Fiatalabban nézhetem?

Pontszám: 4,1/5 ( 65 szavazat )

Melyik streaming szolgáltatást használja a fiatalabb? Nincs szükség kábelre a Younger streameléséhez – a teljes műsor azonnal megtekinthető a Hulu és a Paramount+ oldalakon . A rajongók feliratkozhatnak a Hulu 30 napos ingyenes próbaverziójára, hogy ingyenesen nézhessék a Younger-t online.

Hol tudom megnézni a Younger összes évadát?

A Younger első és hatodik évada jelenleg streamelhető a Hulu -n. Mindenképpen nézze meg (vagy nézze meg újra) a műsor búcsúszezonja előtt. A streamer előfizetése havi 5,99 dollárba kerül. Természetesen a Younger régebbi évadai is elérhetők a Paramount+-on.

A Younger elérhető a Netflixen?

A „Fiatalabb” évad nem érhető el a Netflixen , de javasoljuk, hogy az előfizetők inkább a „GLOW” című vígjáték-drámaműsort nézzék meg.

Hol tudom megnézni a Younger első évadot?

Jelenleg a "Younger - Season 1" streaming adásban nézhető a Hulu , fuboTV, DIRECTV, TV Land, Spectrum On Demand, Paramount Plus, Paramount+ Amazon Channel kínálatában, vagy letölthető az Apple iTunes, Google Play Movies, Vudu, Amazon Video kínálatából. .

Younger visszatér 2021-ben?

„Fiatalabb”: Miért a 7. évad az utolsó évad – és hogy lesz-e spinoff? A Younger 7. évad idén júniusban ért véget a Paramount+-on és a Hulu-n, és az egykori TV Land sorozat évadzárója is sorozatzáróként működik.

Az öregként született baba az évek múlásával fiatalabb lesz

19 kapcsolódó kérdés található

Kivel köt Liza Youngerrel?

Hét évad után a „fiatalabb” rajongók végre megkapták a választ Liza szerelmi életére – hát, valahogy. Darren Star „Younger” című sorozatának fináléja véget vetett Liza (Sutton Foster) szerelmi viszonyának Charles-szal (Peter Hermann), ugyanakkor reményt adott a boldog befejezésnek Josh-val (Nico Tortorella) .

Kelsey a Youngerből kiszáll?

A „fiatalabb” spinoff Hilary Duff főszereplésével nem történik meg – mondja Darren Star készítő. ... Annak ellenére, hogy a pletykák a TV Land dráma spinoff sorozatáról szólnak, amely Hilary Duff karakterét, Kelseyt követte volna Los Angelesbe – ez a cselekmény a sorozat csütörtöki fináléjában készült –, az alkotó, Darren Star szerint ez most nem valószínű.

Ingyenes a Younger az Amazon Prime-on?

Fiatalabb az Amazonon? Igen . Bár a teljes sorozatot még nem lehet letölteni DVD-n, Younger hét évadát megnézheti a Prime Videón. Ha nem rendelkezik Hulu vagy Paramount+ szolgáltatással, a Prime egyszerű módja annak, hogy streamelje a műsort anélkül, hogy elő kell fizetnie egy újabb streaming szolgáltatásra.

Hogyan nézhetem meg a Younger-t igény szerint?

Fiatalabb a Hulu -n A Hulu igény szerinti ára mindössze havi 5,99 dollártól kezdődik egy 30 napos ingyenes próbaidőszak után. Hulu reklámokkal (5,99 USD havonta): Ez a Hulu által kínált legolcsóbb terv. Ezzel igény szerint megtekintheti a Younger jelenlegi és összes elmúlt évadát.

A Hulu ingyenes?

Nem számít, hogy a Hulu melyik verziójára regisztrál, ingyenesen megtapasztalhatja a streaming szolgáltatást . ... A Hulu lehetővé teszi a nézők számára, hogy Hulu-fiókjukon keresztül további prémium streaming szolgáltatásokra is előfizessenek.

Hol tudom megnézni a fiatalabb 4. évadot?

Charles Brooks Ahogy Liza közelebb kerül Charleshoz, egyre távolabb kerül a vágya, hogy ne hazudjon azoknak, akiket szeret. Streamelés, bérlés vagy vásárlás Younger – 4. évad: Jelenleg a „Younger – 4. évad” streamingjét nézheti a Sky Go, a Now TV és a Virgin TV Go csatornákon .

Hány epizód van a Younger utolsó évadában?

Az évad az előző hathoz hasonlóan 12 epizódból áll majd. A sorozat a TV Land-ből a Paramount+-ba költözik a hetedik, egyben utolsó évaddal, amelynek premierje 2021. április 15-én történt, az első 4 epizód azonnal elérhető, a többi pedig heti rendszerességgel debütál.

A Younger elérhető a Prime videón?

Fiatalabb 7. évad | Prime Video A #Younger utolsó évadának első négy epizódja már elérhető a Prime Video-n . Minden hétfőn új epizódok indulnak.

Az Amazon Prime-nak van fiatalabb 4. évada?

Nézd meg a fiatalabbak 4. évadját | Prime Videó.

Claire babája Josh-é?

Miután elvégezte az apasági tesztet, Josh megtudja, hogy ő Clare babájának apja .

Mi történt Quinn-nel fiatalabbkor?

Bár Quinn az utolsó évad nagy részét kapcsolatban töltötte Charles -szal, ennek hirtelen vége szakadt az utolsó epizódokban, amikor elindul a trópusi tengerpartokra, Charles pedig visszatér Lizával.

Mi történt Zane-nel fiatalabbkor?

Az első epizódban megtudjuk, hogy Zane lemondott az Empirical-ról, miután úgy érezte, elárulta Charles (Peter Hermann), amiért Kelseyt (Hilary Duff) nagy előléptetésben részesítette. Később videocsevegésen mutatkozik be Kelsey-vel, mint a két végérvényes szakítás.

Liza Joshnál végzett?

Amikor elindult Yaddóba, megkérte, hogy vegye át neki az Empiricalt. És éppen így, Liza teljesítette azt a célt, hogy az egész sorozaton keresztül megvolt. Bizonyos értelemben Liza azzal a személlyel kötött ki, akivel együtt kellett lennie: önmagával. Bár az epizód egy utalással ért véget, hogy újra összejön Josh-val .

Josh fiatalabbra veszi feleségül Claire-t?

Epizódszám: Josh 26 éves tetoválóművész Brooklynban. Az első epizódban bemutatják, amikor összetéveszti Liza Millert egy 26 évessel. A tetoválóboltja, az Inkburg feletti lakásban él, és Kelsey Peters szobatársa. Feleségül vette Clare ír csapost.

Miért szakítanak Charles és Liza?

Liza és Charles újra próbálkoztak a kapcsolatukkal, de végül nem jött össze. Úgy döntöttek, hogy végleg véget vetnek a dolgoknak . A köztük lévő bizalom hiánya mindazok után, amin keresztülmentek, végül elszakította őket egymástól. Ennek ellenére nagyon barátilag szakítottak.

Kelsey és Josh összejön?

Miután a 4. évad nagy részét eltöltötték egy akarattal/nem akarják, Josh és Kelsey plátóinak tartják a dolgokat, és jó barátok maradtak . Ennek részben az az oka, hogy Josh romantikus érzelmei vannak Liza iránt a korkülönbség ellenére.