Kivehetem a csekket?

Pontszám: 4,3/5 ( 41 szavazat )

 • Az Ön helyi bankja. A csekk beváltásának egyik legjobb helye a helyi bank. ...
 • Helyi Hitelszövetkezet. ...
 • A kibocsátó bank. ...
 • Régiók Bank. ...
 • Helyi kiskereskedők és élelmiszerboltok. ...
 • Benzinkút utazási központok. ...
 • Tranzakció a 7-Eleven által. ...
 • Csekk beváltása egy alkalmazás segítségével.

Hol tudom ingyenesen kiváltani a csekket?

7 hely, ahol beválthat személyes csekket
 • A csekken feltüntetett bank. ...
 • Walmart. ...
 • Ász csekk beváltása. ...
 • Benzinkút. ...
 • A munkáltatód. ...
 • Élelmiszerbolt. ...
 • Támogassa a csekket egy barátjának vagy családtagjának.

Bárhol ki lehet váltani egy csekket?

Beválthatja csekkjét élelmiszerboltokban , nagyobb kiskereskedőkben és áruházláncokban. Bár kockázatos, a készpénz-ellenőrző üzletek is választhatók.

Hol tudok beváltani egy nagy csekket?

Hol tudok csekket beváltani?
 • Forduljon a helyi bankhoz vagy hitelszövetkezethez.
 • Vigye be a csekket egy barátja vagy családtagja bankjába vagy hitelszövetkezetébe.
 • Menjen a csekket kibocsátó bankhoz vagy hitelszövetkezethez, és váltsa be.
 • Menjen el bármely bankhoz vagy hitelszövetkezethez, és váltson be csekket.
 • Menjen be egy szupermarketbe vagy kiskereskedelmi üzletbe, és váltson be egy csekket.

Ki lehet váltani csekket a Walmartban?

Mi megkönnyítjük a csekk beváltását, miközben a Walmartnál tartózkodik. Mindössze annyit kell tennie, hogy bemutatja az ellenőrzött csekket a Pénzügyi Központban vagy az Ügyfélszolgálati pultnál a pénztárosnak , érvényes személyazonosító okmányával együtt, és be kell fizetnie a szükséges díjat.

HOL KÉPZÉS BE CSEKKET, HA NINCS BANKSZÁMLA

31 kapcsolódó kérdés található

Miért nem váltja be a Walmart a csekkömet?

Miért nem váltja be a Walmart a fizetését? Néha a Walmart elutasítja a csekk beváltásának lehetőségét, mert nem áll rendelkezésre elegendő banki forrás , elfogadhatatlan csekktípus, vagy mert a csekk meghaladja a maximálisan elfogadható csekk összegét.

Beválthatok csekket ATM-ben?

Csekk beváltása ATM-ben Ez egy kicsit kevésbé egyszerű, mint bankba vinni, de ATM-ben is beválthat egy csekket . ... Előfordulhat, hogy a pénzösszegnek már rendelkezésre kell állnia a számláján, mielőtt az ATM kiadja a készpénzt.

Befizethetek 100 ezer csekket a bankba?

Nincs korlátozva a csekk- vagy megtakarítási számlájára befizethető pénzösszeg . Néhány formaságtól eltekintve a nagy összegű befizetés folyamata hasonló a kisebb összegek befizetéséhez.

Mi a legnagyobb összeg, amelyre csekket beválthat?

Az 5000 dollár feletti értékű csekkek „nagy csekknek” minősülnek, és a beváltásuk folyamata némileg eltérő. Ha 5000 dollár feletti csekket szeretne beváltani, általában fel kell keresnie egy bankot, és előfordulhat, hogy várnia kell egy ideig, amíg megkapja a pénzt.

Tudsz letétbe helyezni egy 10 000 dolláros csekket?

10 000 USD vagy annál nagyobb készpénzes vagy csekkbefizetés: Nem számít, hogy készpénzt vagy csekket fizet be. Ha 10 000 USD vagy annál nagyobb összegű befizetést hajt végre egyetlen tranzakció során, bankjának jelentenie kell a tranzakciót az IRS-nek . ... Ebben az esetben az Ön bankjának jelentenie kell minden méretű tranzakciót az IRS-nek.

Be lehet váltani csekket ATM-ben bankszámla nélkül?

A csekket bankszámla nélkül is beválthatja, ha beváltja a kibocsátó banknál vagy egy csekket beváltó üzletben . Csekket is beválthat, ha elvesztette személyi igazolványát ATM használatával vagy valaki másnak aláírva.

Be lehet váltani egy csekket abban a bankban, ahonnan írták?

Igen, a bank vagy hitelszövetkezet megkövetelheti a személyazonosítást, mielőtt beváltana egy csekket. Ha azonban olyan banknál vagy hitelszövetkezetnél tartózkodik, ahonnan a csekk származik, és felmutatja az általuk igényelt azonosítót, a banknak vagy hitelszövetkezetnek be kell váltania a csekket, ha van elegendő pénz a számlán, amelyre a csekket írták.

Befizethetek egy csekket másik bankból?

A bank vagy hitelszövetkezet, ahol a folyószámlája van, lehetővé teheti, hogy beváltson egy csekket egy másik banktól vagy hitelszövetkezettől. ... Ha befizeti a csekket a folyószámlájára, az összeg általában egy-két munkanapon belül elérhető lesz.

A Bank of America bevált csekket ATM-ben?

Kaphat készpénzt , befizethet készpénzt és csekkeket, átutalhat a számlák között, ellenőrizheti a számlaegyenleget, és befizethet Bank of America hitelkártyájára. Az ATM-beállítások kezelésével személyre szabhatja az ATM-élményt, módosíthatja az ATM-/bankkártya PIN-kódját, és megtekintheti a közeli ATM-helyeket.

Beválthatok egy csekket a CVS-nél?

A CVS egyik üzletében sem kínál csekkbeváltási szolgáltatásokat ügyfeleinek . A CVS azonban elfogad személyi és üzleti csekket fizetési módként. A csekk az üzletben található összes termék esetén használható, amennyiben a vásárló rendelkezik érvényes személyi igazolvánnyal.

Mekkora csekket lehet befizetni egy ATM-be?

Az ATM-nél csekken keresztül befizethető összegnek nincs dollárkorlátja , a Kereső eszközünk segítségével pedig megtalálhatja az Ön közelében lévő ATM-et.

Mi történik, ha bevált egy 10 000 dollár feletti csekket?

A szövetségi törvény szabályozza a nagy összegű készpénzbefizetések bejelentését . ... Ha nagy mennyiségű, legalább 10 000 dollárt érő készpénzt helyez be, azt a bankja vagy hitelszövetkezete jelenti a szövetségi kormánynak.

Be tud váltani egy 30 000 dolláros csekket?

Két bankot érintő csekk Mondja el a képviselőnek, hogy van egy 30 000 dolláros elszámolási csekkje, amelyet be kell váltania. ... A bank megtagadhatja a csekk beváltását, mivel a szövetségi törvények nem írják elő a bankoknak, hogy a nem ügyfelek számára tárgyaljanak csekkekről, és a bankok nem tartanak kéznél többlet készpénzt.

Befizethetek egy 20 000 értékű csekket az ATM-be?

A legtöbb bankintézetnek nincs semmilyen befizetési korlátja az ATM-jein . A bankok ösztönzik ezeknek a gépeknek a használatát, mivel ez nem követeli meg, hogy valakinek bért fizessenek. Ennek ellenére egy tranzakció még végrehajtható. Az ATM automatákat úgy tervezték, hogy szinte bármilyen összegű betéteket és csekkeket fogadjanak el.

Befizethetek 50000 készpénzt bankba?

Ha 10 000 USD vagy annál nagyobb összegű készpénzes befizetés történik, a banknak vagy pénzintézetnek be kell nyújtania egy űrlapot, amely ezt jelzi. Ez az űrlap minden olyan tranzakciót vagy kapcsolódó tranzakciósorozatot jelent, amelyben a teljes összeg legalább 10 000 USD. Tehát két kapcsolódó, 5000 USD vagy annál nagyobb összegű készpénzbefizetést is jelenteni kell.

Mennyi pénzt helyezhet el a bankban az IRS értesítése előtt?

Amikor az IRS-nek jelentett készpénzbefizetésekről van szó, a 10 000 dollár a varázslatos szám. Valahányszor készpénzt fizet be egy ügyféltől összesen 10 000 USD értékben, a bank jelenteni fogja azokat az IRS-nek. Ez történhet egyetlen tranzakció vagy több kapcsolódó kifizetés formájában az év során, amelyek összege elérheti a 10 000 USD-t.

Milyen alkalmazások teszik lehetővé a csekk beváltását?

11 legjobb alkalmazás csekk beváltására (Android és iOS)
 • Ingo Money.
 • US Bank.
 • ACE Flare.
 • Deposit2GO.
 • A csekkbeváltási üzlet.
 • Brink's Money előre fizetett.
 • Waleteros: Az Ön mobilbankolása.
 • Netspend.

Be lehet váltani csekket a készpénzes alkalmazással?

Csekk beváltása vagy Mobile Check Capture szolgáltatás a Cash alkalmazásban lehetővé teszi a csekk beváltását és jóváírását a Cash App Cash számláján és pénztárcáján a mobileszközön lévő Cash alkalmazás segítségével. Egyszerűen készítsen egy képet a beváltani kívánt csekkről, és küldje el áttekintésre.

Hol tudok befizetni egy csekket ATM-et?

Ellentétben a bankfiók látogatásával, bármikor befizethet csekket bármely ATM-be, feltéve , hogy az ATM elfogad csekket . Csakúgy, mint amikor felkeresi fiókját, a csekk összegétől függően előfordulhat, hogy körülbelül két munkanapot kell várnia, mielőtt hozzáférhet az összes pénzeszközhöz.

Miért nem vált be egy bank egy csekket?

A bankoknak meg kell védeniük magukat a csekkcsalás ellen . A személyazonosság megfelelő igazolása nélkül a bank jogszerűen megtagadhatja az Ön nevére kiállított csekk beváltását. Mindig hordjon magánál megfelelő, államilag kibocsátott személyazonosító okmányt, például jogosítványt vagy útlevelet, amikor csekket kíván beváltani.