmas rajongótáborra tett szert nem sokkal azután, hogy Steven Spielberg és George Lucas 1981-ben kiadta az elveszett bárka rablóit.

Harrison Ford csinál egy újabb Indiana Jonest?

Ahogy fentebb említettük, Harrison Ford visszatér Indiana Jones szerepébe . Melléje csatlakozik a Fleabag Phoebe Waller-Bridge-je, aki a film "női főszerepét" fogja alakítani, valamint Mads Mikkelsen, akit nemrég jelöltek Oscar-díjra az Újabb kör című filmben nyújtott alakításáért.

Mutt Williams Indiana Jones fia?

Henry "Mutt" Williams, született Henry Walton Jones III, Marion Ravenwood és Indiana Jones törvénytelen fia volt . Mostohaapja Colin Williams volt, akit a második világháborúban öltek meg.